- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.361
Tesekkkurler balimm seninde oylee :)Menün çok güzel canım afiyet olsun
Canim kusura bakma yeni okudum..Spazio yu biliorum onun kaliplari biraz genistir cunku gecmislerinde daha cok buyuk beden abiye calisiyorlardi..ama senin dedigin gibiyse canim belki senin ust bolgen daha incedir..basen her zaman daha zor incelir ya..bnmde oyle kalcamda sagda solda sacma bi fazlalik var ama alt bacaklarim ince..Tamam Canım Sana birşey sorucam ben şuan avm deyim spazio dan elbise denedim 38 beden bel ve göğüs kısmı bol kAlca kısmım biraz dar oldu 40 beden denedim üstü bol altı biraz geniş kafam karıştı ya
Canim ben olamaz demiyorum ama duaunsene sen 70 kilo ortalama boylarda 36 beden birini gordunmu..ben soylemiyorum standartlar var ve onlar soyluyor..kendimdn ornek veriyorum 65 kilo olup 1.69 oldugum halde 40 bedenim suanda..birkac kilo daha verirsem yam 38 olabilirim.suanda lycrali 38 bedenlerede girebiliorum ama 38 bdn degilim..Canim moon olamaz diyo :) ama olabiliyor demekki sen 80sin..
Yokk ya ben 38demiyorum ki cnm 40diyorummm.. yani dun yazdm ama cvp vermedin zaradaki kumas kaprim ve kumas pantalonum 40yazio olmuyodu simdi oluyolar..yani esnemiyo kumas sonucta ...kotlarda L yaziyo..yani daha fazlaydi ben 42olamaz demistm :) 38zaten degilim ah keskeCanim ben olamaz demiyorum ama duaunsene sen 70 kilo ortalama boylarda 36 beden birini gordunmu..ben soylemiyorum standartlar var ve onlar soyluyor..kendimdn ornek veriyorum 65 kilo olup 1.69 oldugum halde 40 bedenim suanda..birkac kilo daha verirsem yam 38 olabilirim.suanda lycrali 38 bedenlerede girebiliorum ama 38 bdn degilim..Miyav_su miyavin bahsettigo marka zaten buyuk beden yapan bi marka o yuzden kaliplari genis ki ben zaten miyavin yaptigi sporlardan dolayi daha sıkı ve ince gorundugunu tahmin edebiliyorum ama yinede 38 oldunu dusunmuyorum..Cok cok bildigimiz bi marka ornegin zara orda bulabilirseniz lycrasiz bi pantolon yada elbise 38 deneyelim bakalim oluyomu banada olmaz..Yoksa istemezmiyim siz 38 olun ben 38 oliimm ask olsun valla
Teşekkürler Canım dün yedim tatlıyı gerek yok tekrar yemeyeAfiyet olsun miyavim. Menün çok güzel. Azmine hayranım tatlı yememişsin.ben olsam dayanamazdim aferin sana
Canım neden böyle besleniyorsun ki bana göre yanlış beni ters Anlama ama yinede afiyet olsunKızlar iyi geceler.menümü yaz.hemen
10.00.. Eşimle klasik kahvaltı
12.00...40 dk eliptik+250 twrster+150 mekik
Arada tek şek kahve 3 gün kur.kuruyemiş
16.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.00. Gibi 4 bardak 3 şek.çay 1 dil.ekm.4 küçük dil.kaş.pey.1 kurabiye.
Afiyet olsun Canım menün her zamanki gibi süperSelam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, iki dilim kaşar, dört ceviz, iki günkurusu, domates, salatalık..
Akşam: ıspanak yemeği, yoğurtlu kabak, iki kaşık patates salatası..
Bende anlamadım moon diyorsa doğrudurCanim moon olamaz diyo :) ama olabiliyor demekki sen 80sin..
Afiyet olsun CanımBugünkü menüm:
Sabah: omlet,peynir,zeytin,domates-salatalık,1 dlm tb ekmeği,1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Ara:10 badem
Öğle:tavuk sote,yoğurt,3 kaşık kısır,1/2 dlm tb ekmeği
Ara:2 mandalina
Akşam:arpa şehriyeli tavuklu çorba,1/2 dl tb ekmeği
Ara:1 küçük kase kabak+ayçekirdeği,1/2 portakal ( annemlerdeyim anca bu kadar frenleyebildim kendimi)
3 Lt su 40 dk aerobik
Teşekkürler CanımAfiyet olsun canım menün güzel
Afiyet olsun canımİyi aksamlar kızlar :)
Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 adet yumurta peynir zeytin domates salatalık 1etimek ve sekersiz cay
Ara öğün ve öğle yemeği yemedim
Akşam: kabak yemeği ve yoğurt yedim
Bolbolda su ictim
Afiyet olsun Canım her zamanki gibi süper beslenmişsinSabah ;iki haslanmis yumurta, domates,salatalik,zeytin,peynir cay..
Aksam,antrikot izgara yidimm salatayla :) bide ayran afiyet olsun bana:)
Suyum zaten standrt :)ve cok yorgnm misafrm vardi..
Afiyet olsun bebeğim sporunu fazla yapmışsın cezayı yapmışsın Canım benim tatlıyı kaçırmışsınKahvaltıM , pastırmalı yumurta, zeytin, peynir, biber, salatalik, iki cerry domates, bir dilim ekmek, bir avuç badem, iki catal tahin pekmez
Ara , bir bardak tarcinli sut . 4 ceviz, iki kare bitter çikolata
Öğle; bir tabak nohut yemeği, 5 kaşık bulgur pilavı , yoğurt, salata
Aksam , ızgara et
Ara , iki biskrem, iki dilim portakal
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Bugün kahvaltiyi erken yaptık. Onun için acıktım ve 3 öğün yedim
Canım akşam yememişsin doydun muBugünkü menüm sabah 2 zeytin bir dilim peynir bir haslanmış yumurta dereotu maydonoz 2 cherry domates 1 dilim ekmek arada 5 kaju 5 fındık öğlen brokoli karnıbahar light ton balığı az kepekli makarnadan oluşan salata bir bardak ayran çok tok tuttu arada 2 dilim bitter çik akşamda sadece az kuruyemiş bir kuru incir bir kuru kayısı yedim dokuzlu çayla birlikte 2 saatte yürüdüm
Yanlış biliyorsun ben şuan kas var Canım beni görsen şaşırsın belki yalan gelecek ama şuan çok ince ve sıkılaşma var beni gören 68 kg sundur diyorCanim ben olamaz demiyorum ama duaunsene sen 70 kilo ortalama boylarda 36 beden birini gordunmu..ben soylemiyorum standartlar var ve onlar soyluyor..kendimdn ornek veriyorum 65 kilo olup 1.69 oldugum halde 40 bedenim suanda..birkac kilo daha verirsem yam 38 olabilirim.suanda lycrali 38 bedenlerede girebiliorum ama 38 bdn degilim..Miyav_su miyavin bahsettigo marka zaten buyuk beden yapan bi marka o yuzden kaliplari genis ki ben zaten miyavin yaptigi sporlardan dolayi daha sıkı ve ince gorundugunu tahmin edebiliyorum ama yinede 38 oldunu dusunmuyorum..Cok cok bildigimiz bi marka ornegin zara orda bulabilirseniz lycrasiz bi pantolon yada elbise 38 deneyelim bakalim oluyomu banada olmaz..Yoksa istemezmiyim siz 38 olun ben 38 oliimm ask olsun valla
Yok canım niye yanlış anlıyım.ben tekken yemek yapıp yiyemiyorum.eşimin amcasıgile gitmiştik işte ordada çay ekm.kaş.iyi gitti yedim işteCanım neden böyle besleniyorsun ki bana göre yanlış beni ters Anlama ama yinede afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?