Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm sabah 2 zeytin bir dilim peynir bir haslanmış yumurta dereotu maydonoz 2 cherry domates 1 dilim ekmek arada 5 kaju 5 fındık öğlen brokoli karnıbahar light ton balığı az kepekli makarnadan oluşan salata bir bardak ayran çok tok tuttu arada 2 dilim bitter çik akşamda sadece az kuruyemiş bir kuru incir bir kuru kayısı yedim dokuzlu çayla birlikte 2 saatte yürüdüm

Tamam Canım Sana birşey sorucam ben şuan avm deyim spazio dan elbise denedim 38 beden bel ve göğüs kısmı bol kAlca kısmım biraz dar oldu 40 beden denedim üstü bol altı biraz geniş kafam karıştı ya
Canim kusura bakma yeni okudum..Spazio yu biliorum onun kaliplari biraz genistir cunku gecmislerinde daha cok buyuk beden abiye calisiyorlardi..ama senin dedigin gibiyse canim belki senin ust bolgen daha incedir..basen her zaman daha zor incelir ya..bnmde oyle kalcamda sagda solda sacma bi fazlalik var ama alt bacaklarim ince..

Canim moon olamaz diyo :) ama olabiliyor demekki sen 80sin..
Canim ben olamaz demiyorum ama duaunsene sen 70 kilo ortalama boylarda 36 beden birini gordunmu..ben soylemiyorum standartlar var ve onlar soyluyor..kendimdn ornek veriyorum 65 kilo olup 1.69 oldugum halde 40 bedenim suanda..birkac kilo daha verirsem yam 38 olabilirim.suanda lycrali 38 bedenlerede girebiliorum ama 38 bdn degilim.. Miyav_su miyavin bahsettigo marka zaten buyuk beden yapan bi marka o yuzden kaliplari genis ki ben zaten miyavin yaptigi sporlardan dolayi daha sıkı ve ince gorundugunu tahmin edebiliyorum ama yinede 38 oldunu dusunmuyorum..Cok cok bildigimiz bi marka ornegin zara orda bulabilirseniz lycrasiz bi pantolon yada elbise 38 deneyelim bakalim oluyomu banada olmaz..Yoksa istemezmiyim siz 38 olun ben 38 oliimm ask olsun valla

Menumu yaziyorum..
Sabah bol cherry domates 1 salatalik 1 kirmizi biber 7-8 dilim kasar peyniri ve sekersiz cay..
Aksam 5 te yedim..patlican kebabi 3 koftesini yedim biraz yagli olmustu yarim dilimde ekmek 2 bardak zero..
ara:1 avuc fistik yedim

Yokk ya ben 38demiyorum ki cnm 40diyorummm.. yani dun yazdm ama cvp vermedin zaradaki kumas kaprim ve kumas pantalonum 40yazio olmuyodu simdi oluyolar..yani esnemiyo kumas sonucta ...kotlarda L yaziyo..yani daha fazlaydi ben 42olamaz demistm :) 38zaten degilim ah keske

Iyi geceler kizlarr. Birinci olmusuz herkesi tebrik ediyorumm supersiniz.

Ben hasta olunca menu falan giremedim. Kacamak yok ama bogazim cok kotu oldugu icin yatmadan once balli sut ve oksurdugum icin pekmez iciyorum. Gece agrisiyla uyanip pastil atiyorum agzima yoksa uyutmuyor. Bu seferki baya agir geciyor yani. Bagisiklik sistemim fena cökmüs

Kacmadim burdayim. Ikiserli eslesme olursa beni de eslestirir misin kaptanim

Kızlar iyi geceler.menümü yaz.hemen
10.00.. Eşimle klasik kahvaltı
12.00...40 dk eliptik+250 twrster+150 mekik
Arada tek şek kahve 3 gün kur.kuruyemiş
16.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.00. Gibi 4 bardak 3 şek.çay 1 dil.ekm.4 küçük dil.kaş.pey.1 kurabiye.

Canım neden böyle besleniyorsun ki bana göre yanlış beni ters Anlama ama yinede afiyet olsun

Afiyet olsun Canım

Afiyet olsun bebeğim sporunu fazla yapmışsın cezayı yapmışsın Canım benim tatlıyı kaçırmışsın

Canım akşam yememişsin doydun mu

Yanlış biliyorsun ben şuan kas var Canım beni görsen şaşırsın belki yalan gelecek ama şuan çok ince ve sıkılaşma var beni gören 68 kg sundur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…