- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.381
Kendini aç bırakırsan saldırırsın Can'ım ya afiyet olsunYok canım niye yanlış anlıyım.ben tekken yemek yapıp yiyemiyorum.eşimin amcasıgile gitmiştik işte ordada çay ekm.kaş.iyi gitti yedim işte
Sagol babysiii mckkkkAfiyet olsun Canım her zamanki gibi süper beslenmişsin
Tatlım uyumadın mı yorgunsunSagol babysiii mckkkk
Canm hayirli olsunnnnn cok sevndm snin adinaaa ilerde bende istiyorum inaallahKızlar bugün çok sevinçliyim artık dükkanımı açmaya başlıyorum yarın temizlik yapıcaz eşimle sonrada gruplarımız geliyor Rus yok ama Malezyalı ve uzakdoğulu rabbim hayırlı bir kapı açtı sonunda artık salonda yürür koşar spor yaparım çok şükür paramı kazanıcam rabbim işsiz olan bütün insanlarımıza iş versin sıraSekerPancarii canım eşine versin biran önce insanın psikolojisi bozuluyor bundan sonra 5.30 kalkar 06.00 da kahvaltı 07.00 dükkanda olurum kızlar
Sormaaaa dokuluyormmmm cadi kizm sagolsunm bide kayinvalidem gormcemler vardii bugun belli oldu hemen yemekler hzirla falan yoruldm. Yarn pazar esim evdeee gezeriz ohh gider yorgnlk insallahhTatlım uyumadın mı yorgunsun
İnşallah Canım ya eşimede dedim artık turizmi bitirelim iç piyasaya dönelim dedi birkaç firmaya mail attık cevap bekliyoruz turizm okulunu okuduk 2 dil öğrendik ama boş hiçbir işe yaramıyor para kazanamıyorumCanm hayirli olsunnnnn cok sevndm snin adinaaa ilerde bende istiyorum inaallah
Oh ne güzel gezin enişteyle minik cadıya da iyi gelir temiz hava yarından itibaren soğuklar geliyor zaten çıkamazsınızSormaaaa dokuluyormmmm cadi kizm sagolsunm bide kayinvalidem gormcemler vardii bugun belli oldu hemen yemekler hzirla falan yoruldm. Yarn pazar esim evdeee gezeriz ohh gider yorgnlk insallahh
Insallah hersey gonlunce olur cnm yaaİnşallah Canım ya eşimede dedim artık turizmi bitirelim iç piyasaya dönelim dedi birkaç firmaya mail attık cevap bekliyoruz turizm okulunu okuduk 2 dil öğrendik ama boş hiçbir işe yaramıyor para kazanamıyorum
İnşallah Canım benimInsallah hersey gonlunce olur cnm yaa
Aminn bebekkkk iyi gecelerİnşallah Canım benimseninde rabbim gönlüne göre versin
Tesekkur ederimAfiyet olsun canım
Menün ve sporun harika.Bugünkü menüm sabah 2 zeytin bir dilim peynir bir haslanmış yumurta dereotu maydonoz 2 cherry domates 1 dilim ekmek arada 5 kaju 5 fındık öğlen brokoli karnıbahar light ton balığı az kepekli makarnadan oluşan salata bir bardak ayran çok tok tuttu arada 2 dilim bitter çik akşamda sadece az kuruyemiş bir kuru incir bir kuru kayısı yedim dokuzlu çayla birlikte 2 saatte yürüdüm
Sizin adınıza çok sevindim canımKızlar bugün çok sevinçliyim artık dükkanımı açmaya başlıyorum yarın temizlik yapıcaz eşimle sonrada gruplarımız geliyor Rus yok ama Malezyalı ve uzakdoğulu rabbim hayırlı bir kapı açtı sonunda artık salonda yürür koşar spor yaparım çok şükür paramı kazanıcam rabbim işsiz olan bütün insanlarımıza iş versin sıraSekerPancarii canım eşine versin biran önce insanın psikolojisi bozuluyor bundan sonra 5.30 kalkar 06.00 da kahvaltı 07.00 dükkanda olurum kızlar
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Canım
Menün gayet güzel hele de İskender'i ekmeksiz yemeyi başarmışsan bravoİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda menemen ızgarada 2 dilim sucuk,peynir ve zeytin akşam ise avm de olduğumuzdan tek iskender ekmeksiz patlıcan közlemesi ,yoğurt ve zeytinyağlı salata,turşu yanında maden suyu birde eşim tatlıcıya gittik o tatlı yedi ben sade Türk kahvesi içtim
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm kahvaltıda menemen ızgarada 2 dilim sucuk,peynir ve zeytin akşam ise avm de olduğumuzdan tek iskender ekmeksiz patlıcan közlemesi ,yoğurt ve zeytinyağlı salata,turşu yanında maden suyu birde eşim tatlıcıya gittik o tatlı yedi ben sade Türk kahvesi içtim
Afiyet olsun canim güzel menünBugünkü menüm:
Sabah: omlet,peynir,zeytin,domates-salatalık,1 dlm tb ekmeği,1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Ara:10 badem
Öğle:tavuk sote,yoğurt,3 kaşık kısır,1/2 dlm tb ekmeği
Ara:2 mandalina
Akşam:arpa şehriyeli tavuklu çorba,1/2 dl tb ekmeği
Ara:1 küçük kase kabak+ayçekirdeği,1/2 portakal ( annemlerdeyim anca bu kadar frenleyebildim kendimi)
3 Lt su 40 dk aerobik
Afiyet olsun canimİyi aksamlar kızlar :)
Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 adet yumurta peynir zeytin domates salatalık 1etimek ve sekersiz cay
Ara öğün ve öğle yemeği yemedim
Akşam: kabak yemeği ve yoğurt yedim
Bolbolda su ictim
Afiyet olsun partemmSabah ;iki haslanmis yumurta, domates,salatalik,zeytin,peynir cay..
Aksam,antrikot izgara yidimm salatayla :) bide ayran afiyet olsun bana:)
Suyum zaten standrt :)ve cok yorgnm misafrm vardi..
Öğlen pilav fazla kaçmiş canim bide tabii aradakii biskremmm hiiç olmamışKahvaltıM , pastırmalı yumurta, zeytin, peynir, biber, salatalik, iki cerry domates, bir dilim ekmek, bir avuç badem, iki catal tahin pekmez
Ara , bir bardak tarcinli sut . 4 ceviz, iki kare bitter çikolata
Öğle; bir tabak nohut yemeği, 5 kaşık bulgur pilavı , yoğurt, salata
Aksam , ızgara et
Ara , iki biskrem, iki dilim portakal
Spor 2 buçuk saat yürüdum
Bugün kahvaltiyi erken yaptık. Onun için acıktım ve 3 öğün yedim
Afiyet olsun canimSelam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, iki dilim kaşar, dört ceviz, iki günkurusu, domates, salatalık..
Akşam: ıspanak yemeği, yoğurtlu kabak, iki kaşık patates salatası..
Afiyet olsun canim çok iyiBugünkü menüm sabah 2 zeytin bir dilim peynir bir haslanmış yumurta dereotu maydonoz 2 cherry domates 1 dilim ekmek arada 5 kaju 5 fındık öğlen brokoli karnıbahar light ton balığı az kepekli makarnadan oluşan salata bir bardak ayran çok tok tuttu arada 2 dilim bitter çik akşamda sadece az kuruyemiş bir kuru incir bir kuru kayısı yedim dokuzlu çayla birlikte 2 saatte yürüdüm
Afiyet olsun canimMenumu yaziyorum..
Sabah bol cherry domates 1 salatalik 1 kirmizi biber 7-8 dilim kasar peyniri ve sekersiz cay..
Aksam 5 te yedim..patlican kebabi 3 koftesini yedim biraz yagli olmustu yarim dilimde ekmek 2 bardak zero..
ara:1 avuc fistik yedim
Taze gelinim geçmiş olsun gitsin hastalik artikkkIyi geceler kizlarr. Birinci olmusuz herkesi tebrik ediyorumm supersiniz.
Ben hasta olunca menu falan giremedim. Kacamak yok ama bogazim cok kotu oldugu icin yatmadan once balli sut ve oksurdugum icin pekmez iciyorum. Gece agrisiyla uyanip pastil atiyorum agzima yoksa uyutmuyor.Bu seferki baya agir geciyor yani. Bagisiklik sistemim fena cökmüs
Kacmadim burdayim.Ikiserli eslesme olursa beni de eslestirir misin kaptanim
Afiyet olsun sevtalcim akşam yemeğin hiç olamamışKızlar iyi geceler.menümü yaz.hemen
10.00.. Eşimle klasik kahvaltı
12.00...40 dk eliptik+250 twrster+150 mekik
Arada tek şek kahve 3 gün kur.kuruyemiş
16.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.00. Gibi 4 bardak 3 şek.çay 1 dil.ekm.4 küçük dil.kaş.pey.1 kurabiye.
Çooooookk sevindim miyavimmm çokkKızlar bugün çok sevinçliyim artık dükkanımı açmaya başlıyorum yarın temizlik yapıcaz eşimle sonrada gruplarımız geliyor Rus yok ama Malezyalı ve uzakdoğulu rabbim hayırlı bir kapı açtı sonunda artık salonda yürür koşar spor yaparım çok şükür paramı kazanıcam rabbim işsiz olan bütün insanlarımıza iş versin sıraSekerPancarii canım eşine versin biran önce insanın psikolojisi bozuluyor bundan sonra 5.30 kalkar 06.00 da kahvaltı 07.00 dükkanda olurum kızlar
Bende de gezme oldu mu yorgunluk falan kalmaazzSormaaaa dokuluyormmmm cadi kizm sagolsunm bide kayinvalidem gormcemler vardii bugun belli oldu hemen yemekler hzirla falan yoruldm. Yarn pazar esim evdeee gezeriz ohh gider yorgnlk insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?