Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugün çok sevinçliyim artık dükkanımı açmaya başlıyorum yarın temizlik yapıcaz eşimle sonrada gruplarımız geliyor Rus yok ama Malezyalı ve uzakdoğulu rabbim hayırlı bir kapı açtı sonunda artık salonda yürür koşar spor yaparım çok şükür paramı kazanıcam rabbim işsiz olan bütün insanlarımıza iş versin sıra SekerPancarii canım eşine versin biran önce insanın psikolojisi bozuluyor bundan sonra 5.30 kalkar 06.00 da kahvaltı 07.00 dükkanda olurum kızlar

Canm hayirli olsunnnnn cok sevndm snin adinaaa ilerde bende istiyorum inaallah

Canm hayirli olsunnnnn cok sevndm snin adinaaa ilerde bende istiyorum inaallah
İnşallah Canım ya eşimede dedim artık turizmi bitirelim iç piyasaya dönelim dedi birkaç firmaya mail attık cevap bekliyoruz turizm okulunu okuduk 2 dil öğrendik ama boş hiçbir işe yaramıyor para kazanamıyorum

Sormaaaa dokuluyormmmm cadi kizm sagolsunm bide kayinvalidem gormcemler vardii bugun belli oldu hemen yemekler hzirla falan yoruldm. Yarn pazar esim evdeee gezeriz ohh gider yorgnlk insallahh
Oh ne güzel gezin enişteyle minik cadıya da iyi gelir temiz hava yarından itibaren soğuklar geliyor zaten çıkamazsınız

Menün ve sporun harika.

Sizin adınıza çok sevindim canım
İşin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bol bol kazançlar nasip etsin inşallah. Bütün işsizkere hayırlı kapılar açsın

Menün gayet güzel hele de İskender'i ekmeksiz yemeyi başarmışsan bravo

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menün
İyi aksamlar kızlar :)
Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 adet yumurta peynir zeytin domates salatalık 1etimek ve sekersiz cay
Ara öğün ve öğle yemeği yemedim
Akşam: kabak yemeği ve yoğurt yedim
Bolbolda su ictim
Afiyet olsun canim
Sabah ;iki haslanmis yumurta, domates,salatalik,zeytin,peynir cay..

Aksam,antrikot izgara yidimm salatayla :) bide ayran afiyet olsun bana:)
Suyum zaten standrt :)ve cok yorgnm misafrm vardi..
Afiyet olsun partemm
Öğlen pilav fazla kaçmiş canim bide tabii aradakii biskremmm hiiç olmamış
Selam kızlar..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, iki dilim kaşar, dört ceviz, iki günkurusu, domates, salatalık..
Akşam: ıspanak yemeği, yoğurtlu kabak, iki kaşık patates salatası..
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim çok iyi ögle yemeğine özendim pek severim öyle şeyleri
Menumu yaziyorum..
Sabah bol cherry domates 1 salatalik 1 kirmizi biber 7-8 dilim kasar peyniri ve sekersiz cay..
Aksam 5 te yedim..patlican kebabi 3 koftesini yedim biraz yagli olmustu yarim dilimde ekmek 2 bardak zero..
ara:1 avuc fistik yedim
Afiyet olsun canim kuzum kaşar peyniri çok yağli ve normal bir dilimi 90 küsür kalori bence kaşar seviyorsan bir dilim ye ve beyaz peynir falan ye lor peyniri de kalorisi az bi peynir
Taze gelinim geçmiş olsun gitsin hastalik artikkk tamam canim eşleştiririm tabiu
Afiyet olsun sevtalcim akşam yemeğin hiç olamamış çay yine fazla kaçmiş 3 şekerli 4 çayyyyyanina da kurabikkk
Çooooookk sevindim miyavimmm çokk hayırlı olsun boll kazanç getirsin Rabbim bize ve tüm işsizlerede iş kapisi açsinnn amiiinn
Sormaaaa dokuluyormmmm cadi kizm sagolsunm bide kayinvalidem gormcemler vardii bugun belli oldu hemen yemekler hzirla falan yoruldm. Yarn pazar esim evdeee gezeriz ohh gider yorgnlk insallahh
Bende de gezme oldu mu yorgunluk falan kalmaazz hemen hazirlanir gezerimnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…