- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.761
Ben mantimi yemistm uc dort hafta olmustr bildirim yapamadgim zaman.. o bana yetti bi sureMantı mı of en alasından Açarım kız gel gel gram gram verdiğin kiloları 3-5 kg şeklinde alırız artık sarma mı dedin anam deme ya
Canım herşeyin hayırlısı olsun turizme teşvikler çok inş açılır işleriniz burdanda ayrılma sakın@SekerPancari71 kusura bakma çok kötüyüm bu aralar kafam karışık hiç izinde yazma devam ediyorum umarım +da çıkmam Canım
Ayyy ben kimsecikler uğramıyor diye bakmadim bugün gruba
He gözlerim kaldı yulafında aç gözlüyüm benBen mantimi yemistm uc dort hafta olmustr bildirim yapamadgim zaman.. o bana yetti bi surene yulafimiymsss
O teşvikler büyük firmalara Canım esnafa yok malesefCanım herşeyin hayırlısı olsun turizme teşvikler çok inş açılır işleriniz burdanda ayrılma sakın
NolduuuuuuUykum kaçtı kızlar eşimde biraz önce gitti gider ayak kavga ettik iyi mi
Hem bana kızıyor gidiyorum ilgilenmiyorsun diye ne var bu kk kulubünde diye söylenir kendisi laptopdan film indirir seyreder kızdım bende küserek gittiNolduuuuuu
Aaaa olmamiss..Hem bana kızıyor gidiyorum ilgilenmiyorsun diye ne var bu kk kulubünde diye söylenir kendisi laptopdan film indirir seyreder kızdım bende küserek gitti
İşte benimkide böyle bir tip anlıyacanAaaa olmamiss..
Sende ilgilenseydin yaaa kocanlaİşte benimkide böyle bir tip anlıyacan
Kız kaç gündür etrafında döndüm havaya girdiSende ilgilenseydin yaaa kocanla
Kız kaç gündür etrafında döndüm havaya girdi
Kız kaç gündür etrafında cariye gibi döndüm bir görsem sinir şey zaten reglim gelicek sinirler tavan yapmış birde bana kızıyor gıcıkhahahaaa kiz zaten adam gidip geliyo yaaahuuuu
Kız kaç gündür etrafında cariye gibi döndüm bir görsem sinir şey zaten reglim gelicek sinirler tavan yapmış birde bana kızıyor gıcıkay sonu burda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?