- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.721
Benimde bu aralar olmam lazm off yaa off.adet zamanlarimzda izinli olmaliyz aslında.Benimde reglim yaklaşıyor ya tatlı yerine başka şeyler Canım çekiyor
Ay sorma öyle çok ki etrafımda gece özel olarak kızartma yiyor halen daha 45 kg ya of gerçekten izinli olmamız lazım neyse kaptan duymasın çok kızıyor yasaklı şeylerden bahsedinceBenimde bu aralar olmam lazm off yaa off.adet zamanlarimzda izinli olmaliyz aslında.
Yemeliyiz yemeliyiz ve hic kilo almamaliyiz
Ayy hayale bak ya
Ceviz ve tarçın sağlıklıda gerisi zararlı minik kuşumIcine ceviz koyuyorm ben üstüde kakao pudra şekeri ve tarcin karisimi
İyi geceler Canımİyi geceler kızlar hepinize
Oyyy oyoyyyyBoşver yemeyelim Canım yoksa emeklerimiz boşa çıkacak
Şu yiyip yiyip te kilo almayanlar varya gıcık oluyorum onlaraBoşver yemeyelim Canım yoksa emeklerimiz boşa çıkacak
Evet Canım uzun zamandır aklımdaydı bugün oldum artık
Şu yiyip yiyip te kilo almayanlar varya gıcık oluyorum onlara
Gelsin bana 1 haftada 10 kg aldırırım garantiline guzel dime ye ye ye alma ohhhh bee kebaaaaaaap benim arkadasim kupkuru kemikleri ckio artik gece yarisi kizartmalar kocaman yarim ekmek arasi yemeler ohoo
Yok benle yiodu almioduGelsin bana 1 haftada 10 kg aldırırım garantili
Ah ah sorma karşı komşumun kızı alt komşumun kızı tövbe yarabbim kıymık gibiler uyuz oluyorumŞu yiyip yiyip te kilo almayanlar varya gıcık oluyorum onlara
Ah ah hedefe gelsem ilk işim kuru patlıcan dolması yemek sormaYok benle yiodu almioduneyse bende hedefe gelimde bigun yerim bigun dengelerim simdiki gibi yapamam zaten yoruldm beaaaa ofofofofofo
Allah tez zamanda kavuştursun canım hayırlısıylamarlin18 bugün eşim gidiyor tekrar of için daraldı yine yanlız kaldım yarından itibaren dükkana gideceğim oradan spora gece girerim artık buraya gündüz yoğun olmazsam
Beni cagirmayi da unutmaAh ah hedefe gelsem ilk işim kuru patlıcan dolması yemek sorma
Amin inşallah Canım bakalım bomba patlamazsa ay sonu burada inşallahAllah tez zamanda kavuştursun canım hayırlısıyla
Ben evde parti vercemAh ah hedefe gelsem ilk işim kuru patlıcan dolması yemek sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?