- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.961
Zaten millet ordinaryüs profesör zaten çok bilmişlerBende sinir oluyorum çok. Her kafadan bir ses çıkıyor. Birisi açıktı der birisi hasta der birisi siz bu çocuğu kötü alıştırmi ssiniz der.
Heee valla aynen öyle lerZaten millet ordinaryüs profesör zaten çok bilmişler
@ParteMoralll kız nerdesin topik sessiz kızlar
@ParteMoralll canım nerdesin merak ettim ?
@ParteMoralll kız nerdesin sesin çıkmadı huhu
@ParteMoralll kız merak ettim seni umarım kötü birşey yoktur sabahdan bu yana yoksun
Geldim cnm sagol sordugun icin.. kizim gece atesi firladii yaniyodi alev alev uyuyamadk doktora falan gittik gozu falan akiyo kotu oldu cok halsiz bide dis cikariyomus zor bigundu benim icin evde de degildim..@ParteMoralll canım umarım kötü birşey yoktur mutlaka Buraya yaz senden haber bekliyorum
2 aylık oldu bugünsüpersin canım bebişin küçük o zaman
Geçmiş olsun Canım.
Zor bir gundu.. ne varsa ne pistiyse onu yedim.. onu bunu yemem demedim..
Sabah cok erkenn evden ciktm sonra simit karper cay ictim
Oglen corba ictimm
Aksam; annecigimin ellerinden etli yemek yedim mantarli patatesli.. kucuk kase bulgur ve ayran..
Geçmiş olsun Canım benim üzüldüm umarım düşmüştür ateşiGeldim cnm sagol sordugun icin.. kizim gece atesi firladii yaniyodi alev alev uyuyamadk doktora falan gittik gozu falan akiyo kotu oldu cok halsiz bide dis cikariyomus zor bigundu benim icin evde de degildim..
Afiyet olsun hastane işi karışınca öyle oluyor insan ne buluyorsa onu yiyor.
Zor bir gundu.. ne varsa ne pistiyse onu yedim.. onu bunu yemem demedim..
Sabah cok erkenn evden ciktm sonra simit karper cay ictim
Oglen corba ictimm
Aksam; annecigimin ellerinden etli yemek yedim mantarli patatesli.. kucuk kase bulgur ve ayran..
Geçmiş olsun Canım
. Sagolun kizlarrrGeçmiş olsun Canım benim üzüldüm umarım düşmüştür ateşi
Afiyet olsun hastane işi karışınca öyle oluyor insan ne buluyorsa onu yiyor
Şimdi Nasıl Canım kızın iyi mi. Sagolun kizlarrr
Günaydın Canım Amin inşallah güzel ve kısmetli bir gün olur inşallahHerkese günaydın kızlar. Mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah.
@ParteMoralll canım geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Şimdi nasıl iyi mi bebiş
Gunaydinnnnn canım. Allah hayırlı ve bol bereketli kazançlar nasip etsin. Bugün cooooook güzel iş yaparsın inşallah miyavimGünaydın Canım Amin inşallah güzel ve kısmetli bir gün olur inşallah
Teşekkür ederim Can'ım.dün aşısı vardı tüm gece huzursuzdu beni de uyutmadı hala başım ağrıyor41 kere maşallah daha küçükmüş
Günaydın Can'ım.Günaydın kızlar herkese sağlıklı Mutlu bir gün dilerim bende zarzor uyandım
İnşallah Canım benim daha dükkanın düzeni tutmadı temizlik yapıyorum geldiğimden bu yanaGunaydinnnnn canım. Allah hayırlı ve bol bereketli kazançlar nasip etsin. Bugün cooooook güzel iş yaparsın inşallah miyavim
Ay kıyamam Canı yanmıştırTeşekkür ederim Can'ım.dün aşısı vardı tüm gece huzursuzdu beni de uyutmadı hala başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?