- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #135.921
İnşallah yarın daha iyi olur canım. Moralini bozma sakınDoğrudur Canım bende bugün dükkanda pek iş yapmadım sabahdan akşama 6 grup geldi sıfırı çektik onlar yüzünden ögle yemeğide yiyemedim malesef sporda kaldı
Evet bugün hiç ugramadi@ParteMoralll kız merak ettim seni umarım kötü birşey yoktur sabahdan bu yana yoksun
Bozmuyorum inşallah diyelim sığır iliğini yaptın mı benim saçlarım kaşınıyor Canım buradaki saç tipiklerine sordum yenileri çıkıyordur dedilerİnşallah yarın daha iyi olur canım. Moralini bozma sakın
Evet canım uyutmaya çalışıyorum. Ayyy valla ben yoruldum o hala ayakta.hiç enerjisi bitmiyor bunlarımarlin18 canım bebiş huysuzlandı sanırım
Afiyet olsun Canım yorgunluktan senin zeytinleriMenüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, domates, beş zeytin, üç ceviz..
Saat 15 de: bir dilim börek, beş sarma, iki kaşık yoğurtlu biber patlıcan..
Zamanla açılır canım işler..sabret hayırlısı olsun..Doğrudur Canım bende bugün dükkanda pek iş yapmadım sabahdan akşama 6 grup geldi sıfırı çektik onlar yüzünden ögle yemeğide yiyemedim malesef sporda kaldı
Kız yoksa size çaktırmadan kendini şarj mı ediyor bu cimcime yada duracel mi kullanıyor ne yapıyorEvet canım uyutmaya çalışıyorum. Ayyy valla ben yoruldum o hala ayakta.hiç enerjisi bitmiyor bunları
Yok canım yapmadım. Kız çoluk çocuk tan kendime fırsat olmadı ki hicBozmuyorum inşallah diyelim sığır iliğini yaptın mı benim saçlarım kaşınıyor Canım buradaki saç tipiklerine sordum yenileri çıkıyordur dediler
İnşallah Canım Amin hepimizin işleri rast gitsin bereketli olsunZamanla açılır canım işler..sabret hayırlısı olsun..
Afiyet olsun Canım yorgunluktan senin zeytinleriarabada 5 evde 15 okudum cevizlerle
Sende haklısın ben 2 hafta cocuk bakınca anladım birde onlar 2 taneydiYok canım yapmadım. Kız çoluk çocuk tan kendime fırsat olmadı ki hic
Amiinnn...İnşallah Canım Amin hepimizin işleri rast gitsin bereketli olsun
Aklıma rahmetli Ankaralı Namık geldi Allah rahmet eylesin şaşı görüyorum kız tövbe tövbeAllah iyiliğini versin..bende bakıyorum yanlış mı yazdım diye..geçenlerde de çiğ tavuk yazmıştımda..
Olurmu olur kizz. Valla çalar saat gibi sabah erkenden kalkıyor.bütün gün ayakta.ben yorgunluktan ölüyorum.Kız yoksa size çaktırmadan kendini şarj mı ediyor bu cimcime yada duracel mi kullanıyor ne yapıyor
Benim kız da öyle..misafirler gidene kadar ağladı..babası uyutuyo şimdi zorla..uykusuzluğa direniyo..Evet canım uyutmaya çalışıyorum. Ayyy valla ben yoruldum o hala ayakta.hiç enerjisi bitmiyor bunları
Maşallah ne güzel ben çok severim insanları muhabbetiniz bozulmasın inşallahGeldim canım..misafirlerim vardı bugün..baya kalabalıktık..yorulmuşum..
Amin canım cümlemizinkini.Sende haklısın ben 2 hafta cocuk bakınca anladım birde onlar 2 taneydirabbim acılarını göstermesin
Ben şüpheleniyorum senin bıdıktan belki biyonik bebektir okula başlayınca arar o uykularıOlurmu olur kizz. Valla çalar saat gibi sabah erkenden kalkıyor.bütün gün ayakta.ben yorgunluktan ölüyorum.
Allah Allah seslerimi sevmedi ki senin cimcimeBenim kız da öyle..misafirler gidene kadar ağladı..babası uyutuyo şimdi zorla..uykusuzluğa direniyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?