- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.341
Hakikaten kimse yok..misafirim vardı bakamadım bugün..internet çok yavaş iki saatte yazdım mesajları..Topik terk edildi galiba.. kimse yooook
Canım grupta kimsecikler yok.hiç kimse yazmıyor. Bende tek başıma yazmak istemedim .@ miyav Su geliyordu oda yok şimdi. Buranın tadı tuzu kalmadı. Çoğu kişi menüsü yazıp çıkıyor zatenGünaydınnn kelebekleeeerrrhadi uçun yuvamizaaa kilo bildirimlerini bekliyorum haftasonu hiç yazmadınız bakalım kilo ne durumda haydii bugün boll paylaşım bekliyorum
Evet canim iyce ıssızlaşti takimimizCanım grupta kimsecikler yok.hiç kimse yazmıyor. Bende tek başıma yazmak istemedim .@ miyav Su geliyordu oda yok şimdi. Buranın tadı tuzu kalmadı. Çoğu kişi menüsü yazıp çıkıyor zaten
Burda kendi sorunlarimi konuşup sizi de üzmek istemiyorum ama 2 gün önce ailevi olarak kötü bi haber aldik ve çok Üzgünüm moral olarak yerlerdeyim burayı da böyle ıssız görmek daha çok üzüyor beniNe yalan söyleyeyim selincim kaptan olarak sen bile uğramıyorsun doğru dürüst
Canım burda yeri geliyor üzüntülerimi zi, yeri geliyor mutlulyklarimizi paylaşıyoruz .moral bozmak değil ki bu.hepimizin kötü zamanlarida oldu iyi zamqnlaridaBurda kendi sorunlarimi konuşup sizi de üzmek istemiyorum ama 2 gün önce ailevi olarak kötü bi haber aldik ve çok Üzgünüm moral olarak yerlerdeyim burayı da böyle ıssız görmek daha çok üzüyor beniAma siz toparlanin söz veriyorum moral bozukluğumu hiç hissettirmem ben yeterki takimimiz canli olsun
İnşallah topalicaz geri canim yaz geldi fitt dolaşmak istemiyor muyuz elbet gelicek herkes kürkcü dükkaninaCanım yeniler iki günde bırakıp kaçıyorlar burayı. Eskilerden herkesin bir işi çıkıyor
Biraz anlatabileceğim birşey değil o yüzden yazmadim canim yoksa herseyimi sizinle paylaşırım arkadaşlarimsiniz siz benim hadi güzel şeylerden bahsedelimmmCanım burda yeri geliyor üzüntülerimi zi, yeri geliyor mutlulyklarimizi paylaşıyoruz .moral bozmak değil ki bu.hepimizin kötü zamanlarida oldu iyi zamqnlarida
Burda iki hafta okul tatili var.çocukları evde.eşim evde bir hafta izinli rahatsız biraz.ortanca kızın bugün doğum günü. Bugün ailecek kutlamayı düşünüyoruz.yarin arkadaslariyla kutlayacak kapalı oyun parkında yer ayırttik.hafta sonuda amcalar dede nine kuzenlerle kutlama var inşallah. Yani çok doluyum .bir suru hazırlık yapmam lazim.ama yinede buraya yazmaya çalışıyorum 3 çocukla. Herkesin de aynı özeni göstermesini bekliyorum doğal olarak.arkadaşlar hepimizin işi oluyor , misafiri oluyor, hasta olduğu zamanlar oluyor , çocukların huysuzluk ettiği zamanlar oluyor.ama burayı da boş bırakmayalım lütfenİnşallah topalicaz geri canim yaz geldi fitt dolaşmak istemiyor muyuz elbet gelicek herkes kürkcü dükkanina
Evet canim çokk haklısın ben kaptan olarak elimden geldiğince yazmaya gayret edicemBurda iki hafta okul tatili var.çocukları evde.eşim evde bir hafta izinli rahatsız biraz.ortanca kızın bugün doğum günü. Bugün ailecek kutlamayı düşünüyoruz.yarin arkadaslariyla kutlayacak kapalı oyun parkında yer ayırttik.hafta sonuda amcalar dede nine kuzenlerle kutlama var inşallah. Yani çok doluyum .bir suru hazırlık yapmam lazim.ama yinede buraya yazmaya çalışıyorum 3 çocukla. Herkesin de aynı özeni göstermesini bekliyorum doğal olarak.arkadaşlar hepimizin işi oluyor , misafiri oluyor, hasta olduğu zamanlar oluyor , çocukların huysuzluk ettiği zamanlar oluyor.ama burayı da boş bırakmayalım lütfen
Sevindim canım senin adına. Rabbim bol kazançlar versin. Hayırlı iş kapısı versin inşallahBiraz anlatabileceğim birşey değil o yüzden yazmadim canim yoksa herseyimi sizinle paylaşırım arkadaşlarimsiniz siz benim hadi güzel şeylerden bahsedelimmmbende 2 kilo almıştim ama haftasonu 1 kilosunu verdim marlincim bu hafta bende menü paylaşayim diyorum mezun kilom 53.3 dü sanirim bu sabah 54.0 çıktım 52 ye inene kadar bende menü paylaşicam eşimde güvenlik kimliğini aldi sanirim 2 haftaya başlicak işe o zaman daha düzenli olacak herseyim
Saol canimm amiiinnnSevindim canım senin adına. Rabbim bol kazançlar versin. Hayırlı iş kapısı versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?