Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Marlincim senin kilo ne durumdaaa
Cuma kilom 58.8
Bugün ku kilom 59
++ 200 gr canım.
Bu ay regl olamadım ama .rahatsızdım doktora gittim.iki hafta sürer dedi.bu ay nerdeyse hiç kilo veremedim.inşallah regl olunca gider .canım da hep tatlı istiyor.bende saldım biraz dogrusu

Salma canim tamda 5 li kilolari garantilemişken hedefine az kaldi biran önce gitsin kilolar bugünden bol su ve dikkat etmeyle cumaya güzel bir rakam görürsün tatlim

Salma canim tamda 5 li kilolari garantilemişken hedefine az kaldi biran önce gitsin kilolar bugünden bol su ve dikkat etmeyle cumaya güzel bir rakam görürsün tatlim
İnşallah canım ya. Vermek istedigim son 5 kilo kaldı hayırlısıyla. Bu hafta da doğum günü falan derken zor veririm sanki.bakalım artik

Günaydın kızlar.herkese Mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum.topik boş olunca açıkçası pek menü yazasım gelmedi içimden.bu sabah tartıldım
Cuma:69.5
Bugün:69
Fark:-500

Aşkolsun kaptancım benim neyimi gördün.hergün menü yazıyorum cuma pazartesi tartılıp bildirim yapıyorum

Aşkolsun kaptancım benim neyimi gördün.hergün menü yazıyorum cuma pazartesi tartılıp bildirim yapıyorum
Sen hariç kuzum seni kasdetmedim şöyle söyleyim 5 kişi çağırıyorum bundan 1 kişi anca kaliyor keşke her gelen burda kalsa da beraberce versek kilolari o yuzden diyorum tatlimm hem bak bu hafta listedesin sennn ćok da güzel ilerlisun güzelimmm

Günaydın kızlar.herkese Mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum.topik boş olunca açıkçası pek menü yazasım gelmedi içimden.bu sabah tartıldım
Cuma:69.5
Bugün:69
Fark:-500
Ayyy süper kuzummm 500 gr eksiii bu hafta listeye güzel bi giriş yapacaksınmaşallah hadii amaaa takım boş demeyinn her giren yazsin bişeyler takimi haraketlendirmek bizim elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…