- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.361
Cuma kilom 58.8Marlincim senin kilo ne durumdaaa
Salma canim tamda 5 li kilolari garantilemişken hedefine az kaldi biran önce gitsin kilolarCuma kilom 58.8
Bugün ku kilom 59
++ 200 gr canım.
Bu ay regl olamadım ama .rahatsızdım doktora gittim.iki hafta sürer dedi.bu ay nerdeyse hiç kilo veremedim.inşallah regl olunca gider .canım da hep tatlı istiyor.bende saldım biraz dogrusu
İnşallah canım ya. Vermek istedigim son 5 kilo kaldı hayırlısıyla. Bu hafta da doğum günü falan derken zor veririm sanki.bakalım artikSalma canim tamda 5 li kilolari garantilemişken hedefine az kaldi biran önce gitsin kilolarbugünden bol su ve dikkat etmeyle cumaya güzel bir rakam görürsün tatlim
Yine de çok dikkat et canim herseyden az az tat ipin ucu kaçmasinİnşallah canım ya. Vermek istedigim son 5 kilo kaldı hayırlısıyla. Bu hafta da doğum günü falan derken zor veririm sanki.bakalım artik
Evet haklısın. Toplaması zor oluyor sonraYine de çok dikkat et canim herseyden az az tat ipin ucu kaçmasin
Aşkolsun kaptancım benim neyimi gördün.hergün menü yazıyorum cuma pazartesi tartılıp bildirim yapıyorumEvet canim iyce ıssızlaşti takimimizLÜTFEN HERKES EN AZINDAN İŞİ BİLE OLSA MENÜ YAZIP DİĞER MENÜLERE YORUM YAPSIN BURASI BİZİM TAKIMIMIZ BU KADAR ISSIZ BIRAKMAYIN yeni kişiler çağırıcam bugün ben çağırdiklarimin çoğu ilk gün yazip kaçıyor gerçi inşallah azimli bi yarismaci bulurum
Sen hariç kuzum seni kasdetmedim şöyle söyleyim 5 kişi çağırıyorum bundan 1 kişi anca kaliyor keşke her gelen burda kalsa da beraberce versek kilolari o yuzden diyorum tatlimmAşkolsun kaptancım benim neyimi gördün.hergün menü yazıyorum cuma pazartesi tartılıp bildirim yapıyorum
Ayyy süper kuzummm 500 gr eksiii bu hafta listeye güzel bi giriş yapacaksınGünaydın kızlar.herkese Mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum.topik boş olunca açıkçası pek menü yazasım gelmedi içimden.bu sabah tartıldım
Cuma:69.5
Bugün:69
Fark:-500
İşlerini hallet gel canim eşim yok dışarda ben bugun boll boll burdayımKizlar ben kaçıyorum. Kahvaltı hazırlamalıyım. Herkes uyandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?