Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar Taksim'deki son patlamayı duydunuz mu o kadar üzgünüm ki kalbim sıkışıyor anlatamam ağlamaktan helak oldum hem insanlarımıza hem para Kazancı'ma taksim ve İstanbul'daki otelleri boşaltmaya başlamış turistler

SekerPancarii canım şuan çok kötüyüm patlamadan dolayı buradaki herkes ağlıyor ki malesef ben grupdan ayrılıyorum inan buraya bile zor yazıyorum şuan burdaki oteller bile boşalmaya başladı çok kötüyüm üzgünüm buraya yazamıyacagım belki bir gün dönerim ama bu Zaman'da değil herkes Hakkı'nı helal etsin arkadaşlar bilmeden kırdığım üzdüğüm insanlar varsa Hakkı'nı helal etsin

Ailecek sinirimiz bozuldu bizim de.
Birde ben turizm bölgesindeyim koskoca patronlar bile ağladı ölen Canlara giden turistlere Canım koca tur otobüsü geldi mağazaya girmeden gitti turistler istememişler inmek haklılar korkuyorlar kızlar ben çok kötüyüm sıkıntıdan kalbim ağrıyor

Ne olacak böyle can güvenliğimiz bile kalmadı hertürlü ülkemize insanlarımıza zarar veriyorlar Allah belalarını versin...

Ne zaman oldu.ben duymadim hicbirsey.kendine dikkat et canim yanliz kalma evde.ne desem bos simdi biliyorum.allah yardim etsin canim hepimize

Canim gitme ne olur.bir iki hafta izin al kafani dinle.sonra gel hemen

Bugünkü menüm..
Sabah: iki haşalnmış yumurta, maydonozlu peynir, üç ceviz, domates, salatalık..
Akşam: yarım kase şehriye çorbası, iki biber dolması, yoğurt..

Anlıyorum canım seni..bugün öyle bunaldımki başım ağrıdan çatlıycak gibi..kafanı toparla sağlığına dikkat et lütfen..

Kizlar noldu ya bakip cikiyodum ama kizimla ilgileniodm giremedim pek okuyamadim miyav neden pasiff suan :S nolduuuuu

Canim çok üzgünümmm çokk Allah yardimcimiz olsun sen hakkını helal et kendini toparladiktan sonra geleceğine eminim

Evettt fıstıklaarr bugün pazar eşler evde herkes gezmelerde ama yarın herkes toplaniyoorr hemde enerjik bi şekilde

@ParteMoralll kizin icin cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin
Miyav_su ah canm nereye gttin ya keske gitmeseydin simdi daha cok kendi kendni yiyip durcaksin cok üzüldüm gitmene ya
SekerPancarii canm sıkkın giremiyorum kac gündür farkindaym k.bkmayin esimle aram cok kötü bir kac gündür üff hersey üst üste geldi

Sagol cnmm noldu ki hayrdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…