- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.301
Çok duydum ben o lafları ne bitmez çikolataymış arkadaş duracel pil gibiEvet yaaa hiç sorma ilkdefa sabit kaldim. Ben artı bekliyordum aslında. Kız bir paket almıştım geçen hafta hala bitmedi.almiycam bir daha.
İyi geceler kızlar..sarraf iyi geceler canım bende kaçtım
Çok şükür canım..Allah yokluklarını göstermesin..Aman nazar değmesin canim.ne güzel şanslısın
Heee valla durdukça bereketlendi. Benden başka kimse yemiyo evde acı diye.yoksa çoktan biterdiÇok duydum ben o lafları ne bitmez çikolataymış arkadaş duracel pil gibi
Aslında bitter en sağlıklısı canım ideal kiloya düşünce tüketebilirsinHeee valla durdukça bereketlendi. Benden başka kimse yemiyo evde acı diye.yoksa çoktan biterdi
Ayy canım ya benim bebişte aynı oluyodu ben fitil veriyodum iyi geliyodu ama çok zor inş.bian önce iyileşir.Kizimi hastaye gtrduk aksam.. atesi 39.8oldu pff bi iyileesemedi yaa
rabbim şifa versin canımKizimi hastaye gtrduk aksam.. atesi 39.8oldu pff bi iyileesemedi yaa
Afiyet olsun canim sabah biraz fazla kaçmiş :**Kizlar bugün komsumdaydim kahvaltıda. Gec yedik öğle yemeği kahvaltı arası bişey oldu.menümu yazayım
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir servis kaşığı karışık kızartma yogurtlu , 1 lahmacun
Ara , 2 kare bitter
Aksam , bir kase mercimek çorbası, yoğurt, bir yumurtali mantar kavurması
Spor , 2 saat yürüdum
Afiyet olsun canim çok iyiBugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek,1 turunç kabuğu reçeli
Ara: ş.siz t. Kahvesi
Öğle:1/2 fırınlanmış karnıyarık,1 kase kadar kıymalı tam buğday makarna,yoğurt
Ara:1 kivi,1 greyfurt,3-5 badem+fındık
Akşam:fırında pişmiş tavuk,salata,1 kuru incir
3 Lt su,40 dk aerobik
Geçmiş olsun canim bebişin neyi var pek geçmişe bakamadım
Keşke kahvaltı yapsan canim spor da yapiyorsun kas kaybetme az yeyipKızlar hemen menü yazayım.
10.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yu.
15.30... 35 dk eliptik+250 twrster+150 mekik
16.30.. 1 kase mer.çor.1 dil.kep.ekm.
2 şek.tarçınlı nes.2 gün kurusu
18.00... 2 şek.sütlü nes.
Belki sonrada form çayla kuruyemiş yer günü kapatım inş.
Afiyet olsun miyavimİyi akşamlar kızlar kahvaltıda domates salatalık havuç bir tane kivi yedim mide bulantısından yiyemedim malum hem reglim gelicek hem şeker hapı mide bulantısı yapıyor akşam diğer ablamın evine gittim ıspanak yemeği ve yogurt yedim
Afiyet olsun canim❤Selam kızlar..menüm..
Sabah: peynirli omlet, domates salatalık, kk peynir, dört ceviz..
Akşam: yoğurtlu karnıbahar, yarım tabak ıspanak..
Benimde gözümden kaçmadii iyi aliştiiii
Geçmiş olsun canimm benim kizda hasta her cocuk hasta nerdeyse kizimdan bana da geçťiiiiiKizimi hastaye gtrduk aksam.. atesi 39.8oldu pff bi iyileesemedi yaa
Çok iyi canim.mide bulantısının tek avantajı bu olmuşİyi akşamlar kızlar kahvaltıda domates salatalık havuç bir tane kivi yedim mide bulantısından yiyemedim malum hem reglim gelicek hem şeker hapı mide bulantısı yapıyor akşam diğer ablamın evine gittim ıspanak yemeği ve yogurt yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?