- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.661
Ana desene sona kalan dona kalır hep geç kalırım benParti mi kaldi kiiizz yeyen yendi içilen içildi
Sağlıcakla gelsin bebişIyi geceler canlarimmmmmmyarina Allah izin verirse ablamin miniģi gelmiş olur minikkk ikra'miz geliyorrr prensesimizz heycanliyimmm
Sen kötü besleniyorsun yemiyorsun yemiyorsun birde yiyorsun o yüzden yoksunkiz sen iyisin gene ben hic yokumm
Çikolopları yedin gene değil mimarlin18 cimm canimm kizinin yemi yasi saglik mutluluk huzur getirdin canim...bu hafta be inde hic umidim yok nedense +olmasam iyidirrrr
Ben mi aşk olsun kız ben bana göre sağlıklı beslenenleri yazdım kız sen yemiyorsun birden aç kurt gibi çikolop mudur nedir ben hiç hayatımda bilmiyordum senden ögrendim o ayrı konu merak ettimbeni hicccc sevmio o
Canımsın yazdıktan sonra okudum ben herkesi gerçekten seviyorum bana kim yola düşerse beklerimSevmez mi kiz deli msnsen çoook az yediğinde seni sevdiği icin sağlığın için uyariyor sadece
Tebrikler canımTeşekkür ederim canım..bugün tartıldım 7 li rakamı gördüm şükür..başladığımda 90.5 dim..sizlerin sayesinde oldu.çok güzel motive ettiniz beni..
Evet çiğ yiyoruz oda kahvaltıdaAslında havucu sevmem sadece bu yemekye yiyorum..aklıma da gelmedi değil..karatayda havucu pişirmek yasak..
Canimmm bende çok sevindimmm 6li rakamları da görüceksin inşallahTeşekkür ederim canım..bugün tartıldım 7 li rakamı gördüm şükür..başladığımda 90.5 dim..sizlerin sayesinde oldu.çok güzel motive ettiniz beni..
Sanada günaydın canım bebiş çıkmak istemiyor galiba Allah kurtarsın canım inş hem ablanı hem bebişi sağsalimGünaydın fıstıklaaaaarrrr
Günaydın tatlım tekrar dönmene sevindim miyavsu yabancılar bizi bırakmaz merak etme işlerinde açılır inş sabrın sonu selamet
Amin inşallah canım ama bıraktılar bile hepsi Yunanistan ve Mısır'a kaydı fiyatları yarıya çekmişlerGünaydın tatlım tekrar dönmene sevindim miyavsu yabancılar bizi bırakmaz merak etme işlerinde açılır inş sabrın sonu selamet
Bende çıkmazdım dünyanın bu kadar kötü olduğunu bilseydim orası rahat ekmek elden su gölden hesabıSanada günaydın canım bebiş çıkmak istemiyor galiba Allah kurtarsın canım inş hem ablanı hem bebişi sağsalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?