- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.681
Amin canımm inşallah..Canimmm bende çok sevindimmm 6li rakamları da görüceksin inşallah
Bu aralar kıza hergün haşladığımdan kendime de yapıyorum..yiyorum ama gel bi de bana sor..köy yumurtası alıyorum kokusu ağır oluyor..sarraf sen yumurta yiyebiliyor Musun ben yiyemiyorum ya çok zorluyorum ama malesef olmuyor
İşte aynen bende öyle köy yumurtası alıyorum fenalık geliyor onu yemezsemde açıkıyorum Canım birde dükkan benim 30 km otobüse bindim mi benim burnum kokulara hassastır terli birisinin kokusunu duyunca midem bulanır yada başka birşey ağır bir parfümBu aralar kıza hergün haşladığımdan kendime de yapıyorum..yiyorum ama gel bi de bana sor..köy yumurtası alıyorum kokusu ağır oluyor..
Canım mekik aleti ne bu tv de satılanlar mı yoksa onlar pek bir işe yaramaz gibime geliyor belin kasıkların ağırdı ise doğru yapmışsındırDün mekik aletiyle 200 tane mekik çektim..fazlasının zararı varmıdır acabaMiyav_su ..
Bende şu Leslie sevemedim bir türlü sana kolay gelsin canımGünaydın kızlar..
Bugün hava soğuk yürüyüşe çıkamadım..evle leslie yaparım artık..
Yok canım ikinci el satan siteden aldım..ürün temizdi..kasıklarım fena acıyo inşallah doğru yapıyorumdur..Canım mekik aleti ne bu tv de satılanlar mı yoksa onlar pek bir işe yaramaz gibime geliyor belin kasıkların ağırdı ise doğru yapmışsındır
Dediğin gibi acıkmasam en fazla haftada iki yerim ama bende acıkıyorum yemezsem..hamilelikte bende de kaldı koku hassasiyeti..İşte aynen bende öyle köy yumurtası alıyorum fenalık geliyor onu yemezsemde açıkıyorum Canım birde dükkan benim 30 km otobüse bindim mi benim burnum kokulara hassastır terli birisinin kokusunu duyunca midem bulanır yada başka birşey ağır bir parfüm
Acıyorsa canım doğru yoldasın merak etmeYok canım ikinci el satan siteden aldım..ürün temizdi..kasıklarım fena acıyo inşallah doğru yapıyorumdur..
Nefret ediyorum şu koku hassasiyetinden hem midem bulanıyor hem biran önce eve gidip banyo yapmak istiyorum kaşıntı basıyor huylanıyorumDediğin gibi acıkmasam en fazla haftada iki yerim ama bende acıkıyorum yemezsem..hamilelikte bende de kaldı koku hassasiyeti..
Bizde parteyle parti yapariz hıhhAna desene sona kalan dona kalır hep geç kalırım benneyse otobüs biletimi ayarlayam seninle kısır partisi yaparız sarraf da gelir birde @marlin18 süper olur diğerleri gelmesin özellikle @ParteMoralll ve esmerm91
Ya öyle olsun bakalım evet çatladım patladım yanlız kıskançlığımdan gram veremedim keşke ona işe yarasaydı be gülümBizde parteyle parti yapariz hıhh
Catlada patla
Oo ne kadar erken kalkmissin canm hayirli bol bereketli işlerin olsun inşallahGünaydın kızlar ben sabah 5 de uyanıp 06.30 otobüsü ile dükkana geldim saat 07.00 bu yana buradayım herkese Mutlu huzurlu bir gün dilerim
Amin inşallah canım cümlemizeOo ne kadar erken kalkmissin canm hayirli bol bereketli işlerin olsun inşallah
Misss gibi de gecti ohh @ParteMoralll in ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?