- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.621
Kacamaktan sonra ben
Gelin gelin size karnabahar kısırı yaparim tika basa yiyinnEvet ah keşke Canım kaptanın evine baskın yapardık yürüyüş sonrası gel çaylar gitsin kısırlar havada uçuşan turşular ne güzel olurdu kız
Iyi uykular tatlim benim üzmeeee kendiiniiiiBen yatıyorum kızlar iyi geceler sabah erken gittim malum geceden ağladım zırladım yarın yine 7.00 grubum varmış öpüyorum hepinizi sizleri seviyorum kızlar
Afiyet olsun canim menü su spor hepsi güzelBu ara bebeğim çok uğraştırıyor beni.hem gazlı hem kucağa alıştı.bir yandan da ilkokul 1 e giden bir oğlum var onun ödevleri derken gün bitiyor.neyse menümü yazayım
Sabah: çilekli, sütlü, cevizli yulaf lapası
Ara: kahve, 1 kare bitter, 1 avuç kuruyemiş
Öğle: fırında tavuk, az patates, yoğurt
Ara: 2 dlm ananas, 1 kuruincir
Akşam: kurufasülye,1 dlm tb ekmek, salata
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği
3 Lt su,35 dk aerobik
dukan uygulamiyorm ama kurallarin coguna uymaya calisiyorm.. uzuldm veremicm kg diyeeeArada olur öyle canim üzülme bir top dondurma çok kaçamak sayilmaz dukanda yasak oldugu icin mi üzüldün
Parti mi kaldi kiiizz yeyen yendi içilen içildi
Sıkma canini tatlim hem kaçamaklar böyle nadir yapılınca vücut şaşiriyor iyi geliyordukan uygulamiyorm ama kurallarin coguna uymaya calisiyorm.. uzuldm veremicm kg diyeee
kiz sen iyisin gene ben hic yokumm1.likten 2.lige attın demek beni ha
Saol canimm amiiinnn Allah olmayanlara da nasip etsinSekerPancarii selinimmm ALLAH kavustursun hayirlisiyla canimmm..adida pek guzelmiş bahtida guzel olsun inşALLAH..
Gecen annemede gtmistm baya durduk duzenm degisti ya pff insallah toparliom yavas yavas yoksa baya inerdm nyse ya canim sagolsunSıkma canini tatlim hem kaçamaklar böyle nadir yapılınca vücut şaşiriyor iyi geliyor
Nideeeeeenn
Sevmez mi kiz deli msnbeni hicccc sevmio o
Olsun öyle düşünme insaniz sonuçta bazen de oluyo işteeGecen annemede gtmistm baya durduk duzenm degisti ya pff insallah toparliom yavas yavas yoksa baya inerdm nyse ya canim sagolsun
TesekkurlerAfiyet olsun canim akşamki ekmek 1 dilim olsaydi süper olacakdi
Gayet güzel canım afiyet olsun
Teşekkür ederim canım..bugün tartıldım 7 li rakamı gördüm şükür..başladığımda 90.5 dim..sizlerin sayesinde oldu.çok güzel motive ettiniz beni..Afiyet olsun canim sanki bu hafta sen ćok güzel kilo vereceksin gibime geliyor sarrafcim akşam yemeklerin çok hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?