- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.701
HahahhahaYa öyle olsun bakalım evet çatladım patladım yanlız kıskançlığımdan gram veremedim keşke ona işe yarasaydı be gülüm
Aman yarabbiiii ıyykk vallaha midem bulandı
Günaydın canım. Allah bol kazanç nasip etsin inşallah.Günaydın kızlar ben sabah 5 de uyanıp 06.30 otobüsü ile dükkana geldim saat 07.00 bu yana buradayım herkese Mutlu huzurlu bir gün dilerim
Evet canim ablam geceden beri hastanede dua edin çok sanci çekmesinSanada günaydın canım bebiş çıkmak istemiyor galiba Allah kurtarsın canım inş hem ablanı hem bebişi sağsalim
Allah zihin açıklığı veersinn kuzumm birakirmiyiiiz hiccGünaydın canlar nabersiniz iyisinizsir umarım çok giremiyorum kpssye çalışıyorum fırsat buldukça artık beni bırakmayın zaten kilo almaya meyilliyim gününüz aydın olsun inş fıstıklar
Yumurtaaaaa@sarraf sen yumurta yiyebiliyor Musun ben yiyemiyorum ya çok zorluyorum ama malesef olmuyor
Ay bendeeeeeeeYumurtaaaaabayiliriiiiiiiim
Aman yarabbiiii ıyykk vallaha midem bulandı
Evet canim ablam geceden beri hastanede dua edin çok sanci çekmesintek üzüldüğüm şey gribim bebişi doya doya öpemicem hemenn
Ay çikolata dedn de bak yine aklima geldi biz ne zaman doyasiya çikolata yiyecez ya
fal baktınız bariMisss gibi de gecti ohh @ParteMoralll in ellerine saglik
Hiç bir zaman tabiiiiiiiAy çikolata dedn de bak yine aklima geldi biz ne zaman doyasiya çikolata yiyecez ya
bende sizsiz yapamadım canım ama yarışmıyorum burada sizinle didişcemHahahhaha
Ay miyavcim iyiki birakmadin bizi ya iyiki gitmedin biz sensiz napardik yahu
Ay çikolata dedn de bak yine aklima geldi biz ne zaman doyasiya çikolata yiyecez ya
pekiiiiiSen kötü besleniyorsun yemiyorsun yemiyorsun birde yiyorsun o yüzden yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?