- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.721
kısır mı dedin turşu mu yedin otobüse atlayıp geliyorum bende lahana turşusu var gelirken onu getireyim bari yediklerimizi sindirirkizlarrrrrrrrrrrrr
Miyav_su @ParteMoralll esmerm91 marlin18 canisiiiilarrr yarin annemde bacilar toplantisi var annm aradi ne yiyosun senin korkundan elim biseye gitmiyor dedi bende bi legen kisir istedimmmmmmm gelin beraber yiyekkkkk mmmm hemde anne eli degmis kutüt kütür tursuluuuuuuuu SekerPancarii duymasunn
Tşk ederim eksik olmayın canımAllah zihin açıklığı veersinn kuzumm birakirmiyiiiz hicc
fal baktınız bariinşallah bu hafta sabit kalırsınız çıkmışdır
beni çağırmazsanız böyle olurSagoll
Zaten bu hafta kesn sabitimbeni çağırmazsanız böyle olur
ben bu hafta bitigim gecn haftada sacmalamistimmmm...hemde kizlarla bulusmaya 3 kalaaa ahhh naptim ben ya 63 olabilirdim simdi 65e raziyim offZaten bu hafta kesn sabitim
Annene slmimı söyle kısırı boooooolllll yeşillikli yapsin bulguru görünmesin bilekizlarrrrrrrrrrrrr
Miyav_su @ParteMoralll esmerm91 marlin18 canisiiiilarrr yarin annemde bacilar toplantisi var annm aradi ne yiyosun senin korkundan elim biseye gitmiyor dedi bende bi legen kisir istedimmmmmmm gelin beraber yiyekkkkk mmmm hemde anne eli degmis kutüt kütür tursuluuuuuuuu SekerPancarii duymasunn
Aayy miyavim ben diyetteyken listedeyken ödem tutucak falan diye turşu hiç yiyemiyordum geçen bi yedim bi yedim içene düştüm resmenkısır mı dedin turşu mu yedin otobüse atlayıp geliyorum bende lahana turşusu var gelirken onu getireyim bari yediklerimizi sindirirşöyle bol yeşillikli of bayılırım
Niye artidamisin kiben bu hafta bitigim gecn haftada sacmalamistimmmm...hemde kizlarla bulusmaya 3 kalaaa ahhh naptim ben ya 63 olabilirdim simdi 65e raziyim off
Allah bagislasin cnmKızlaaarr müjde sari bir prensesimiz olmuş görmek için sabırsızlaniyorumyerim onuu yeriiiiimm
Zaten bu hafta kesn sabitim
Amannn diyim cumaya bir arti görürüm inşallahkizlarrrrr ölçulerimizi yazalim mi nekadr incelioruz falan die takip edelim kendimizi ve birbirimizii
Saol balımmmNiye artidamisin ki
Allah bagislasin cnm
Olabilir canim isterseniz yazalim ben kaydedeyim ayda bir bakarizkizlarrrrr ölçulerimizi yazalim mi nekadr incelioruz falan die takip edelim kendimizi ve birbirimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?