- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.821
Neresi superr pasta yemis genesüpersin afiyet olsun yarasın yürüyüşler yarından itibaren ip de atlayalım kız @ParteMoralll neyimiz eksik fazlam bile varbenim
he ya kıskanıyom ama çatlayıp patlayamıyorum inan gram oynamıyor yaKiskancclar catlaynda patlaynhahah
Oda box yapiyodu ondan ama ben okadar atlayamam ya buna sukuröyle söyledin ya aklıma rocky filmi geldi orada sylvester stallone öyle atlıyor çapraz ve hızlı eşinde ne güzel sana göstermiş
yürüyüşde yakmış canım arkadaşım benimNeresi superr pasta yemis gene
aklıma ped koymak geldi yarın koyucam görürsün şöyle 20 kadar atlasam süper olur hergün artırcam o sayıyı görürsün sen şimdi uyumazsam eger bokscuları izleyecemOda box yapiyodu ondan ama ben okadar atlayamam ya buna sukurhic olmazsa kacirmiyom altima sukur
Himmmmmm olsun yemeeeeesinyürüyüşde yakmış canım arkadaşım benim
Sen benden korkaklıma ped koymak geldi yarın koyucam görürsün şöyle 20 kadar atlasam süper olur hergün artırcam o sayıyı görürsün sen şimdi uyumazsam eger bokscuları izleyecemkork benden
Himmmmmm olsun yemeeeeesin
anam kaç kız senle kavga mı edilirmiş bana kum torbası niyetine indirirsin yumruğuSen benden korkokadar cok box maci izledim ki evde box eldivenlerim de var buyurr yersin yimrigiii yumruk atmayida biliyorm hih
Kiskanccmarlin18 duydun mu kızz zaten gecen hafta paso bitterleri götürdün hüplettin bu hafta son olsun artık yarına ipini hazırla bebegim ben sayıyı yazdıktan sonra foto atarım buraya görsün @ParteMoralll hanım
siz söylediniz bırakma diye bende yazmam öyle olsunMiyaaaaaaav yine cok konustunnn menum cook geride kaldi
Tutmayın miyavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?