- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.781
çagırıyorum canım benim sizsiz olur mu özellikle sensiz canımBarismam banane seni cagiriyor da bizi çağırmıyor bak
amin inşallah ilk önce senin olsun ben bu aralar düşünmüyorumAaaa gözünüz aydın darisi banaMiyav_su ya olsun inşallah
gözünüzaydın anabalı babalı sağlıcakla büyütsünler canımSaoll canimm evett yaa nasillll güzel kokar hemdeeeuff hâlâ gelmediler eve çokkk merak ediyorum bebisi ben görmeye yarın gidicem ama resmini falan gönderirdi en azindan
maşallah canım süpersin yanlız 250 ip iyi atlamışsın ben 20 den sonra atlayamam çünkü çişim geliyorSabah ;iki haslanmis yumurta, domatess, peynirrrrr, salatalik,zeytinnn, iki dilim hindi fume...cay
Aksam; tazefasulye, ayran,yulafciklar...
50 tam mekik
250 ip atladim uc set 10saniye aralikla..
30 duvara karsi gogus hareketi..
30kol hareketi plates lastigi ile
Bugun bitti... Bugun detayli yazayim dedim cok degil ama idare eder:)
Tabi her zaman ki gibi 3-3.5lt suuu :)
Gözünüzaydın olsun canım bendemi doğursam heveslendimKızlaaarr müjde sari bir prensesimiz olmuş görmek için sabırsızlaniyorumyerim onuu yeriiiiimm
Analı babalı büyüsün insallah gözünüz aydınSaoll canimm evett yaa nasillll güzel kokar hemdeeeuff hâlâ gelmediler eve çokkk merak ediyorum bebisi ben görmeye yarın gidicem ama resmini falan gönderirdi en azindan
Hizli atliyorum canim bilmem benim gelmedi.. ilk gun okadar yapabildim sonra belki artar sayisiimaşallah canım süpersin yanlız 250 ip iyi atlamışsın ben 20 den sonra atlayamam çünkü çişim geliyor
burdaymmkız @ParteMoralll nerdesin
cok kotuuMerhabalar bende bildirim yapayim hanimlar
Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir
Aksam sebze yemegi 4,5 kasik makarna ve boool yogurtlu kara lahana salatasi bide ogle 1 sekerpare yedim misafirlikte
şekerpare ve makarna işi bozmuş canım ya imkanın olursa evde spor yapMerhabalar bende bildirim yapayim hanimlar
Sabah 1 dilim ekmek yumurta peynir
Aksam sebze yemegi 4,5 kasik makarna ve boool yogurtlu kara lahana salatasi bide ogle 1 sekerpare yedim misafirlikte
Bende kendi olculerim vardi bi kac kg verdigimde olcmustm suan farklar baya guzel..@SekerPancari71 canim herkeste isterse o vakit cuma gunu yazalim ölçulerimizii
:)eveeet artsin ama dimi :)
helal sana kim tutar seni fıstıgım:)eveeet artsin ama dimi :)
Bu aralar gaza geldm iltifatlardan.. :) kimse 74oldugmu dusunmuyo sasiriyolar 65-68gosteriyosun diyolar :) tabi bende seviniyorum acayippp o bileeee bana yetiyoooooohelal sana kim tutar seni fıstıgım
Sende kg almaaa buraya yazmiosun diyehelal sana kim tutar seni fıstıgım
Yapacam zaten jillian 2.levelı bugün bacaklarım çok agriyo dun zorlandim sporda sanirimşekerpare ve makarna işi bozmuş canım ya imkanın olursa evde spor yap
kas gevşetici kullan canım normaldır sporda ağrımasıYapacam zaten jillian 2.levelı bugün bacaklarım çok agriyo dun zorlandim sporda sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?