- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.801
sıkılaşmışsın canım çok iyi maşallah nazar değmesinBu aralar gaza geldm iltifatlardan.. :) kimse 74oldugmu dusunmuyo sasiriyolar 65-68gosteriyosun diyolar :) tabi bende seviniyorum acayippp o bileeee bana yetiyoooooo
Eski fotolarima bakinca balon sonmus sanki
sıkılaşmışsın canım çok iyi maşallah nazar değmesin
Bi kac gune alisirim umarimkas gevşetici kullan canım normaldır sporda ağrıması
Bende de aynı sorun var miyavimmaşallah canım süpersin yanlız 250 ip iyi atlamışsın ben 20 den sonra atlayamam çünkü çişim geliyor
Sizin yerinize ben atlarim kizlarBende de aynı sorun var miyavim
he ya koşamam birde ip atlayamam benBende de aynı sorun var miyavim
atla canım ip diyince aklıma çişim geliyor hemenSizin yerinize ben atlarim kizlar
Sen atlasan biz de zayıflasak ne güzel olur partem yaaaaSizin yerinize ben atlarim kizlar
Hahaha hizli ayaklarim kisa atliyorm esim ogretti boxcular oyle yapiyo ya :)atla canım ip diyince aklıma çişim geliyor hemen
Kizz zayiflarmiyim daha cok bacaklarm dahada incelsin diye yapiyorrrmmm yapcam insallah hergun pes etmezsemSen atlasan biz de zayıflasak ne güzel olur partem yaaaa
evet boxcular kardio için onun ile ısınıyorlar bende var sayı sayıyor yarın atlayayım bende 20 kadar ancak atlarımHahaha hizli ayaklarim kisa atliyorm esim ogretti boxcular oyle yapiyo ya :)
Ben cok hopluyodum esim ogrettii ayni onlar gibi atliyorum hizli hihi esim hhele okadar guzel atliyoki carpraz yapio ipi tek ayak falan ben daha oralara gelemedmevet boxcular kardio için onun ile ısınıyorlar bende var sayı sayıyor yarın atlayayım bende 20 kadar ancak atlarım
Ben yapamam kız .sana mani olmayım sen yap
süpersin afiyet olsun yarasın yürüyüşler yarından itibaren ip de atlayalım kız @ParteMoralll neyimiz eksik fazlam bile varKahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, turp, iki dilim salatalik, iki catal patates , 1 dilim ekmek, uç çatal reçel
Ara , bir avuç badem , iki catal pasta
Aksam , bir tane dürüm , ayran ,bol salata
Spor 2.buçuk saat yürüdum
Kiskancclar catlaynda patlayn
öyle söyledin ya aklıma rocky filmi geldi orada sylvester stallone öyle atlıyor çapraz ve hızlı eşinde ne güzel sana göstermişBen cok hopluyodum esim ogrettii ayni onlar gibi atliyorum hizli hihi esim hhele okadar guzel atliyoki carpraz yapio ipi tek ayak falan ben daha oralara gelemedmatla atla altina yapmaa kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?