- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.961
Siz hep yionuz ben bikere yemisim cokmuAhaaa ahaaaaa bize gülüyodun ne oldu.
Sen ye pilavlari sonra nazar ettiniz dee.yok öyleeeeeee
Afiyet olsun ip atladnmi bakimKahvaltim; 1 ,5 yumurta, peynir, zeytin, salatalik, turp, iki dilim ekmek, iki catal recel
Ara , bir avuc badem,
Aksam; 1 dilim ekmek, bir kase yogurt, bir tabak karnabahar kisiri
Spor , 2 saat yürüdüm
Tabi canimmmm.dondurmayida bikere yemistinSiz hep yionuz ben bikere yemisim cokmu
Ip yok kiz evde ipsiz ziplasam olurmuAfiyet olsun ip atladnmi bakim
O bir top bile deglms netten baktm hiiccc biseycikmis oTabi canimmmm.dondurmayida bikere yemistin
Olur mu blmem ama iple daha guzel tempolu hizli :) 400kere atladim ben sizde atlicaktiniz bekliyorummIp yok kiz evde ipsiz ziplasam olurmu
Afiyet olsun canım yarın listedeymişsin hayırlı olsunBugünkü menüm:
Sabah:2 tb ekmeğe kaşarlı tost,omlet, domates, salatalık
Ara:2 gün kurusu,10 badem,1 avuç çilek
Öğle:ıspanak, yoğurt
Ara:1 portakal
Akşam:mercimek çorbası,1 dlm tb ekmeği
3 lt su,70 dk aerobik,1 saat 20 dk açıkhavada bisiklet sürdüm
Afiyet olsun canımMenümü yazayım..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, üç zeytin, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: yarım kase şehriye çorbası, zeytinyağlı kabak, yoğurt..
Afiyet olsun canımSabah ;iki haslanmis yumurta ,biraz peynir iki zeytin...
Saat 15:30; yani aksam :)
Iki tane baget firinda kizarmis ve bir kase pilav yedimm cok ozlemistmm canima tak ettikucuk kasede yedim 70kalori diye gordum insallah dogrudur ve ayran
400ip atladim
40 tam mekik cektm
Kol ve gogus hareketleri
3lt su ictim eaha icerim galiba su gulu oldm masallah
Insallah arti olmam ya
Afiyet olsun canımKahvaltim; 1 ,5 yumurta, peynir, zeytin, salatalik, turp, iki dilim ekmek, iki catal recel
Ara , bir avuc badem,
Aksam; 1 dilim ekmek, bir kase yogurt, bir tabak karnabahar kisiri
Spor , 2 saat yürüdüm
Yok kizzz vallaaa alt bacaklarm yururken agriyoBiz atlayamayalım vazgeçelim diye yazıyorsun değil mi yemezler
Ooww cok erkencisn cnmmmm iyi dnlenmeler sanaKızlar yoksunuz yine neyse bende yemek yiyip yatıcam zaten bugün yorucu birgündü yarında 5 de uyanıcam herkese iyi geceler
Afiyet olsun tatlimmmm çok iyiMenümü yazayım..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, üç zeytin, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: yarım kase şehriye çorbası, zeytinyağlı kabak, yoğurt..
Afiyet olsun canım çikolata yemeseydin keşke yarin cuma yaaKızlar bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek peynir domates maydonoz 1 yumurta haşlanmış arada yarım muz az kabak çekirdeği 1 elma akşam yarım pors döner 1 bardak ayran 2 dilim bitter çik sonrada 9 lu çay içerim yarın cuma hayırlısı bakalım
400 iple o pilav erimiş gitmiştir partem az yemissin zaten afiyet olsunSabah ;iki haslanmis yumurta ,biraz peynir iki zeytin...
Saat 15:30; yani aksam :)
Iki tane baget firinda kizarmis ve bir kase pilav yedimm cok ozlemistmm canima tak ettikucuk kasede yedim 70kalori diye gordum insallah dogrudur ve ayran
400ip atladim
40 tam mekik cektm
Kol ve gogus hareketleri
3lt su ictim eaha icerim galiba su gulu oldm masallah
Insallah arti olmam ya
Az yemiş de ondan bişey denedim ćok yeseydi görürdü tatlışı @ParteMoralllAlışkın değilsinde ondan..kaptan bişey demez..tatliştir o, kıyamaz o..
Buradayım canım söyleMiyav_su burda msn canim???
Evet malesef kalabalık bir grub varmış 5 de uyanırsam 06.30 otobüsüne ancak yetişirim saat 7 de dükkanda olurum bugün çok rüzgar var malesef satış yapamadımOoww cok erkencisn cnmmmm iyi dnlenmeler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?