- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #136.941
Afiyet olsun canım gayet hafif bir menüMenümü yazayım..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, tulum peyniri, üç zeytin, dört ceviz, domates, salatalık..
Akşam: yarım kase şehriye çorbası, zeytinyağlı kabak, yoğurt..
Aksam yazarim insaallah kaptanimNasıl gidiyor bugün cok hafif bir menü bekliyorum tatlimmm
Canım bizde bu basen popo göbek oldukça mezun olana kadar burdayız merak etmeAyy korktm kimsecikler olmayinca :)
Yani suanda yakin evet gecen hafta 75.9 dum bakalm bu hafta kac cikacmInsallah cnm seninde oyleee yakindi galiba kilomuz
Aynen ya maşallah @ParteMoralll aGelir gelir.@ ParteMoralll çok azimli 41 kere maşallah
Sizden heveslendim atlayacaktım bugün..evet hafif ip..aslında sporcu ipi almak lazım..Sendemi atliyosunnnkizinin ipi nasil ki cnm hafif ipmi? Bende ki sporcu ipi
Yaptığın spor çok güzel..pilav çoktaaann erimiştir canım..fazla abartı başka bişey yok zaten..Sabah ;iki haslanmis yumurta ,biraz peynir iki zeytin...
Saat 15:30; yani aksam :)
Iki tane baget firinda kizarmis ve bir kase pilav yedimm cok ozlemistmm canima tak ettikucuk kasede yedim 70kalori diye gordum insallah dogrudur ve ayran
400ip atladim
40 tam mekik cektm
Kol ve gogus hareketleri
3lt su ictim eaha icerim galiba su gulu oldm masallah
Insallah arti olmam ya
Beni gecersin bu haftaaaaYani suanda yakin evet gecen hafta 75.9 dum bakalm bu hafta kac cikacm
kiz nazar ettiniz heleeAynen ya maşallah @ParteMoralll a
Heee sporci ipi alsana oda ayaga carpinca cok guzel acitiyo yaSizden heveslendim atlayacaktım bugün..evet hafif ip..aslında sporcu ipi almak lazım..
Afiyet olsun canım..tartı öncesi çikolata olmasaymış iyiymiş..Kızlar bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek peynir domates maydonoz 1 yumurta haşlanmış arada yarım muz az kabak çekirdeği 1 elma akşam yarım pors döner 1 bardak ayran 2 dilim bitter çik sonrada 9 lu çay içerim yarın cuma hayırlısı bakalım
Yaptığın spor çok güzel..pilav çoktaaann erimiştir canım..fazla abartı başka bişey yok zaten..
Hadi yaa..ne olcek şimdiBeni gecersin bu haftaaaabenim durum vahim
kiz nazar ettiniz heleemarlin18 senin yuzunden azcik pilav yidim
Heee sporci ipi alsana oda ayaga carpinca cok guzel acitiyo ya
Canım bizde bu basen popo göbek oldukça mezun olana kadar burdayız merak etme
Birşey olmaazz..ufak bir kaçamak olmuş..sporla telafi etmişsin..yariiiin cumaaaaaaymisssss kafaya baaaak yaaa ben carsambada kalmisimmmmmmmm allah beniii yaaaaaa
Ip alcanHadi yaa..ne olcek şimdi
Aslinda bakiyorm cogu kisinin menusune gore benimki normal ama bana gore cok amaan napim yaBirşey olmaazz..ufak bir kaçamak olmuş..sporla telafi etmişsin..
Kız bende kendimden şüphe ettim bugün günlerden ne diye..
Alışkın değilsinde ondan..kaptan bişey demez..tatliştir o, kıyamaz o..Ip alcankiz bacaklarm agrio yururken ahhh vahhhhhh
Aslinda bakiyorm cogu kisinin menusune gore benimki normal ama bana gore cok amaan napim yabosver haha kaptan gormesn
Evt ip ise yaradi galibaAlışkın değilsinde ondan..kaptan bişey demez..tatliştir o, kıyamaz o..
Ahaaa ahaaaaa bize gülüyodun ne oldu.Beni gecersin bu haftaaaabenim durum vahim
kiz nazar ettiniz heleemarlin18 senin yuzunden azcik pilav yidim
Heee sporci ipi alsana oda ayaga carpinca cok guzel acitiyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?