- 16 Şubat 2009
- 34.843
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.261
Canımsın merak etme gerisi gelicekBugün beni görenlerden güzel iltifatlar aldım nasıl mutlu oldum anlatamam..kızım için de söylediler ona da ayrı bir motivasyon oldu..yavrum kurabiyeden bile yemedi. anasından iyi valla
Afiyet olsun menün harikaSelam kızlar..misafirlikteydim ancak gelebildim..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki tavuk but, beş yaprak sarma, marul salatası..
Çayın yanında bir tane küçük kurabiyecik..
Bende onu çok beğendim çok güzelBu senmisn yoksa
Vay sıhhatler olsun dediğin saç rengine mi boyattın istediğin gibi oldu muyaaaaaaaaa yone tam zamaninda kaybolmusummm @ParteMoralllMiyav_su Ayyy ama degdi sonunda kuafore gidebildim 5 saat surdu ama istedigiim herseyi yaptirdim 10da gelebildik eve..kizim ziyan oldu yabrum ne yedi doru duzgun nede uyuyabildi..Yarin eski iş arkadaslarimla bulusucam bi arkadasimizin oglunun dogumgununde sabahta ablama kahvaltiya davetliyiz..bugunu harika atlattim yarinda dnegede olursam p.tesi cok iyi olur benim icinnn
Ayy keşkeeeeeBu senmisn yoksa
Afiyet olsun canim gayet güzel atlatmişsin misafirliğiSelam kızlar..misafirlikteydim ancak gelebildim..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, iki tavuk but, beş yaprak sarma, marul salatası..
Çayın yanında bir tane küçük kurabiyecik..
Bugün beni görenlerden güzel iltifatlar aldım nasıl mutlu oldum anlatamam..kızım için de söylediler ona da ayrı bir motivasyon oldu..yavrum kurabiyeden bile yemedi. anasından iyi valla
Günaydın miyaviiimmHerkese günaydın Mutlu sağlıklı pazarlar
Gaza gelmek iyidir miyavimmm
Benim boyda 165 nerdeyse öykü serterle ayni benim 87 göğüs 65 bel 92 kalça onun 80 dediği göbek ölçüsü mü acaba benim göbek de 78 bence öykü serterin kalça ve göğüs fazla küçük gerçi aramizda 5 kilo fark var
Aynen Canım iyi olduGaza gelmek iyidir miyavimmmbaşaracaksınnnn inanıyorum
Vay seninde çok iyi ölçülerin CanımBenim boyda 165 nerdeyse öykü serterle ayni benim 87 göğüs 65 bel 92 kalça onun 80 dediği göbek ölçüsü mü acaba benim göbek de 78 bence öykü serterin kalça ve göğüs fazla küçük gerçi aramizda 5 kilo fark varkeşke benim göğüs 90 kalaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?