- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.301
Hayırlısı olsun canım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşYok Canım yerli müşteri geliyor onlarda birşey beğenmiyorlar öyle işte
Harbiden öyle ya onu yiyeceğime fırında patates yaparım daha iyiBu zararlı yiyecekler hep bağımlılık yapıyor zaten kötü arkadaslar işte
Amin inşallah Canım sağolHayırlısı olsun canım Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inş
Canım 4 tane cips 100 kaloriymiş ara öğün niyetine inş fazla yememiişsindir
Ay bir paketi bitirdim malesef şimdide midem bulanıyor en son 3 sene önce yedimCanım 4 tane cips 100 kaloriymiş ara öğün niyetine inş fazla yememiişsindir
Ayy canım benim psikolojik o pişman oldun o yüzden miden bulanıyor bende çik yiyince öyle oluyor kız büyük paketmi yedinBirde 3,5 TL para verdim ya ne kadar pahalıymış cipsler kötü oldum @moon8187 canım bana beddua mı ettin kendime cips aldım ya ve yedim Kocaman paket midem bulanıyor kızlar normal mi
Görümcem kabak tatlısı ve şöbiyet getirmişti ben masum olanı seçtim.sütlü irmikte şeker yok 1 tatlı kaşığı bal ve kurumeyve var çok hafif ve düşük kalorili.bu ara Can'ım çok tatlı çekiyorTatli iki öğün de de var canim akşamkini yemesen süper olurdu spor harika afiyet olsun
Teşekkürler canım ben de somonu ilk kez denedim beğendimay canım afiyet olsun bende bugün erken çıksaydım somon alacaktım malesef alamadım of afiyet olsun
Fırında süper oluyor ben çok seviyorum yanlız çiflik somunu değil Norveç somonu süperTeşekkürler canım ben de somonu ilk kez denedim beğendim
Evet Canım midem çok kötü bulanıyor başımıda ağrı girdiAyy canım benim psikolojik o pişman oldun o yüzden miden bulanıyor bende çik yiyince öyle oluyor kız büyük paketmi yedin
Eşim balıkçıda pişirtip getirdi ben hiç denemedim evdeFırında süper oluyor ben çok seviyorum yanlız çiflik somunu değil Norveç somonu süper
Yağı ağır gelmiştir bence.vücudun sağlıklı beslenmeye alışınca bu tarz aburcuburlar mide bulandırıyorEvet Canım midem çok kötü bulanıyor başımıda ağrı girdi
BiZde hep balıkçıda pişirip eşim eve getiriyordu gecen hafta dedim birde fırında yapalım yoköyle lezzet ya bayıldım bugün erken çıkarsam alıcaksın balıkçıdan şuan midem bulanıyor bugün zor yemek yerimEşim balıkçıda pişirtip getirdi ben hiç denemedim evde
Gerçekten öyle şimdi adaçayı içiyorum biraz sakinleşti fakat başıma ağrı girdiYağı ağır gelmiştir bence.vücudun sağlıklı beslenmeye alışınca bu tarz aburcuburlar mide bulandırıyor
Aynen bende tek balık onu yerimFırında süper oluyor ben çok seviyorum yanlız çiflik somunu değil Norveç somonu süper
Ben sardalya -somon- tekir bunlarda protein çok CanımAynen bende tek balık onu yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?