Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Birde 3,5 TL para verdim ya ne kadar pahalıymış cipsler kötü oldum @moon8187 canım bana beddua mı ettin kendime cips aldım ya ve yedim Kocaman paket midem bulanıyor kızlar normal mi

Birde 3,5 TL para verdim ya ne kadar pahalıymış cipsler kötü oldum @moon8187 canım bana beddua mı ettin kendime cips aldım ya ve yedim Kocaman paket midem bulanıyor kızlar normal mi
Ayy canım benim psikolojik o pişman oldun o yüzden miden bulanıyor bende çik yiyince öyle oluyor kız büyük paketmi yedin

Tatli iki öğün de de var canim akşamkini yemesen süper olurdu spor harika afiyet olsun
Görümcem kabak tatlısı ve şöbiyet getirmişti ben masum olanı seçtim.sütlü irmikte şeker yok 1 tatlı kaşığı bal ve kurumeyve var çok hafif ve düşük kalorili.bu ara Can'ım çok tatlı çekiyor

Eşim balıkçıda pişirtip getirdi ben hiç denemedim evde
BiZde hep balıkçıda pişirip eşim eve getiriyordu gecen hafta dedim birde fırında yapalım yoköyle lezzet ya bayıldım bugün erken çıkarsam alıcaksın balıkçıdan şuan midem bulanıyor bugün zor yemek yerim

Cipsi yiyince paketi okudum içinde dünyanın en pis 2 maddesi varmış biri sodyum glutumat diğeri soyavw ben malesef yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…