- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.221
Senin isleri actiysa ne mutlu ya.yorgunlukta dinlenince gecer aman tek is olsundaAh nerde gelebilsem keşke şuan burada 3 tur otobüsü var sabah 4 de uyandım belim bile agrıyor eve saat 9-10 olurum ancak
Sende olursun cnmm insallahhhhhhBen olacagina inanıyorum teeeeee nisan sonundan bahsediyosun canm cok rahat olursun bence.hem sen bu ara cokca ip atliyosun ip atlamak acayip kalori yaktiriyor.
Dahaaa ne istion kizzzzAh nerde gelebilsem keşke şuan burada 3 tur otobüsü var sabah 4 de uyandım belim bile agrıyor eve saat 9-10 olurum ancak
Gelenler yerli malesef benden birşey almıyorlar tex den alıyorlar Canım bir umut bekliyorumSenin isleri actiysa ne mutlu ya.yorgunlukta dinlenince gecer aman tek is olsunda
Canım birşey almıyorlar hediyelikden sadece tex alıyorlar yerli gruplar bizde bir umut bekliyoruz malesefDahaaa ne istion kizzzz
Afiyet olsun canim ćokkkkk iyiSabah; iki haslanmis yumurtada peynirli omlet, fume ,domates,salatalik, sut bir bardak :)
Aksam; tavuk koftesi, salata,ayran ve yulafciklarm :)
3-3.5lt su
Bugun 400ip atladimmm
Karnimin agrisi devamm aman bitseede kurtulsam..
Valla bilmiyorm bugünde nasil telafi edeceksem
Bu diyet sürecinde niyeyse insanin cani nede cok tatli cekiyo ya
Motivasyonunu yüksek tutup sıkıldım demezsen olursunDaha diyete baslayali 1 ay oldu ben simdiden skildm ya
Sanirim motivasyonum düştü
5 mayista esimin dogum günü var o zamana 6 li rakamlari görür müyüm ki ya offf
Bendeee isterimmKizlar kahve yaptim yanındahaydi gelin beraber icelim
Tatli iki öğün de de var canim akşamkini yemesen süper olurdu spor harika afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah:kırmızı biberli mantarlı omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1dlm tb ekmeği
Ara:1 kare bitter,küçük bir porsiyon sütlü kurumeyveli irmik tatlısı
Öğle:mercimek çorbası,yoğurtlu brokoli,1dlm tb ekmek
Ara:1 avuç çilek,2 ceviz
Akşam:ızgara somon,roka,2 çatal meze,1 kabak tatlısı
3 Lt su,1 saat aerobik.
canım ağrının varsa dogru yoldasın yola devam babySende olursun cnmm insallahhhhhh
Ip atliyorm ya alt bacaklarm yururken agriyo birazz ust bacaklar agrimiyo ise yariyomu bu yaa altlar ince zatenMiyav_su
Sadece alt bacak agriyinca yoksa alt inceliyip ust kalmasin dedmcanım ağrının varsa dogru yoldasın yola devam baby
ay canım afiyet olsun bende bugün erken çıksaydım somon alacaktım malesef alamadım of afiyet olsunBugünkü menüm:
Sabah:kırmızı biberli mantarlı omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1dlm tb ekmeği
Ara:1 kare bitter,küçük bir porsiyon sütlü kurumeyveli irmik tatlısı
Öğle:mercimek çorbası,yoğurtlu brokoli,1dlm tb ekmek
Ara:1 avuç çilek,2 ceviz
Akşam:ızgara somon,roka,2 çatal meze,1 kabak tatlısı
3 Lt su,1 saat aerobik.
Sadece alt bacak agriyinca yoksa alt inceliyip ust kalmasin dedmhahahahaha
Cvp ver cbuk sacini basini yolarmsaçımı ne çekiyorsun be
ben muhtar sende azasın canımAyyyyyy gruppppp nee kadarrrrrrr enerjikk herkess burdaaaa bizde olmasaaaaaaaaak kimse yok
Niye sen mihtaarmisin ben varkeeenben muhtar sende azasın canımbenimde uykum geldi eve yeni geldim yarın istanbuldan avratlar geliyormuş 4 otobüs sabahın köründe bugün zaten yeterince kavga ettim bıktım çok yorgunum bugünün yemeğini fazla yaptım yarında tükettiğim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?