Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar gunaydinnnnn....
Miyav_su neler olmuş öyle
cips mi yedinnncanim oyle oluo ama sonra iyi ders oluo o bende kacamk yaoinca midem sisio diorumki fazla yemek ne buyuk kotulukmuş..o yuzden olan olmuş dert etme bidaha yemezsin..ee bizde insaniz oluo oyle mesela ben dun pasta yedim yarim dilim aksamda waffle yedim ev yapimi oda yarim sonra eve gelene kadr icim kalkti esimnde benmde dedim bidaha sakin baskalarinin yaninda bi lokma die itiraz etme bana..dun beklenen bukusma gunuydu ayyyy arkadaslarim inanamadilar tebrik ettiler harikasin dediler malum hesp dal..sac rengimide cok begendiler cok şımardm dün

Peki nasıl ayrıldın sen gruptan canim izne mi ayrıldın mezun mu oldun yoksa diskalifiye miii seni listeye aldiğimda not düşmem için soruyorum

Istedigim kiloya 1 kg kalmisti. Is degistirecektim. Yeni isimde giremem diye ayrilmak istedigimi soyledim. Takim kaptanimizda beni mezun etti. Bircok kere birinci oldum. Basarili bir ogrenciydim :)))

Ay sorma sana kızarken kendimi cips yerken buldum bu aralar duygularım karışık büyük gün benim için perşembe -cuma bakalım Hakkı'mızda hayırlısı senin adına sevindim güzel geçmesine genelde kuaförler istediğimiz saç rengini tutturamazlarda senin kuaför işe yaramış

Miyav_su canim renk ok oldu kesim falanda istedigim gibi ama sac derim yandi kabuk kabuk..cunku acma islemi oldu istedigim renk icin o olunca bnm derim cok hassas hemn yara oluo..hatta jel frlanda surdu yanmayi onleyici ama yandi

Miyav_su canim renk ok oldu kesim falanda istedigim gibi ama sac derim yandi kabuk kabuk..cunku acma islemi oldu istedigim renk icin o olunca bnm derim cok hassas hemn yara oluo..hatta jel frlanda surdu yanmayi onleyici ama yandi
Ay geçmiş olsun ben artık tövbesiyim renk açma ve sarıya boyatmaya memnun kaldıysan çok iyi güle güle kullan çok sık yıkama saçlarını boya yeni olunca özellikle sarı saç hemen akar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…