- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.461
Gece kar yağmış havalarda şaşırdı artık hayırlısı olsunAy kızlar burası çok soğuk şuan -1 kış geri geldidonuyorum ya
Yok canım doğum yapalı 2 ay oldu henüz adet görmeye başlamadımAfiyet olsun Canım reglin mi yaklaşıyor tatlı ve kuru meyve iyi yemişsin afiyet olsun
Sorma ya, bu cuma kuzenimin oğlunun 1. Yaşgünü var pazar günü de benim büyük oğlumun.kara kara düşünüyorum Nasıl kaçsam pasta böreklerdenMisafirliği severim ama şu yemek konusu sıkıntı biraz..hazırlık yapılmış yesen ayrı yemesen ayrı..iki gündür kaçamak var off..bu hafta dikkat etmem lazım regl olabilirim heran..kilo almak istemiyorum daha.
Pazar günleri kahvaltı geç yapılıyor ya ara yaparak geçiştiriyorum öğleni.akşam da 5 civarı yeniyor ama henüz adet görmeye başlamadım.emzirirken çok tatlı çekiyor Canım.elimden geldiğince kurumeyve bitter veya kabak tatlısı gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorumÖglen yememissin sanirim güzel olmus menü sanirim seninde regli yaklasiyor ben gibi
Haftasonuna göre yine iyi kurtarmışsın canım afiyet olsunBugün menüm yerlerde resmen su an acliktan bayilcam resmen ama yememek zorundayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma
Öglen 1 kase corba
Ara yok
Aksam 1 kase corba yarim pide azda salata
Ara 2 catal haşhaşlı tatlı 2 dilim armut (ince dilim)
Su 1.5 spor yok malesef
Günaydın Can'ım bol kazançlarHerkese günaydın Mutlu,sağlıklı,huzurlu bir hafta dilerim kızlar
Günaydın canımHerkese günaydın kızlar mutlu bir haftaya başlamanız dileğiyle
Afiyet olsun tatliimBugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek,2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi-tahin
Ara:2 kuru incir, 1 avuç kuruyemiş
Ara: portakal
Akşam: et kavurma,salata, ayran,1 dlm tb ekmek,
Ara:2 gün kurusu( tatlı niyetine)
3 Lt su, açıkhavada bebeğimi kanguruya koyup 30 dk yürüdüm.
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızHerkese merhaba gruba aldiginiz icin tesekkurler
Benim bir kizim var calisiyorum. 64 kg civariyim. 7-8 kg vermek istiyorum. Tek basima motive olamiyorum. 5 sene once bu gruplardan birinde cok guzel kilo verdim. Yine katilmak istedim. Herkese kolay gelsin
Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızGünaydınn ben yeni geldimm..nasılsınız....
Sen neredesin Canım ben denizlide resmen donuyoruzGece kar yağmış havalarda şaşırdı artık hayırlısı olsun
İyiyim Canım sen nasılsınNasılsın miyavsucum sanada günaydın tatlım
Hoşbulduk ne kadar güzel karşıladınız çok mutlu oldum...Hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, ve kaptan yardımcımızbengiisuu , el birliğiyle vericezz KİLOLARI
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?