Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah Canım benim mesala ben Moonlii hep kaçamak yapıyorsun sağlıklı beslenmiyorsun diyordum 3 sene sonra dün cips yedim ve mide bulantısı baş Ağrı'sı öldüm

Gecmis olsun. 3 senede bir kacamak yapinca bunye boyle tepki verir tabi. Bizim gibi sık sık yaparsan etkilenmezsin

Gecmis olsun. 3 senede bir kacamak yapinca bunye boyle tepki verir tabi. Bizim gibi sık sık yaparsan etkilenmezsin
Kızsorma dünden beri başım ağrıyor midem bulanıyor sabah zor kahvaltı yaptım emin ol sende bırakırsın ben jelibonsuz uyumayan bir insandım düşün şimdi bazen müşteri çocukları yerken kokusu geliyor midem alt üst oluyor

Öyle olucam mecbur göbekli hanımlar hapur hupur yutucak börekleri pastaları özgüven içinde ama ben napcam içimden gülücem onlara zavallılar ha ha ha ha
Ay kıyamam evde çok güzel ve sıkı bir kahvaltı yap herkes yerken bakmamaya çalış

gelll bakiimmm nerdesin seeenn

Yaaa hastaligi hallettim hafiflettim bu sefer misafir bombardimani geldi. Hasta olunca is falan yapmiyodum da ben. Evi topla supur sil hazirlik yap misafirlerle ilgilen derken yine kacti gitti topik. Bi ara internetimde de sorun cikti giremedim..

Yaaa hastaligi hallettim hafiflettim bu sefer misafir bombardimani geldi. Hasta olunca is falan yapmiyodum da ben. Evi topla supur sil hazirlik yap misafirlerle ilgilen derken yine kacti gitti topik. Bi ara internetimde de sorun cikti giremedim..
Geldin mi sen kaçak gelin

p.tesi 65.2 valla okadar yememe ragmn cok cok iyi Cuma'ya kadar en az -1 olsun inşALLAH 59'a az kaldiii sen utandirma bizleri YARABBIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…