- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.541
İnşallah Canım benim mesala benMoonlii hep kaçamak yapıyorsun sağlıklı beslenmiyorsun diyordum 3 sene sonra dün cips yedim ve mide bulantısı baş Ağrı'sı öldüm
Bende sivastayım canım denizli öyleyse burayı düşün valaSen neredesin Canım ben denizlide resmen donuyoruz
KızGecmis olsun. 3 senede bir kacamak yapinca bunye boyle tepki verir tabi. Bizim gibi sık sık yaparsan etkilenmezsin
Anam evet orasıBende sivastayım canım denizli öyleyse burayı düşün vala
Öyle olucam mecbur göbekli hanımlar hapur hupur yutucak börekleri pastaları özgüven içinde ama ben napcam içimden gülücem onlara zavallılar ha ha ha haAy kendine hakim ol Canım benim
Ay kıyamam evde çok güzel ve sıkı bir kahvaltı yap herkes yerken bakmamaya çalışÖyle olucam mecbur göbekli hanımlar hapur hupur yutucak börekleri pastaları özgüven içinde ama ben napcam içimden gülücem onlara zavallılar ha ha ha ha
Haydi bakalımKizlarrrrrr hemen kendimize gelelimm bu hafta dikkatli olmaliyiz haydi BİSMİLLAH
İçeri güneş gözlüğüylemi gireyim baktığımı görmesinler çünkü içlerine düşücemAy kıyamam evde çok güzel ve sıkı bir kahvaltı yap herkes yerken bakmamaya çalış
HahahaKız tasaklar ne allahım yarrabimçabuk değiştir onu
İçeri güneş gözlüğüylemi gireyim baktığımı görmesinler çünkü içlerine düşücem
gelll bakiimmm nerdesin seeenn
Geldin mi sen kaçak gelinYaaa hastaligi hallettim hafiflettim bu sefer misafir bombardimani geldi. Hasta olunca is falan yapmiyodum da ben. Evi topla supur sil hazirlik yap misafirlerle ilgilen derken yine kacti gitti topik. Bi ara internetimde de sorun cikti giremedim..
Geldin mi sen kaçak gelin
Kaçtın mı yine @kitap_asigi kız nerdesin
Yok kız nerde keyif sağolsunGeldim geldim burdayim
Keyfin yerine gelmis bakiyorum da miyavcim
Niye hayirdir canim?Yok kız nerde keyif sağolsunMoonlii sabah biraz güldürdü o kadar şuan ki ruh halim karışık Arafatayım
İş özel herşey karışık bu aralar öyle işte büyük gün perşembe bakalımNiye hayirdir canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?