- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.521
Anam bir okudum tövbeler olsun dedim anladım zaten yanlış yazdığını Türkçemizde bir harf değişince neler oluyor zaten sabahda gecen yılınki konusunu okudum hortlamışlar milleti beğendim sabah sabah sapık gibi
carsamba gunudr kuzenin kinasi var ne giysm ya off..ayyy dun ilk 38 bedn pantolonumj aldimmm cok mutliyiiiiiimmmmmmmAy geçmiş olsun ben artık tövbesiyim renk açma ve sarıya boyatmaya memnun kaldıysan çok iyi güle güle kullan çok sık yıkama saçlarını boya yeni olunca özellikle sarı saç hemen akar
Derviş'in fikri neyse zikri oymuş hesabı kız
Bende öyle düşünüyorum Canım Google yazdım öyle çıktı instgramdan takip ediyorum çok ince bencedekizMiyav_su o oykunun beli ne kalinmis kiz o minnacik bedendee..80 belmi olur bi yanlislik vardr benceee
Hayırlı olsun güle güle eskitcarsamba gunudr kuzenin kinasi var ne giysm ya off..ayyy dun ilk 38 bedn pantolonumj aldimmm cok mutliyiiiiiimmmmmmm
Amin canim hepimiziiiiiDerviş'in fikri neyse zikri oymuş hesabı kızkeşke fesat olsamda gram versem kız ağlarken güldürdün beni Allah'da seni güldürsün
Evet Canım akşam toplu bir şekilde yazıyoruz buraya yediklerimizi kaçamaklarıGun icinde yediklerimizi yaziyor muyuz
Tamam sagol. Kacamak yapmayacagim insallahEvet Canım akşam toplu bir şekilde yazıyoruz buraya yediklerimizi kaçamakları
60 yerine 80 yazmistir onlar 75×80×75 olcumu olurrBende öyle düşünüyorum Canım Google yazdım öyle çıktı instgramdan takip ediyorum çok ince bencede
İnşallah yeterki sağlıklı beslen Canım gerisi gelir merak etme
İnşallah Canım benimben kisilik olarak seviorum ama bucut tipini begenmiorum cok kemiklo yahuu kadin dedigin ele avuca gelir olmali..miyavim sen 55 ol misss bence
Hiç anlamam ölçü işlerini dur iyice araştırayım onu60 yerine 80 yazmistir onlar 75×80×75 olcumu olurr
İnşallah Canım benim mesala benTamam sagol. Kacamak yapmayacagim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?