- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #137.561
canim yasadiklarini en iyi sen bilirsin ama sinavlar bazn ust uste gelir...hepimizde olmuyor mu oluyor ama bqzn kaldiramaz oluyoruz..inşALLAH bugunleri beraberce atlatir herseyi yolunu sokarsiniz canim..herseyin hayirlisi olsun..kalbiniz aşkla guzellikle dolsun canimİş özel herşey karışık bu aralar öyle işte büyük gün perşembe bakalım
Hosgeldinherkese merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1.58 boyum 60 kiloyum 24 yaşındayım inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde veririrz kilolarımızı.
Burdym@ParteMoralll kız nerdesin keyif mi yapıyorsun
hoşbuldukHosgeldin
Nasil dengeli besleneceksemSağlık olsun bugün dengeli beslenirsin Canım
Büyük paket mi yedin canmSorma yedim pişmanlıktan öldüm o mide bulantısı baş Ağrı'sı daha devam ediyor ben ne yaptım böyle akşama sporda olucam spor salonu kapanıncaya kadar orada kalacam
Ee yemezsin artik inşallahSorma hep pis cips yüzünden benim yüzümden hakettim
Bizim burdada kar atistiriyo yaAy kızlar burası çok soğuk şuan -1 kış geri geldidonuyorum ya
Aman dikkat canm kilo almada kilonu korusan bile yeter yani su durumdaBugünde kayınvalidemin günü var bu günler resmen suikast yine mücadele zamanı
Cok iyi yapiyosun kuru meyve felan hele ki incir iyi tatli istegini bastiriyorPazar günleri kahvaltı geç yapılıyor ya ara yaparak geçiştiriyorum öğleni.akşam da 5 civarı yeniyor ama henüz adet görmeye başlamadım.emzirirken çok tatlı çekiyor Canım.elimden geldiğince kurumeyve bitter veya kabak tatlısı gibi şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum
Asla imkansız yermiyimEe yemezsin artik inşallah
İnanırım burası felaket soguk içim titriyorBizim burdada kar atistiriyo ya
Ayy hangii rengeee o attığın resimdekine mii
Hoşgeldin aramızaherkese merhabalar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 1.58 boyum 60 kiloyum 24 yaşındayım inşallah hep birlikte sağlıklı bir şekilde veririrz kilolarımızı.
Herkese merhaba gruba aldiginiz icin tesekkurler
Benim bir kizim var calisiyorum. 64 kg civariyim. 7-8 kg vermek istiyorum. Tek basima motive olamiyorum. 5 sene once bu gruplardan birinde cok guzel kilo verdim. Yine katilmak istedim. Herkese kolay gelsin
Hosgeldiniz arkadaslar okudugum kadariyla cok fazla kilonuz yok burda cok guzel bir sekilde motive olup verirsiniz inşallah kilolarinizi da yaza fit girersinizGünaydınn ben yeni geldimm..nasılsınız....
Çok iyi tatlimmm o zaman ikinci kez mezun oluupp bir daha aslaaa almaa kilolariIstedigim kiloya 1 kg kalmisti. Is degistirecektim. Yeni isimde giremem diye ayrilmak istedigimi soyledim. Takim kaptanimizda beni mezun etti. Bircok kere birinci oldum. Basarili bir ogrenciydim :)))
Teşekkürler Canım sagol hayırlısıcanim yasadiklarini en iyi sen bilirsin ama sinavlar bazn ust uste gelir...hepimizde olmuyor mu oluyor ama bqzn kaldiramaz oluyoruz..inşALLAH bugunleri beraberce atlatir herseyi yolunu sokarsiniz canim..herseyin hayirlisi olsun..kalbiniz aşkla guzellikle dolsun canim
Evet Kocaman paketBüyük paket mi yedin canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?