Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ohhh kaptana bak valla hız tutkunu olmuş arkasına bile bakmadan eğleniyor canım sıkıldı başka gruplara sarktım bak kapacaklar beni haberiniz olayerimseniben
haadi be sende gicik nasil kapacaklarmis gerekirse savasirizz da vermeyiz seni
canim normalde temmuz ayinda girenler eylulde analizleri oluyor yani iki ay sonra oluyor ornek verirsem
bu aykine kesin girersin ama haberin olsun bekle analizini
ramazanida hic sorma nasil olacak bilmiyom bende kesin kilo alirim gecen verdigimde kilomu ramazanda geri almistim insallah bu sefer olmaz aam mgecende inanilmaz tatli yedim bu ramazanda yapmiyacagim (insallah )

aferim kiz bende yarini iple cekiyom valla
kız newsli bu diyet sen de unutkanlık yaptı herhal..
daha öncede yazmıştım kız..
bu ay sonuna kadar 85...
85
85
85
umarım unutmazsın...
canim unutkanlik degil soyleki hedefini belirtmissinde zamanini belirtmemissin oyuzden tekrar istedim yanliz bu ay sonuna kadar nasil 85 olacan bende anlamadim 15 gunde ne kadar verecenki
iyi ettin guzelim icini dokmekle bazen insan cildiri gibi oluyor kimseyede birsey diyemiyrr bizler sadece diyet icin degil hayat icinde de yaninizdayiz
senin hedefi gormedim inanki okadarda mesajlarini arattim neyse insallah hedefine ulasirsin

tamma canim bende zaten oyle dusunmustum sen merak etme guzelim ben ozamana kadar takim abakarak olurum hursultanada bu arada gosteririm nasil olacagini
sen rahatca yerles bakalim gelince telafi edersin bu aradada oylama yapmmaiz lazim kaptanlik icin kendi basimiza karar vermeyelim degilmi

benim kilo süprüs şeker

hoş süprüs de denilmez ya

çünkü ben de bilmiyorum yarın tartılıp öğrencem

inşallah sonuç güzel olur
inş ya zemuszemus
sende kendine cici bak zemuszemus opuyorumnanaktan

günaydınlar.işte bu haftaki kilom 64,600 anam bu elma diyeti bende beklediğim etkiyi yapmadı.gerçi ilk iki gün kaçamak yaptım ama neyse bu diyette burda biter.başka diyetlerle görüşmek üzere.

günaydın kızlarr ben bu tartıyı camdan fırlatıcam en sonunda hassasya dahada hassaslaştı
dün tartıldım 85,40 çıktım sabah tartıldım 85,60 dünde yapmadıgım spor kalmadı diyetide bozmadım hayırdır inşallah emoş kız tartımı sen mi bozdun kötükedihüso hadi bakalım kızlar bu inş 1 veya 2. olcaz gariiiii kilom 85,60 giden 700 gr

HADı Bı ıTıRAFTA BULUNUCAM HANı HAFTASONU LAFMACUN FALAN YEDıYDıM YA C.TESı-PAZAR 1 KıLO ALMIŞIM KIZLAR Çok üzgünüm çoook ASLINDA BU HAFTA 1,40 VERDıM AMA ÇıZELGE NEYSE BUGUNDE KENDıME KIYAK GEÇCEM SABAH SıMıT ALDIM BIDE PEYNIR AKSAMADA KARDEŞıMıN DOĞUM GÜNÜ VAR AMA SÖZ AZ YıCEM:tomato:

ay giremiyom ya sayfa kocamon sinir oldum..
neyse aslında çoooooooooooooooook mutluyum anam ..
kilom
kilom
kilom
evet

yazıyorum

89

evet 89 opuyorumnanaktan
yani 1.500 kilo aslında daha fazla olması lazımdı ama ..
ne zamandır veremiyodum ya...
ben hele yıllardır 89 degil 92 bile görmemiştim tartıda...
zemuszemus

ayyyyy sinir oldum yazdım yazdım tam gönderecem pc birden kapandı offf uğraş uğraş zor girdim tekrar bidaha yazıcam şimdi onca şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…