- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.761
haadi be sende gicik nasil kapacaklarmis gerekirse savasirizz da vermeyiz seniohhh kaptana bak valla hız tutkunu olmuş arkasına bile bakmadan eğleniyorcanım sıkıldı başka gruplara sarktım bak kapacaklar beni haberiniz olayerimseniben
canim normalde temmuz ayinda girenler eylulde analizleri oluyor yani iki ay sonra oluyor ornek verirsembiliyorum canım,sitem olarak söylemedim.zaten ilk girdiğimde yeniyim diye diğer ay başlayacaktı.e ozamanda ben izne çıktım.inşaallah bi dahaki ayada mezun olurum.hehe analize giremeden mezun olurmuyumki.hiç sanmıyom ramazanda diyet miyet hak getire.dikkat edebilirsem onada şükür.öptüm sizi.bende çıkıyorum.dominationum gene yalnız kalıyorsun ama kaderinse çekeceksin.iyi akşamlar.
kızlar bakalım eğer yapabilirsem akşam resimlerimi yüklicem buraya.önceki ve sonraki hallerimi.
nazcom görüşemedik bugün ama inşaallah afiyetloe bir dolu yemek yemişsindir.galip ben olurum.:sm_cool:şaka şaka inşaallah hepimiz iyi kilo vermişizdir.kendimden umudum yok ama sabah görücez artık.
bu aykine kesin girersin ama haberin olsun bekle analizini
ramazanida hic sorma nasil olacak bilmiyom bende kesin kilo alirim gecen verdigimde kilomu ramazanda geri almistim insallah bu sefer olmaz aam mgecende inanilmaz tatli yedim bu ramazanda yapmiyacagim (insallah )
aferim kiz bende yarini iple cekiyom vallahehe sazan gibi atlıyorsun her dediğime onlar seni yanılmak için kurulmuş tuzaklardı:dilcikar:5 gündür iyi kötü yapıyorum diyetimi ve sporumu gerisi allah kerim yarın kim gülecek göreceğiz:jeyyar:
MOTİVASYONUMSA EN YÜKSEKTE:sm_cool:
canim unutkanlik degil soyleki hedefini belirtmissinde zamanini belirtmemissin oyuzden tekrar istedim yanliz bu ay sonuna kadar nasil 85 olacan bende anlamadim 15 gunde ne kadar verecenkikız newsli bu diyet sen de unutkanlık yaptı herhal..
daha öncede yazmıştım kız..
bu ay sonuna kadar 85...
85
85
85
umarım unutmazsın...
iyi ettin guzelim icini dokmekle bazen insan cildiri gibi oluyor kimseyede birsey diyemiyrr bizler sadece diyet icin degil hayat icinde de yaninizdayizselam kzlar ben artık ölüyorum inanın dün benim gene yeni misafirlerim geldi tabi gene yatılı ve busefer daha kalabalık bitirdi beni bu adamın sülalesi offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
tamam ben misafiri severim aslında ama hem çalışıyorum hem problemli bir çocuğum var fazla ilgi istiyor bide misafirler hiç ara vermeden arka arkaya gelip bir hafta kalınca ben koşuşturmaktan ölüyorum
hani arada bir hafta ara verselerde bide hafta sonları gelseler hiç problem yok aslında offf neyse içimi döküverdim bir anda rahatladım valla
kızlar işte bu yüzden bu aralar ben pek sık giremiyorum yarın mutlaka girip bir ara kilomu söylerim bu arada nesli ben analiz için hedefimi daha önce yazmıştım ama sen görmedin herhalde bende şimdi ne yazdığımı hiç hatırlamıyorum inan ama biz buna eylül sonuna kadar 60 diyelim istersen inşallah veririm ozamana kadar
bende diyet miyet hak getire koşturmaktan pek bişide yemiyorum herhalde ama ne yediğimide anlamıyorum üç gündür tartılamadımda ne durumdayım onuda bilmiyorum
senin hedefi gormedim inanki okadarda mesajlarini arattim neyse insallah hedefine ulasirsin
slm kızlar nasılsınız ben daha ankaradayım, şuan kuzenin pcsinden yazıyorum. yarın gönebilirim belki. belli değil
neslihancım siz beni geri dönmek için ayrıldı yazmaya devam edin. zaten kırıkkaleye gelince ev toplama işi filan ben giremem ancak bayram sonrası gelirim o zamana kadar geri dönmek için ayrıldı yazılmak istiyorum. sen bu hafta ayrılacaksan hürsultana yardım et ben gelince devam ederim kaptanlığa.
kendinize çok iyi bakın öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3
tamma canim bende zaten oyle dusunmustum sen merak etme guzelim ben ozamana kadar takim abakarak olurum hursultanada bu arada gosteririm nasil olacagini
sen rahatca yerles bakalim gelince telafi edersin bu aradada oylama yapmmaiz lazim kaptanlik icin kendi basimiza karar vermeyelim degilmi