Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız çatlak çalışıyoz herhal..
Sen gibi yan gelip yatıp sonrada depresyona girmiyoz..
Zaten topige girecek vakit bulamıyoz ....
Sen boşluktan bide depresyona giriyon
ay çıktım depresyondan ama sen beni tekrar sokacan haa
of ne depresyonu çıktım diyorummmmmmmmmmmmmm
of tamam daha bende girmiyorum girsek sorun girmesek sorun bş gezenin boş kalfasıyım ya :umursamaz: yarın kilomu bildirir giderim bundan sonra böle benneyaptımki günde 1 mesaj bırakıp çıkıcam haa benneyaptımki ne yapsak suç :umursamaz: yaranamıyoruz benneyaptımki benneyaptımki

anam ne oldu kiz hayirdir ben birsey demedim neden delirttiniz diye sordum guzelim
kizma kizma seni doverim eger oyle yaparsan sen olmassan nasil biz motive olacagiz ask olsun yok yok takim sensiz olmaz zaten guzelim sen bizim kucuk kizimizsin

1.73
nazco hedeflerinizi su ayda su kadar kiloda olmak istiyorum diye bana bildirmeniz gerekiyor hemde biran once yoksa analizlerden cikarilacagiz haberiniz olsun acil oldumu

simdilik cikmamlazim oglan acikmis karnini doyurayim
domination lutfen guzelim alinganlik yapma oldumu optum seni
usarem guzelim normalde bir sonrakimde olursun izinliydin ya oyuzden sen giremedin bu analize yoksa girecektin tamam mi hadi cikiyorum ben

anam ne oldu kiz hayirdir ben birsey demedim neden delirttiniz diye sordum guzelim
kizma kizma seni doverim eger oyle yaparsan sen olmassan nasil biz motive olacagiz ask olsun yok yok takim sensiz olmaz zaten guzelim sen bizim kucuk kizimizsin

olur olur ben şamaroğlanınızım zaten benneyaptımki

biliyorum canım,sitem olarak söylemedim.zaten ilk girdiğimde yeniyim diye diğer ay başlayacaktı.e ozamanda ben izne çıktım.inşaallah bi dahaki ayada mezun olurum.hehe analize giremeden mezun olurmuyumki.hiç sanmıyom ramazanda diyet miyet hak getire.dikkat edebilirsem onada şükür.öptüm sizi.bende çıkıyorum.dominationum gene yalnız kalıyorsun ama kaderinse çekeceksin.iyi akşamlar.

kızlar bakalım eğer yapabilirsem akşam resimlerimi yüklicem buraya.önceki ve sonraki hallerimi.
nazcom görüşemedik bugün ama inşaallah afiyetloe bir dolu yemek yemişsindir.galip ben olurum.:sm_cool:şaka şaka inşaallah hepimiz iyi kilo vermişizdir.kendimden umudum yok ama sabah görücez artık.

ohhh kaptana bak valla hız tutkunu olmuş arkasına bile bakmadan eğleniyor canım sıkıldı başka gruplara sarktım bak kapacaklar beni haberiniz olayerimseniben

OH OH DÜŞSÜN CANIM..
BOŞVER ZAMAN ÇOK VERİRSİN ACELE ETME:jeyyar:

hehe sazan gibi atlıyorsun her dediğime onlar seni yanılmak için kurulmuş tuzaklardı:dilcikar:5 gündür iyi kötü yapıyorum diyetimi ve sporumu gerisi allah kerim yarın kim gülecek göreceğiz:jeyyar:

MOTİVASYONUMSA EN YÜKSEKTE:sm_cool:

emos sekerim nasil gidiyor diyet iddalisin ya hayirlisi bakalim yarin hersey belli olacak

eh inşallah bakalım sabah belli olcak

ki zusarem pardon ya sen bu ayki analizde yoksun nazcoyla 1.73 unki lazim

1.73
nazco hedeflerinizi su ayda su kadar kiloda olmak istiyorum diye bana bildirmeniz gerekiyor hemde biran once yoksa analizlerden cikarilacagiz haberiniz olsun acil oldumu

kız newsli bu diyet sen de unutkanlık yaptı herhal..
daha öncede yazmıştım kız..
bu ay sonuna kadar 85...
85
85
85
umarım unutmazsın...

selam kzlar ben artık ölüyorum inanın dün benim gene yeni misafirlerim geldi tabi gene yatılı ve busefer daha kalabalık bitirdi beni bu adamın sülalesi offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
tamam ben misafiri severim aslında ama hem çalışıyorum hem problemli bir çocuğum var fazla ilgi istiyor bide misafirler hiç ara vermeden arka arkaya gelip bir hafta kalınca ben koşuşturmaktan ölüyorum
hani arada bir hafta ara verselerde bide hafta sonları gelseler hiç problem yok aslında offf neyse içimi döküverdim bir anda rahatladım valla
kızlar işte bu yüzden bu aralar ben pek sık giremiyorum yarın mutlaka girip bir ara kilomu söylerim bu arada nesli ben analiz için hedefimi daha önce yazmıştım ama sen görmedin herhalde bende şimdi ne yazdığımı hiç hatırlamıyorum inan ama biz buna eylül sonuna kadar 60 diyelim istersen inşallah veririm ozamana kadar
bende diyet miyet hak getire koşturmaktan pek bişide yemiyorum herhalde ama ne yediğimide anlamıyorum üç gündür tartılamadımda ne durumdayım onuda bilmiyorum

eylüldeki hede medef yok..
ben bu sene yi sadece 85 le geçirmek istiyorum..
nasip olurda verirsem.ve kışın koruyabilirsem.seneye bahara 85 den 77ye düşerim

ablacım ben sana inanıyorum emoşa aldırma sen :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

ah bende tam çıkmışım ii olmuş kaydirigubbakcemile3 yok yok zaten şöyle bi çekip gidicem değerimi anlıcaksınız ama neyse :umursamaz:

akrep sen kaç kilo verdin kız çok merak ettim valla zemuszemus ben elmayla 1 gün yaptım 1 kilo verdim ertesi gün 1.5 kiloyu geri aldm :sinifsinif:

hadi beeee
fazlasıyla gerimi aldın şeker

ufff kötü olmuşş

benim kilo süprüs şeker

hoş süprüs de denilmez ya

çünkü ben de bilmiyorum yarın tartılıp öğrencem

inşallah sonuç güzel olur

slm kızlar nasılsınız ben daha ankaradayım, şuan kuzenin pcsinden yazıyorum. yarın gönebilirim belki. belli değil
neslihancım siz beni geri dönmek için ayrıldı yazmaya devam edin. zaten kırıkkaleye gelince ev toplama işi filan ben giremem ancak bayram sonrası gelirim o zamana kadar geri dönmek için ayrıldı yazılmak istiyorum. sen bu hafta ayrılacaksan hürsultana yardım et ben gelince devam ederim kaptanlığa.
kendinize çok iyi bakın öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…