- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #13.741
ay çıktım depresyondan ama sen beni tekrar sokacan haakız çatlak çalışıyoz herhal..
Sen gibi yan gelip yatıp sonrada depresyona girmiyoz..
Zaten topige girecek vakit bulamıyoz ....
Sen boşluktan bide depresyona giriyon
of ne depresyonu çıktım diyorummmmmmmmmmmmmmslm kizlar ne haberiniz kusura bakmayin ya gelemiyom dun dedigim gibi parka gittik sabahin korunden aksama kadar canim cikti bugunde haliyle yorgunluktan oluyorum anca islerimi bitirdim simdide pencereleri boyuyacagiz herifle
anam ne depresyonu ya cikin su depresyondan kendinize gelin aaa
of tamam daha bende girmiyorum girsek sorun girmesek sorun bş gezenin boş kalfasıyım ya :umursamaz: yarın kilomu bildirir giderim bundan sonra böle benneyaptımki günde 1 mesaj bırakıp çıkıcam haakizlar kimse gelmemiss iki gun ne oldu hayirdir nerelerdesiniz dominationla hursultani delirtmissiniz
ayy yazik ya pardon kizlar sizi yanliz biraktigim icin uzgunum siz burda kafayi yerken ben parkta saniyede 130 km hiz yapan aletlere biniyordum hahahhaaaa
ki zusarem pardon ya sen bu ayki analizde yoksun nazcoyla 1.73 unki lazim
anam ne oldu kiz hayirdir ben birsey demedim neden delirttiniz diye sordum guzelimof tamam daha bende girmiyorum girsek sorun girmesek sorun bş gezenin boş kalfasıyım ya :umursamaz: yarın kilomu bildirir giderim bundan sonra böle benneyaptımki günde 1 mesaj bırakıp çıkıcam haabenneyaptımki ne yapsak suç :umursamaz: yaranamıyoruz benneyaptımki benneyaptımki
anam ne oldu kiz hayirdir ben birsey demedim neden delirttiniz diye sordum guzelim
kizma kizma seni doverim eger oyle yaparsan sen olmassan nasil biz motive olacagiz ask olsun yok yok takim sensiz olmaz zaten guzelim sen bizim kucuk kizimizsin
simdilik cikmamlazim oglan acikmis karnini doyurayim
domination lutfen guzelim alinganlik yapma oldumu optum seni
usarem guzelim normalde bir sonrakimde olursun izinliydin ya oyuzden sen giremedin bu analize yoksa girecektin tamam mi hadi cikiyorum ben
kizlar kimse gelmemiss iki gun ne oldu hayirdir nerelerdesiniz dominationla hursultani delirtmissiniz
ayy yazik ya pardon kizlar sizi yanliz biraktigim icin uzgunum siz burda kafayi yerken ben parkta saniyede 130 km hiz yapan aletlere biniyordum hahahhaaaa
OH OH DÜŞSÜN CANIM..
BOŞVER ZAMAN ÇOK VERİRSİN ACELE ETME:jeyyar:
emos sekerim nasil gidiyor diyet iddalisin ya hayirlisi bakalim yarin hersey belli olacak
ki zusarem pardon ya sen bu ayki analizde yoksun nazcoyla 1.73 unki lazim
1.73
nazco hedeflerinizi su ayda su kadar kiloda olmak istiyorum diye bana bildirmeniz gerekiyor hemde biran once yoksa analizlerden cikarilacagiz haberiniz olsun acil oldumu
hehe sazan gibi atlıyorsun her dediğime onlar seni yanılmak için kurulmuş tuzaklardı:dilcikar:5 gündür iyi kötü yapıyorum diyetimi ve sporumu gerisi allah kerim yarın kim gülecek göreceğiz:jeyyar:
MOTİVASYONUMSA EN YÜKSEKTE:sm_cool:
biliyorum canım,sitem olarak söylemedim.zaten ilk girdiğimde yeniyim diye diğer ay başlayacaktı.e ozamanda ben izne çıktım.inşaallah bi dahaki ayada mezun olurum.hehe analize giremeden mezun olurmuyumki.hiç sanmıyom ramazanda diyet miyet hak getire.dikkat edebilirsem onada şükür.öptüm sizi.bende çıkıyorum.dominationum gene yalnız kalıyorsun ama kaderinse çekeceksin.iyi akşamlar.
kızlar bakalım eğer yapabilirsem akşam resimlerimi yüklicem buraya.önceki ve sonraki hallerimi.
nazcom görüşemedik bugün ama inşaallah afiyetloe bir dolu yemek yemişsindir.galip ben olurum.:sm_cool:şaka şaka inşaallah hepimiz iyi kilo vermişizdir.kendimden umudum yok ama sabah görücez artık.
:lepi:sositosositohihoyyytturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?