Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın hanımlar.dün elma diyetinde 3. gündü sonunda diyeti bozmadan tamamladım günü.bakalım bir gün kaldı.yarın herşey ortaya dökülecek.allahım nolur zayıflamış olayım.sabah 2 dilim ekmek üzerine peynir sürerek yedim.bide çay. ve yeşil çay.şimdide bir elma yiyorum.

aaa gelmezseniz kendimi intihar ederim bakk kötükedihüso benneyaptımki:mymeka:Çok üzgünüm çoook:dilcikar:klava::tomato:

yok yok takımdan ayrılırım bak lmaz: ben kaptan olsam herkese kırmızı kart vermiştimkaydirigubbakcemile3 klava: kötükedihüso:enbuyukkk:

ya gerçekten niye kimsecikler gelmiyor,yoksa herkes yarışı kazanmak için aç kaldıda bayıldımı?
kızlarrrrr gelin artık nerdesiniz.valla domination canına kıyacak yoksa(allah korusun ya,ağzımızdan yel alsın )

ay güneşlendim geldim kimse yokk :umursamaz: yok anam yok bunlara bişey oldu bak düşüp kaldılar kaydirigubbakcemile3

aaa sinirlendim vallaa lmaz: klava: kötükedihüso ay ben tekrar tatile çıkıyorum bak kimse gelmezse ona göreee klava: kötükedihüso

aaa gelmezseniz kendimi intihar ederim bakk kötükedihüso benneyaptımki:mymeka:çok üzgünüm çoook:dilcikar:klava::tomato:

kız çatlak çalışıyoz herhal..
Sen gibi yan gelip yatıp sonrada depresyona girmiyoz..
Zaten topige girecek vakit bulamıyoz ....
Sen boşluktan bide depresyona giriyon

slm kizlar ne haberiniz kusura bakmayin ya gelemiyom dun dedigim gibi parka gittik sabahin korunden aksama kadar canim cikti bugunde haliyle yorgunluktan oluyorum anca islerimi bitirdim simdide pencereleri boyuyacagiz herifle
anam ne depresyonu ya cikin su depresyondan kendinize gelin aaa

günaydın motivasyonum düştü kızlar haberiniz ola cuma kilo almışsam sorumlu sizsiniz :umursamaz:
kahvaltı:
1 etimek
peynir
domates
açık çay

OH OH DÜŞSÜN CANIM..
BOŞVER ZAMAN ÇOK VERİRSİN ACELE ETME:jeyyar:

kızlar nasılsnz ben tatilden geldim şu an 59.900 kiloyum inanın bi görsenz çok mutluyum =)) 57 e kadr devm hade hayrlısı

alkisalkisalkis

kizlar kimse gelmemiss iki gun ne oldu hayirdir nerelerdesiniz dominationla hursultani delirtmissiniz
ayy yazik ya pardon kizlar sizi yanliz biraktigim icin uzgunum siz burda kafayi yerken ben parkta saniyede 130 km hiz yapan aletlere biniyordum hahahhaaaa

usarem guzelims enin jedef neyde yani agustios yada eylulde ne kadar olmak istiyorsun birdaha soylesene kaybettim bir yere bnot olmistim aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…