- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.121
Sagol kuxummmmAfiyet olsun tatlişimm![]()
Saka yapiyorm cnm ben zaten vakit buldukca geliyorm kizim hareketli yada disarda oluyoruz evde islerm oluyo vs geliyorm bos vaktim oldukca..Nasil kimseler gelmiyorrayferelif kovo01 esmerm miyav sarraf mooon herkes vakit bulduğunda burda
![]()
sende gell
![]()
Sagol cnmmmmmmm ah ah bana sor.. ben kacamaksiz gidip bazen odullendiriyorum..Afiyet olsun canım.ne güzel kaçamaksız hep menülerin bravo![]()
Afiyet bal seker olsun cnmselam kızlar..menüm..
sabah: iki haşlanmış yumurta köy peyniri domates salatalık üç ceviz
akşam: bir tabak barbun fasülye pazı kavurması yoğurt..
Ohhh yarasinnnBenim menü
Sabah:çilekli muzlu sütlü yulaf lapası
Ara:1 kare bitter,10 badem
Öğle:sarımsaklı köfte,ayran,yeşillik
Ara:1greyfurt,5-6 fındık
Akşam: etli kabak dolması,yoğurt,salata,1/2 dlm tb ekmek
Can'ım tatlı çekti 2 kuruincir yedim
3 Lt su, 40 dk aerobik(tony&karen hill 40dk da 500 kalori dvd)
Benmde yaBu bir haftadır canım hep tatlı şeyler çekiyor içimde kayısı ve incir ağacı çıkacak yakında![]()

Imm afiyet olsunnnnnSkm kızlar bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek bir yumurta 1 domates arada 9 lu çay öğlen az tavuk haşlama 1 su bardağı ayran akşamda 1 kase çorba yoğurt arada yeşil çay az kuruyemiş
bu neeeeeeeeeeeee buuuuuuSabahları kahvaltı etmesini sevmiyorm o yüzden sabahları aç karna sade türk kahvesi içtim dha sonrada spora gittim 1 buçuk saat öğlen bitane pogaca bi dilim kek 10 taneye yakın mercimek köftesi2 fincan yeşilçay akşam bir kase yulaf kepekli yoğurt 2.5 lt su

parte bunu begenmediIyi geceler kizlar
Sabah 4 adet form cubuk 1 kk peynir domates
10 cayi findikli kurabiye cay
Ogle yarim kase mercimek kucuk bir parca kizarmis karnabahar iki catal makarna bir kase yogurt
Aksam izgara et domates 2 adet patates kroket 1 kase asure :) kv benim icin yapmis kiramadim
20 dak kosu 20 dak egzersiz 2 lt su