- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.141
Ohhh iyce oynasaydinsaol Selincimm ya inşALLAH görücem tez vakitte 5li rakamlari nisan sonunda en gec inşALLAH..Kina gecesine gittim az bucuk kurtlarimida doktum geldim ohhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh iyce oynasaydinsaol Selincimm ya inşALLAH görücem tez vakitte 5li rakamlari nisan sonunda en gec inşALLAH..Kina gecesine gittim az bucuk kurtlarimida doktum geldim ohhh![]()
gunaydin cnmmmGünaydın ballarımmmevettt yarın cuma vee napiyoruuuzz
bu günü çok hafif geçiriyoruuzzz ve özellikle akşam yemeğimizi hafif yeyippp boll su iciyoruz yarina hazir oluyoruz
![]()
Evet kuzum bu hafta iyiydin hadi bakalim ne kadar gitmiş görelimmmben bu hafta cok dikkat ettim ve yuruyuste yaptim bakalim nekadar kg vermis olucam cok merak ediorum dogrusu..saglikli ve dengeli beslendimm dimiiiSekerPancarii ve @ParteMoralll cınnnlarımmmmmmm
Kaptan yardımcısı mı olmak istiyorsun balım
Tunaydin fistikTunaydnnn kizlarrrrr
Takip ettigm kadariyla normaldi hatirlamiyorm :) tartildigina gore eksidesn hadi gozn aydin.. ben tartlmadm merk ediyim diyeben bu hafta cok dikkat ettim ve yuruyuste yaptim bakalim nekadar kg vermis olucam cok merak ediorum dogrusu..saglikli ve dengeli beslendimm dimiiiSekerPancarii ve @ParteMoralll cınnnlarımmmmmmm
bende bugun tartilmicam canim cok daha heycanliiiiiiTakip ettigm kadariyla normaldi hatirlamiyorm :) tartildigina gore eksidesn hadi gozn aydin.. ben tartlmadm merk ediyim diye
canim @bengiisu ilgilenemicekse isterim nie istemiimmmki bu guzel azimli takimdaaaaKaptan yardımcısı mı olmak istiyorsun balım![]()
Ayy bende tartilmadim nasil heycanliyim anlatamam gecen hafta 75.2 idi bakalm 74 olabildm mibende bugun tartilmicam canim cok daha heycanliiiiii![]()
canim gecmis olsun ben okumadim msji gozumdn kacti heralde cok gecmis olsunSelam kızlar . dün babam hastalandi onu acile götürdüm diye yazmistim sagolun hepiniz geçmiş olsun dileklerinizi iletmissiniz.babamin cigerleri enfeksiyon kapms bide kalp atislari cok zayifms ilac verdi doktor insallah sifa olur
Miyav_su balimm bak ben geldim hadi gelde iki muhabbet edelm.dün brazcik alinganlik yapmissin yada bir yanlis anlaşılma olmuş sanirm hadi gel bakem yarin sende tartil da bana söyle cok merak ediyorum kac oldugunu
olmuşsundr inşALLAH canim..bende bugun itibariyle yesil cay icicem hic icmem oyle seyler deniyim bi..Ayy bende tartilmadim nasil heycanliyim anlatamam gecen hafta 75.2 idi bakalm 74 olabildm mi
Olsun canm insanlik hali kacmis olabilir gözünden..cok saol tatlımcanim gecmis olsun ben okumadim msji gozumdn kacti heralde cok gecmis olsun![]()
Ayy insallah ya bende hic sevmiyorum yesil cay ama diyetisyenm hergün 1 bardak dahi olsa iceceksin dedigi icin ara ara icmeye çalışıyorumolmuşsundr inşALLAH canim..bende bugun itibariyle yesil cay icicem hic icmem oyle seyler deniyim bi..