- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.601
Süpersiinn mooonn***14. TAKIM 459. ETAP***
Sevtal87(61.3 /61.8 / -0.5/% -0.82) izne ayrilmak istiyor
Sarraf(78.9/78.6 /0.3 /%0.38)
Marlin18(58.8/ / /%)
Moon8187 (65.7/63.7 / -2/%3.04)
ParteMoralll (74.0 / / /%)
Ayferelif (65.4 /65.0 /0.4 /%0.61)
esmerm91 (75.2/73.5 / 1.7/% 2.26)
kova01 (69.1 / 68.8/ 0.3/%0.43)
14. TAKIM ORTALAMASI:%
Tamam canım teşekkür ederimisvec cok sagliksiz canimmm bende dusunmustum ama yapamadim dukan express daha mantikli..
canimmm cok tesekkur ederim sonunda 63Süpersiinn mooonn
canim sende adaylar listesine yazabilirsin kilonu attim az onceTamam canım teşekkür ederim
Yasasinn oleyy simdii bende kilo bildirimi yapıdan kararsız olmamın nedeni eşim çünkü sürekli yedirmeye çalışıyor beni yemeyincede vitaminsiz kalıyosun diyoCanimmm kiyamam sana üzülme lütfen dua et bizde senin için hep dua ediyoruz Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı birer evlat nasip etsin
sende katil güzelim sohbetler çok keyifli sen tartildin miii yavaş yavaş geliyorum bende geçmişi okuya okuyaa
Afiyet olsun canimm
Afiyet olsun partemmayy o manzaranin güzelliği neee
Yok canim sakin isveç deneme vitamin kaybi olur sağlıksiz bir diyet o bak sen beni dinle sadece sağlıklı şeyler yemeye özen göster porsiyonlari küçült kilo verirsin balim hiç bişey yapma kararsiz gibisin çünkü
Güzel olmuş menün kuzum afiyet olsun
Umudunuzu yitirmeyin canim tedaviye devam edin Rabbim inşallah bir evlat nasip eder size
Iki menü de gayet güzel tatlimm
Afiyet olsun kaptanngayet güzel canim
Ben yulaf ezmesinde eti lilalif kullanıyorum canim
Kuzum dün burcuxx bir daha uğramicani yazdi sadece seydarellayi alicaz adaylara
saol rakibemmmm cok sukurrrmoon8187 canım tebrikler maşaallahh
Seviyorum siziiii-ADAYLAR LİSTESİ-
Seydarella ( 56 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 27 mart 2016 başlangıç kilo 56 hedef kilo: 50
sen ac kalmiyosunki saglikli besleniosun kokorecmi senin vitamin eksigi i tamamlicakmis kanma bunlara canim zaten sagliksiz bi menu yazinca herkes uyariyor nesela bnm olmustr gerkeste uyarmiatir..sen saglikli dengeli beslenip kilo vermene bak..Yasasinn oleyy simdii bende kilo bildirimi yapıdan kararsız olmamın nedeni eşim çünkü sürekli yedirmeye çalışıyor beni yemeyincede vitaminsiz kalıyosun diyo
Seviyorum siziiii
55'900 olmuşum kızlarSekerPancarii ya ben gormedim tekrar paylastim hedef 51 - 52 demisti S seydarella bende 51 yazdim kaptannnn düzlemisin hedefi bakiorummm
tamm canimm panik yok bu hafta herseyi kontrol altina alirsin guzel bi menu ve sporla55'900 olmuşum kızlar
Bana az göründü menülerin.çorba ayran çok karın doyurmaz.arada kuruyemiş de ekle bence meyvenin yanına veya yoğurt süt gibi proteinden zengin gıdalar
Yakaladigim yerden katiliyorum ben de canim sohbeteCanimmm kiyamam sana üzülme lütfen dua et bizde senin için hep dua ediyoruz Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı birer evlat nasip etsin
sende katil güzelim sohbetler çok keyifli sen tartildin miii yavaş yavaş geliyorum bende geçmişi okuya okuyaa
Afiyet olsun canimm
Afiyet olsun partemmayy o manzaranin güzelliği neee
Yok canim sakin isveç deneme vitamin kaybi olur sağlıksiz bir diyet o bak sen beni dinle sadece sağlıklı şeyler yemeye özen göster porsiyonlari küçült kilo verirsin balim hiç bişey yapma kararsiz gibisin çünkü
Güzel olmuş menün kuzum afiyet olsun
Umudunuzu yitirmeyin canim tedaviye devam edin Rabbim inşallah bir evlat nasip eder size
Iki menü de gayet güzel tatlimm
Afiyet olsun kaptanngayet güzel canim
Ben yulaf ezmesinde eti lilalif kullanıyorum canim
Kuzum dün burcuxx bir daha uğramicani yazdi sadece seydarellayi alicaz adaylara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?