Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Can'ım Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin.inşallah tez vakitte güzel haberlerini alırız senin de

Çok şükür - 400 çıktım o kadar kaçamaklarla alıcam diye korkuyordum bu hafta yağ yakma haftammış kaçamak yapnasam daha çok vericektim neyse artık almadımya bunada şükür kızlar liste nrde

Çok şükür - 400 çıktım o kadar kaçamaklarla alıcam diye korkuyordum bu hafta yağ yakma haftammış kaçamak yapnasam daha çok vericektim neyse artık almadımya bunada şükür kızlar liste nrde
Ben daha tartılamadım emziriyorum bitsin doooğru tartıya.tebrik ederim canım

Bana az göründü menülerin.çorba ayran çok karın doyurmaz.arada kuruyemiş de ekle bence meyvenin yanına veya yoğurt süt gibi proteinden zengin gıdalar

Afiyet olsun çok güzel bir menü olmuş

Can'ım imkanın el veriyorsa tüp bebek yaptır kendini daha fazla yıpratma.yalnız iyi merkezlerde yaptır bu çok önemli çünkü

Biz parteyle de rakibiz iyi oluyor gercekten

Canm tüp bebek aklimda ama suan psikolojim kaldiracak gibi degil onu.
O yüzden yaptiramiyorm ya negatif olursa korkusundan
Negatif olsa da devam edeceksin önce inanacaksın ama inançsız olmaz.benim bir arkadaşım 4. Denemesinde hamile kaldı arada da aşılamalar yaptırdı hiç boş bırakmadı yani.şuan ikiz çocukları var.

Çok güzel Can'ım afiyet olsun
Günaydin kizlarrrrrrrr Hayirli mutlu huzurlu saglikli bolll -li Cuma'lar
Günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…