- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.581
Kizlar suan ise geldim kilomu bildireyim diye girdm gecen hafta 75.2 bu hafta 73.5 hesaplamayiSekerPancarii Moonlii siz yapabilirmsnz hic zamanim yok suan kilo veren herkesi de tebrik ediyorum ayrica
Canimmm kiyamam sana üzülme lütfen dua et bizde senin için hep dua ediyoruz Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı birer evlat nasip etsinŞuan bogazim düğüm düğüm..benden 1.5 sene sonra evlenen görümcem var hamileymis..severim kendisini kesinlikle kiskanmadim felan yanlis anlasilmasin.
Ama kendimi eksik gibi hissettim..yani cok anlatilir gibi bir duygu degil bu..cok kötü hissediyorum suan kendimi bogazim düğüm düğüm.ne zaman bir hamile haberi alsam hep böyle oluyorm.hele bu aileden biri olunca insan daha da kötü hissediyor kendisini..
Anamm kizlar 2 gunde 5p sayfa konusmussunuz okuya okuya geldim gozlerim sasi oldu telefonum isindi patlamak uzere
Kimse gelmiyor demeyin baya da muhabbet dönüyor yani
Afiyet olsun canimmBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 dilim arpa ekmegi
Ara 1 hurma 10 fındık 1 soda
Öglen bir kase corba 1 kase yoğurt 4 kasik kabak yemeği 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 muz 1 bardak süt
Aksam 2 haşlanmış yumurta yaninda yesillik 1 lokma t.buğday ekmek
Ara 1 armut 1 bardak yesil cay
Su 2 litre spor yok
Afiyet olsun partemmSabah; iki haslanmis yumurta, az peynir,zeytin,csiz pastirma ,cay
Aksam; iki dilim et izgara.. peynirli yulafciklarim ,ayran..
400ip atladim
1 saat yurudumm mis gibi havada..
Suyu yazmama gerek yok artk :)Eki Görüntüle 1806318
Yok canim sakin isveç deneme vitamin kaybi olur sağlıksiz bir diyet o bak sen beni dinle sadece sağlıklı şeyler yemeye özen göster porsiyonlari küçült kilo verirsin balim hiç bişey yapma kararsiz gibisin çünküKızlar ısveç diyeti mi yoksa dukan express mii
Güzel olmuş menün kuzum afiyet olsunKızlar benim menüm sabah 2 çatal sucuklu yumurta 3 zeytin az peynir 1 dilim buğday ekmeği arada 9 lu çay 5 badem öğlen bol marul maydonoz ve yeşil naneden oluşan yeşil mercimek salatası 1 su bar ayran akşam yarım por döner 1 su bar ayran arada yeşil çay az kuruyemiş hadi hayırlısı yarın cuma inş eksilmişimdir
Umudunuzu yitirmeyin canim tedaviye devam edin Rabbim inşallah bir evlat nasip eder sizeBende polikistik over var esimde de sperm sayi ve hareketlilik düşük malesef
Gecen sene tam 1 sene tedavi oldm doktor en son tüp bebek dedi sonra biraktm cok yiprandim çünkü
Senin kendiliğinden mi oldu canm peki
canim bende yeni geldim listeyi hazirlicaktim ama menulere cvp tazana kadar sen halletmişsin bile bari adaylar listesini bulayim :)
Iki menü de gayet güzel tatlimmDun dip köşe temizlik yaptim ben. Sonra da yorgunluktan hicbir sey yapamadim. Bugun de esim evdeydi. Disardaydik gelemedim kusura bakmayin.
Menulerimi yazayim.
Carsamba
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Cay
1 dilim ekmek
Ara
Yesilcay
1 elma
Aksam
Tonbalikli salata
Su: 1.5 litre
Spor: Ev temizligi ( halilarimi supurene kadar kan ter icinde kaldigim icin boyle yaziyorum.) + 100 ip atlama
Persembe
Sabah
1 haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalik
1 lokma simit
Ara
5 erik
5 cagla
1 cilek
Aksam
Sehriye corbasi
Salata
Ayran
Spor: 1 saat yuruyus
Su: 1.5 litre
Afiyet olsun kaptannbende menu yazayim...cok yogun bigundu bnm icin..
Sabah 1 haslanmis yumurta aki yarim dilim ekmek 1 tk krem peynir tere otu donates ve sekersiz cay
ogle 3 kucuk yumurtali ve peynirli yulafli omlet(harikaydi @ParteMoralll )
aksam disardatdim tavuklu yagsiz salata
birde esime sucklu yumurta yaptim 1 dilim sucuk 1 dilim peynir yidimm
2 fincanda tesil cay ictim disarda
Ben yulaf ezmesinde eti lilalif kullanıyorum canimKizlar yulafda hangi marka kullanıyosunuz ?
Kuzum dün burcuxx bir daha uğramicani yazdi sadece seydarellayi alicaz adaylaraSekerPancarii diger hanimlar ugramadiklari icin aday listesinde yoklar dimi baska aday var mi
Gerçekten mi geçmişte göremedim dur iyce bi bakayimmmmCanım sevtal kilosunur bugünden bildirdi,yarın giremem diye.++500 gr yazmışti yanlış hatırlamıyorsam
Afiyet olsun canim çok iyiSelam kızlar..
Kuzenimin düğünü vardı şimdi geldim eve..eşim bebişi uyutuyo bende buraya geldim hemen..menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, lor peyniri, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase şehriye çorbası, bir tabak tavuklu patlıcan, yoğurt..
Günaydın balimGünaydin kizlarrrrrrrr Hayirli mutlu huzurlu saglikli bolll -li Cuma'lar
Ekmek yimeyinn yimeyinnAa hiç duymamıştım.denemek lazım diyecektim ki vazgeçtim bugün cuma selin kaptan duymasın
Günaydın canimmHerkese günaydın kızlar hayırlı cumalar
Ekmek ve pilav çok sevmeme rağmen yemeye yemeye kendimi aliştirdim bizim evde akşam yemeklerinin yanina asla ekmek gelmez pilav çok nadir yaparım kizimda alişti ekmek akşam yemeklerinde hiç yemez10 numara 5 yıldız.döner de ekmeksiz yenmez ki arkadaş.
Maşallah canimmmmKizlar suan ise geldim kilomu bildireyim diye girdm gecen hafta 75.2 bu hafta 73.5 hesaplamayiSekerPancarii Moonlii siz yapabilirmsnz hic zamanim yok suan kilo veren herkesi de tebrik ediyorum ayrica
Emziriyorsun canim çok kısmaGeçen hafta:69.1
Bu hafta:68.8
Fark: -300
Özeleştiri: Porsiyon küçültmeliyim
Hayırlı cumalar canım..kızın nasıl..benim de sporsuz geçti bu hafta etkisi hemen belli oluyor..Kizlar hepinize hayırlı cumalar hayırlı sabahlar. Bu hafta da kilom sabit ama artık çıkmadığıma şükür. Hiç yürüyemedim bu hafta.yediklerimede fazla dikkat edemedim
Allah a şükür canım iyiye gidiyor. Ama hala huysuz. Hasta olunca huy değiştirdi yaaaaHayırlı cumalar canım..kızın nasıl..benim de sporsuz geçti bu hafta etkisi hemen belli oluyor..
Malesef öyle çocuklar hemen huy değiştiriyor..hele diş çıkarırken..ayy çok fena..Allah a şükür canım iyiye gidiyor. Ama hala huysuz. Hasta olunca huy değiştirdi yaaaa
hatika canim -2 ilgolenicem isin hayirli olsun canimmmKizlar suan ise geldim kilomu bildireyim diye girdm gecen hafta 75.2 bu hafta 73.5 hesaplamayiSekerPancarii Moonlii siz yapabilirmsnz hic zamanim yok suan kilo veren herkesi de tebrik ediyorum ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?