- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.821
Evet pug cinsi herkül adıAyy köpüşün mü varadi nneee
Ayy ne güzel bizim de annemlerin bahçede var bi miniğimizzz muffin adi çok seviyorum köpekleriEvet pug cinsi herkül adı
Bende hayvanları çook seviyorumAyy ne güzel bizim de annemlerin bahçede var bi miniğimizzz muffin adi çok seviyorum köpekleri
Canm cook geçmiş olsun olsun 1 günden birseycikler olmaz zaten hastaymissin kendine dikkat etKizlaaaar hastaymmmmmm bogazlarm sisti usuttumusum disarda cok halsizimmm annem bize geldi sansimaaaa...
Menum cok.karisti bugun kalkicak halim yoktu..
Sabah ihlamur, mercimek corbasi ictimmm
Bir dilim tam bugdy vardi ekmek ince kucuk dilim peynir surdum.. normalde yemem.. ihlamurr yinee limonlu..
Aksam et yemegi patatesli, salata,ayran annem ne pisirdiyse onu yedim kendime ozel hazirliyamadim.. cnku halimm yoooook
Geçmiş olsun partem.bence menün gayet güzelKizlaaaar hastaymmmmmm bogazlarm sisti usuttumusum disarda cok halsizimmm annem bize geldi sansimaaaa...
Menum cok.karisti bugun kalkicak halim yoktu..
Sabah ihlamur, mercimek corbasi ictimmm
Bir dilim tam bugdy vardi ekmek ince kucuk dilim peynir surdum.. normalde yemem.. ihlamurr yinee limonlu..
Aksam et yemegi patatesli, salata,ayran annem ne pisirdiyse onu yedim kendime ozel hazirliyamadim.. cnku halimm yoooook
Keşke 2 kare yeseydin.yarın spor yap canim eritirsinBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 1 ceviz
Öglen 1 kase ezogelin çorbası 1 dilim beyaz ekmek 1 kase cacik
Ara 1 süt
Aksam 2 dilim t.buğday ekmek 4 kaşık kıyma kavurması domates salatalik
Ara 1 paket bitter çikolata
Suan da bu kadar.zaten bitter çikolatayla batirdm işi
Onu ayın sonunda gorucezHihuhuhi
seeen ye pizzaaaa olursun 51
Sagol cnmmmm yaaaCanm cook geçmiş olsun olsun 1 günden birseycikler olmaz zaten hastaymissin kendine dikkat et
tesekkurler cnmmmmmmmGeçmiş olsun partem.bence menün gayet güzel
peki sen kg verde ben onu isterimOnu ayın sonunda gorucez
Gecmiş olsunSagol cnmmmm yaaa
tesekkurler cnmmmmmmm
peki sen kg verde ben onu isterim
Menün çok güzel canım afiyet olsunKahvaltım
Kepekli tost
5 zeytin
1 kupa kahve
Öğle yemeğim
1 kahvaltı tabağından biraz az bulgur pilav
Çok az tavuk göğsü
1 kase tarhana çorbası
Ara Öğün
1 kupa kahve
3 tane kuru kayısı
Akşam Yemeğim
1 kase peynirli salata
Spor
Yarım saat yürüyüş
Teşekkür ederim canım öylemi diyorsun ben pek beğenmedimMenün çok güzel canım afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?