Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar hepinizden tek tek ceza istiyorum aksam 1 kare bitter yememisim gibi üstüne bir de 3 adet minik kesilmis kayseri yaglamasi 2 skima cig köfte ve cig köfteyi sarabilecegm kadar küçük lavaş yedim 2 yudumda gazoz ictm haydin topluca bana ceza verin hak ettim bunu.
Ama bunlar hep is yüzünden oldu zaten birakicam iside bana göre değilms o iş ya asiri stres yaptm stresten cikolatayi yedim zaten

Geçmiş olsun canimmm dikkat et kendine menü gayet iyi
Esmerm çikolatayı 2 kare yeseydin süper olacakdi menü
Gayet güzel canım menün kurabiye küçük ve bi tane yerinde olmuş geçmiş olsun canmm baş ağrin nasil oldu
Çok güzel menün canim gayet dengeli afiyet olsun
Teşekkür ederim canım öylemi diyorsun ben pek beğenmedim
Niden beğenmedin gayet dengeli olmuş
Kurabiyeyi bi tane yemişsin iyi yapmışsın canim afiyet olsun ama patates salatasinin yaninda ekmek yemeseydin tatlim ikiside karbonhidrat
Nicee mutlu yıllar oğluşunaaaa planin çok iyi tatlim afiyet olsun
Afiyet olsun masalperisi gayet güzel canim
Çoook iyi moonumm ama neden kola içtin hemideee 2 bardakafiyet olsun tatlimm
Menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, lor peyniri, bir dilim mısır ekmeği, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek, iki parça somon, salata..
Afiyet olsun sarrafcim çok iyi menün
Ayrıca kızımı sormuşsunuz tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın..gayet iyi kendini toparladı..iki haftada iki kilo vermiş çok sevindi....
@ParteMoralll sanada geçmiş olsun canım..
Çok sevindim canimm
Daha baska neler yedim bir bilseniz ah bilseniz
yeme krizine girdin galiba tatlim bende de olur arada ama dünü unut artik yenen yendi bugün çokkkkk hafif beslennn dengelersin balım

Canim kaçamak yapmiyorsun normalde o yüzden bu kaçamaklı günü şu şekilde görmezden gelelim sen bu günü protein ağırlıklı karbonhidrat çok az tatlı sıfır olarak geçir bide üstüne yaptığın sporu artir anlaşalim tamam midir

Varya motivasyonum sifir niyeyse yani suan diyet bir nokta kadar umrumda degil
Ama aslinda umrumda olmak zorunda çünkü persmbe diyetisyene gidicm

Canım akşamı geciştirmişsin sanada gecmiş olsun canım
Ya saçma sapan oldu menüm.hem başım ağrıyordu hem dışardaydım.öple yemeğini geç yiyince akşam yemek yemek istemedi Can'ım.eşimin pizza günüydü ben boş boş baktım pizzaya meyve falan yedim

Öğlen daha tok tutacak birşey yeseydim keşke o yüzden selinim teşekkür ederim

Bence gayet güzel ama sabahki süt eğer hazır kutu sütse çok şekerli onlar

İlahi esmerm91 bir de bunun stresini yaşama.iş oturdukça diyetin düzene girer sıkma canını.vücudunu şaşırtmış oldun boşver

mutlu pazarlaar takıma davet edilince koşarak geldimm
inşallah motivasyonu yüksek bir grubumuz vardır

kendimi tanıtayım ben hatice kübra 28 yaşındayım biri 11 diğeri 8 yaşında bir kız birde oğlum var hayataçook erken başladım diyebilirimm bu sebeptenki okula geç kaldım:) aü türk dili ve edebiyatı 1.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda tam teçhizat ev hanımıyım aslında doğum sonrası kilolarımı hemen veririm ama birkaç sene kadar önce kötü ve sıkıntılı olaylardan ve zamanlardan geçtim ve o dönem kullandığım ilaçların ve üzüntünün etkisiyle 78e kadar çıktım birkaç ayda toparlandım şükürki şimdi 60 kiloyum ve verecek tam 7 kilo fazlam var.. artık veremeyecek kadar düşünce motivasyonum aranıza katılmak istedim yarışarak vermek fikri beni cezbetti açıkçası.. kısaca bu kadar öyküm :)

Teşekkür ederim selincim.baş Ağrı'm akşama geçti çok şükür.

Hoşgeldin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…