- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.861
Keşke 2 kare yeseydin.yarın spor yap canim eritirsin
Daha baska neler yedim bir bilseniz ah bilsenizCanım bitter yemeseymişsin menün çok güzel keşke tutsaydın kendini çünkü bayagı kilo verdin yağ yakma dönemindesin daha kaçamak yapma tatlım
Ayy tisikir iidirimGizzFeraceli menün güzel olmus begendim ben tebrik ederm iyi dengelemissin
Geçmiş olsun canimmmKizlaaaar hastaymmmmmm bogazlarm sisti usuttumusum disarda cok halsizimmm annem bize geldi sansimaaaa...
Menum cok.karisti bugun kalkicak halim yoktu..
Sabah ihlamur, mercimek corbasi ictimmm
Bir dilim tam bugdy vardi ekmek ince kucuk dilim peynir surdum.. normalde yemem.. ihlamurr yinee limonlu..
Aksam et yemegi patatesli, salata,ayran annem ne pisirdiyse onu yedim kendime ozel hazirliyamadim.. cnku halimm yoooook
Esmerm çikolatayı 2 kare yeseydin süper olacakdi menüBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 1 ceviz
Öglen 1 kase ezogelin çorbası 1 dilim beyaz ekmek 1 kase cacik
Ara 1 süt
Aksam 2 dilim t.buğday ekmek 4 kaşık kıyma kavurması domates salatalik
Ara 1 paket bitter çikolata
Suan da bu kadar.zaten bitter çikolatayla batirdm işi
Gayet güzel canım menün kurabiye küçük ve bi tane yerinde olmuşSabah: omlet,peynir,domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Ara:1 lokma cezerye
Ara:light sütlü latte,1 küçük kurabiye
İkindi:taze fasulye,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:2 çilek,1 dlm kavun
Akşam: 1 avuç kuruyemiş, 1 portakal,2 günkurusu
Bugün sabahtan akşama kadar baş ağrım olduğu için spor yok.
Çok güzel menün canim gayet dengeli afiyet olsunKahvaltım
Kepekli tost
5 zeytin
1 kupa kahve
Öğle yemeğim
1 kahvaltı tabağından biraz az bulgur pilav
Çok az tavuk göğsü
1 kase tarhana çorbası
Ara Öğün
1 kupa kahve
3 tane kuru kayısı
Akşam Yemeğim
1 kase peynirli salata
Spor
Yarım saat yürüyüş
Niden beğenmedin gayet dengeli olmuşTeşekkür ederim canım öylemi diyorsun ben pek beğenmedim
Kurabiyeyi bi tane yemişsin iyi yapmışsın canim afiyet olsunSelam kızlar bugün ki menüm sabah kepekli küçük sandviç içine domates ve peynir bi dilim portakal suyu kendim sıktım akşam üstü 4 buck gbi patates salatası çay bi dilim tb ekmek salça sürdüm biraz üstüme bi tane kurabiye başkada bsey yemedm
Nicee mutlu yıllar oğluşunaaaaYarın büyük oğlumun doğumgününü.akşama kadar hazırlıklar misafirlerle geçecek günüm.elimden geldiğince dikkat edeceğim.sabah yulafı lapası öğlen de ızgara et tavuk falan yerim salata ayranla.bir de oğlumun d.günü pastasından bir dilim planlıyorum
Afiyet olsun masalperisi gayet güzel canim@masalperisi_ arkadaşımız çok yoğun kk ya giremiyormuş menüsünü bana attı
Sabah
Kepekli tost
1 bardak kakoli süt
4 zeytin
Öglen
1 tabak kuru fasulye
1 bardak ayran
Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 buyuk kase salata
Ara öğün
Muz 1 adet
Su 2litre
1 saat yürüyüş
Çoook iyi moonumm ama neden kola içtin hemideee 2 bardakkizlar sarjm bitti bitick yeni eve donuorz menumu yazayim
sabah 2 yumurta 2 yk kepekli orgu peynirli omlet cherry domates sekersiz cay
aksam misafirlikte oldugumzdn biraz saat gecti ama iyi kurtardim 5 adet sarma 1 bardak ayran ve salata yedim sonrada 2 bardak kola ictim..baska bisey yemedim tatlilardan herseydn uzak dursum ekler vardi ve waffle cok severim
Afiyet olsun sarrafcim çok iyi menünMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, lor peyniri, bir dilim mısır ekmeği, domates, salatalık..
Akşam: bir kase mercimek, iki parça somon, salata..
Çok sevindim canimmAyrıca kızımı sormuşsunuz tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın..gayet iyi kendini toparladı..iki haftada iki kilo vermiş çok sevindi....
@ParteMoralll sanada geçmiş olsun canım..
Daha baska neler yedim bir bilseniz ah bilseniz
Ayy esmer çok tatlısınnn yaaEki Görüntüle 1807702
Dilimler böyle küçük ve inceydi kizlar kayseri yaglamasnda
Canim kaçamak yapmiyorsun normalde o yüzden bu kaçamaklı günü şu şekilde görmezden gelelimKizlar hepinizden tek tek ceza istiyorum aksam 1 kare bitter yememisim gibi üstüne bir de 3 adet minik kesilmis kayseri yaglamasi 2 skima cig köfte ve cig köfteyi sarabilecegm kadar küçük lavaş yedim 2 yudumda gazoz ictm haydin topluca bana ceza verin hak ettim bunu.
Ama bunlar hep is yüzünden oldu zaten birakicam iside bana göre değilms o iş ya asiri stres yaptm stresten cikolatayi yedim zaten
Varya motivasyonum sifir niyeyse yani suan diyet bir nokta kadar umrumda degilCanim kaçamak yapmiyorsun normalde o yüzden bu kaçamaklı günü şu şekilde görmezden gelelimsen bu günü protein ağırlıklı karbonhidrat çok az tatlı sıfır olarak geçir bide üstüne yaptığın sporu artir anlaşalim tamam midir
Ya saçma sapan oldu menüm.hem başım ağrıyordu hem dışardaydım.öple yemeğini geç yiyince akşam yemek yemek istemedi Can'ım.eşimin pizza günüydü ben boş boş baktım pizzaya meyve falan yedimCanım akşamı geciştirmişsin sanada gecmiş olsun canım
Öğlen daha tok tutacak birşey yeseydim keşke o yüzden selinim teşekkür ederimGeçmiş olsun canimmmdikkat et kendine menü gayet iyi
Esmerm çikolatayı 2 kare yeseydin süper olacakdi menü
Gayet güzel canım menün kurabiye küçük ve bi tane yerinde olmuşgeçmiş olsun canmm baş ağrin nasil oldu
Çok güzel menün canim gayet dengeli afiyet olsun
Niden beğenmedin gayet dengeli olmuş
Kurabiyeyi bi tane yemişsin iyi yapmışsın canim afiyet olsunama patates salatasinin yaninda ekmek yemeseydin tatlim ikiside karbonhidrat
Nicee mutlu yıllar oğluşunaaaaplanin çok iyi tatlim afiyet olsun
Afiyet olsun masalperisi gayet güzel canim
Çoook iyi moonumm ama neden kola içtin hemideee 2 bardakafiyet olsun tatlimm
Afiyet olsun sarrafcim çok iyi menün
Çok sevindim canimm
yeme krizine girdin galiba tatlim bende de olur arada ama dünü unut artik yenen yendi bugün çokkkkk hafif beslennn dengelersin balım
Bence gayet güzel ama sabahki süt eğer hazır kutu sütse çok şekerli onlar@masalperisi_ arkadaşımız çok yoğun kk ya giremiyormuş menüsünü bana attı
Sabah
Kepekli tost
1 bardak kakoli süt
4 zeytin
Öglen
1 tabak kuru fasulye
1 bardak ayran
Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 buyuk kase salata
Ara öğün
Muz 1 adet
Su 2litre
1 saat yürüyüş
İlahi esmerm91 bir de bunun stresini yaşama.iş oturdukça diyetin düzene girer sıkma canını.vücudunu şaşırtmış oldun boşverKizlar hepinizden tek tek ceza istiyorum aksam 1 kare bitter yememisim gibi üstüne bir de 3 adet minik kesilmis kayseri yaglamasi 2 skima cig köfte ve cig köfteyi sarabilecegm kadar küçük lavaş yedim 2 yudumda gazoz ictm haydin topluca bana ceza verin hak ettim bunu.
Ama bunlar hep is yüzünden oldu zaten birakicam iside bana göre değilms o iş ya asiri stres yaptm stresten cikolatayi yedim zaten
Teşekkür ederim selincim.baş Ağrı'm akşama geçti çok şükür.Geçmiş olsun canimmmdikkat et kendine menü gayet iyi
Esmerm çikolatayı 2 kare yeseydin süper olacakdi menü
Gayet güzel canım menün kurabiye küçük ve bi tane yerinde olmuşgeçmiş olsun canmm baş ağrin nasil oldu
Çok güzel menün canim gayet dengeli afiyet olsun
Niden beğenmedin gayet dengeli olmuş
Kurabiyeyi bi tane yemişsin iyi yapmışsın canim afiyet olsunama patates salatasinin yaninda ekmek yemeseydin tatlim ikiside karbonhidrat
Nicee mutlu yıllar oğluşunaaaaplanin çok iyi tatlim afiyet olsun
Afiyet olsun masalperisi gayet güzel canim
Çoook iyi moonumm ama neden kola içtin hemideee 2 bardakafiyet olsun tatlimm
Afiyet olsun sarrafcim çok iyi menün
Çok sevindim canimm
yeme krizine girdin galiba tatlim bende de olur arada ama dünü unut artik yenen yendi bugün çokkkkk hafif beslennn dengelersin balım
Sabah sabah beni de güldürdün.diyet bir gün kalorili birşey yenince bozulmaz.zaten menülerin dengeli.vicdan azabı çekme.toparlarsın sen ben inanıyorum
Hoşgeldin canım.mutlu pazarlaar takıma davet edilince koşarak geldimm
inşallah motivasyonu yüksek bir grubumuz vardır
kendimi tanıtayım ben hatice kübra 28 yaşındayım biri 11 diğeri 8 yaşında bir kız birde oğlum var hayataçook erken başladım diyebilirimm bu sebeptenki okula geç kaldım:) aü türk dili ve edebiyatı 1.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda tam teçhizat ev hanımıyımaslında doğum sonrası kilolarımı hemen veririm ama birkaç sene kadar önce kötü ve sıkıntılı olaylardan ve zamanlardan geçtim ve o dönem kullandığım ilaçların ve üzüntünün etkisiyle 78e kadar çıktım birkaç ayda toparlandım şükürki şimdi 60 kiloyum ve verecek tam 7 kilo fazlam var.. artık veremeyecek kadar düşünce motivasyonum aranıza katılmak istedim yarışarak vermek fikri beni cezbetti açıkçası.. kısaca bu kadar öyküm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?