- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.841
Ben beğendim gayet sağlıklı ve dengeliTeşekkür ederim canım öylemi diyorsun ben pek beğenmedim
Mutlu güzel yaşlara inşallahYarın büyük oğlumun doğumgününü.akşama kadar hazırlıklar misafirlerle geçecek günüm.elimden geldiğince dikkat edeceğim.sabah yulafı lapası öğlen de ızgara et tavuk falan yerim salata ayranla.bir de oğlumun d.günü pastasından bir dilim planlıyorum
Ben de bugün kurabiye yediğim için ona birşey demeye Hakkı'm yok ama patates salatası ve tb ekmek ikisi de karbonhidrat.patates yerine başka birşey yeseydin keşke.Selam kızlar bugün ki menüm sabah kepekli küçük sandviç içine domates ve peynir bi dilim portakal suyu kendim sıktım akşam üstü 4 buck gbi patates salatası çay bi dilim tb ekmek salça sürdüm biraz üstüme bi tane kurabiye başkada bsey yemedm
Teşekkür ederim canımMutlu güzel yaşlara inşallah
Canım gecmiş olsun bugünde diyet yapıcak halin yok yaKizlaaaar hastaymmmmmm bogazlarm sisti usuttumusum disarda cok halsizimmm annem bize geldi sansimaaaa...
Menum cok.karisti bugun kalkicak halim yoktu..
Sabah ihlamur, mercimek corbasi ictimmm
Bir dilim tam bugdy vardi ekmek ince kucuk dilim peynir surdum.. normalde yemem.. ihlamurr yinee limonlu..
Aksam et yemegi patatesli, salata,ayran annem ne pisirdiyse onu yedim kendime ozel hazirliyamadim.. cnku halimm yoooook
Canım bitter yemeseymişsin menün çok güzel keşke tutsaydın kendini çünkü bayagı kilo verdin yağ yakma dönemindesin daha kaçamak yapma tatlımBugünkü menüm sabah bir yumurtadan menemen salatalık 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 hurma 1 ceviz
Öglen 1 kase ezogelin çorbası 1 dilim beyaz ekmek 1 kase cacik
Ara 1 süt
Aksam 2 dilim t.buğday ekmek 4 kaşık kıyma kavurması domates salatalik
Ara 1 paket bitter çikolata
Suan da bu kadar.zaten bitter çikolatayla batirdm işi
Canım akşamı geciştirmişsin sanada gecmiş olsun canımSabah: omlet,peynir,domates, salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Ara:1 lokma cezerye
Ara:light sütlü latte,1 küçük kurabiye
İkindi:taze fasulye,yoğurt,1 dlm tb ekmek
Ara:2 çilek,1 dlm kavun
Akşam: 1 avuç kuruyemiş, 1 portakal,2 günkurusu
Bugün sabahtan akşama kadar baş ağrım olduğu için spor yok.
Afiyet olsun canım menün çok güzelKahvaltım
Kepekli tost
5 zeytin
1 kupa kahve
Öğle yemeğim
1 kahvaltı tabağından biraz az bulgur pilav
Çok az tavuk göğsü
1 kase tarhana çorbası
Ara Öğün
1 kupa kahve
3 tane kuru kayısı
Akşam Yemeğim
1 kase peynirli salata
Spor
Yarım saat yürüyüş
Teşekkürler canımmAfiyet olsun canım menün çok güzel
Canım patates önermiyorlar diyeette ama yinede tatlıdan iyidir afiyet olsunSelam kızlar bugün ki menüm sabah kepekli küçük sandviç içine domates ve peynir bi dilim portakal suyu kendim sıktım akşam üstü 4 buck gbi patates salatası çay bi dilim tb ekmek salça sürdüm biraz üstüme bi tane kurabiye başkada bsey yemedm
Tesekkur edermmmm..Gecmiş olsun
Canım gecmiş olsun bugünde diyet yapıcak halin yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?