Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yarın büyük oğlumun doğumgününü.akşama kadar hazırlıklar misafirlerle geçecek günüm.elimden geldiğince dikkat edeceğim.sabah yulafı lapası öğlen de ızgara et tavuk falan yerim salata ayranla.bir de oğlumun d.günü pastasından bir dilim planlıyorum

Mutlu güzel yaşlara inşallah

Ben de bugün kurabiye yediğim için ona birşey demeye Hakkı'm yok ama patates salatası ve tb ekmek ikisi de karbonhidrat.patates yerine başka birşey yeseydin keşke.

Canım gecmiş olsun bugünde diyet yapıcak halin yok ya

Canım bitter yemeseymişsin menün çok güzel keşke tutsaydın kendini çünkü bayagı kilo verdin yağ yakma dönemindesin daha kaçamak yapma tatlım

Canım akşamı geciştirmişsin sanada gecmiş olsun canım

Afiyet olsun canım menün çok güzel

@masalperisi_ arkadaşımız çok yoğun kk ya giremiyormuş menüsünü bana attı
Sabah
Kepekli tost
1 bardak kakoli süt
4 zeytin
Öglen
1 tabak kuru fasulye
1 bardak ayran

Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 buyuk kase salata

Ara öğün
Muz 1 adet

Su 2litre

1 saat yürüyüş

Canım patates önermiyorlar diyeette ama yinede tatlıdan iyidir afiyet olsun

kizlar sarjm bitti bitick yeni eve donuorz menumu yazayim
sabah 2 yumurta 2 yk kepekli orgu peynirli omlet cherry domates sekersiz cay
aksam misafirlikte oldugumzdn biraz saat gecti ama iyi kurtardim 5 adet sarma 1 bardak ayran ve salata yedim sonrada 2 bardak kola ictim..baska bisey yemedim tatlilardan herseydn uzak dursum ekler vardi ve waffle cok severim

Selam kızlar..bütün gün annemdeydim kı,kardeşim de vardı bol bol bebiş sevdik uğrayamadım buraya..
Ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler..
Ayrıca Miyav_su nerelerdesinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…