Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ParteMoralll ayyy hepsi ayniii..simdi ben bi ohöö yapsam yemuosun vitaminsiz kaliosun dicekler..ama ben kendimi daha iyi hissediorum bu ne denir??dun enistem sagliksiz gorunuyosun dedi sanki 40 kiloyum sen beni hic zayif gormedin ya ondandir dedim..esimde haftasonu yerdin bi lokma ye die israr etti bugun surekli ki gidene kadr uyardim onu yone yapti bende tersledim bu sefer uzun sure yapmaz..kim ne derse desin biz kendimizi daha iyi hissediomuyuz hissedioruz bitti..bende senin gibi dusunuorum bundan sonra takipte olacagim icin 20 kilo almam sanirim 2 kilo alirim farkina varir dikkat ederim yollarim yine..ama bidaha kilolu olmak istemiorum genc ve fit bi anne olmk istiorum.. diyet bitsede dikkat etmk cok onemli ama bnm yeme pptansoyelim ayni yani yesem yine deli gibi yerim ama YEMEMELIYIM!!!

Daha neler canım o bir hastalık sen kendini rahat hissedene kadar ideal kilona ulaşana kadar ver canım
Evt cnm onlarin helede esimin gozune batttimmmm tabii 88ken kim biliyo benm ne hissettigimi uc ay oldu pis kglardan kurtulali dahada rahat 10kg vermem.lazimmmmmmm offf

Kgmuza inelimde ikigun yersin verirsin yapcak bisey yok :) 20kg ciss

Kuzuuu supersin 4 ayda alkislar sana gelsinnn bende verebilirim degilmi hedefim 1 Eylül yaptim kuzum olur değilmi 5 ay var
neden olmasin ortalama haftada 1 kg versen 5 ayda 20 kilo eder..ben oyle hesap yapiodum tabi bazn + ciktigim oldugu gibi bazi haftalarda 2 kg verdigim oldu

Evt cnm onlarin helede esimin gozune batttimmmm tabii 88ken kim biliyo benm ne hissettigimi uc ay oldu pis kglardan kurtulali dahada rahat 10kg vermem.lazimmmmmmm offf
parte canim 10 kilo verirsin cnm simdi bana 10 kilo nasl az gelio kulagima verirsin tabiiiii heleki senn en fazla 2 ay

Sizi tebrik ederim kızlar kilo zaten hastalık verince vücut rahatlıyor bu yaşlarda veremezsek daha ne zaman vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…