- 30 Temmuz 2015
- 16
- 29
- 3
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.981
3-4 ay gibi bir sürede verdim canım tek bildiğim kilo vermenin tadı hiç bişeyde yokINSALLAH kuzum benimmm artik cok yoruldum kilolusun diyenlere kem kum etmeye
Senide tebrik ediyorum kuzummm nekadar zmaanda verdin
Kuzuuu supersin 4 ayda alkislar sana gelsinnn bende verebilirim degilmi hedefim 1 Eylül yaptim kuzum olur değilmi 5 ay var
Tabiki verirsin tatlım benden önce vereceğin kesinKuzuuu supersin 4 ayda alkislar sana gelsinnn bende verebilirim degilmi hedefim 1 Eylül yaptim kuzum olur değilmi 5 ay var
Evt cnm onlarin helede esimin gozune batttimmmm tabii 88ken kim biliyo benm ne hissettigimi uc ay oldu pis kglardan kurtulali dahada rahat 10kg vermem.lazimmmmmmm offfDaha neler canım o bir hastalık sen kendini rahat hissedene kadar ideal kilona ulaşana kadar ver canım
Kgmuza inelimde ikigun yersin verirsin yapcak bisey yok :) 20kg ciss@ParteMoralll ayyy hepsi ayniii..simdi ben bi ohöö yapsam yemuosun vitaminsiz kaliosun dicekler..ama ben kendimi daha iyi hissediorum bu ne denir??dun enistem sagliksiz gorunuyosun dedi sanki 40 kiloyum sen beni hic zayif gormedin ya ondandir dedim..esimde haftasonu yerdin bi lokma ye die israr etti bugun surekli ki gidene kadr uyardim onu yone yapti bende tersledim bu sefer uzun sure yapmaz..kim ne derse desin biz kendimizi daha iyi hissediomuyuz hissedioruz bitti..bende senin gibi dusunuorum bundan sonra takipte olacagim icin 20 kilo almam sanirim 2 kilo alirim farkina varir dikkat ederim yollarim yine..ama bidaha kilolu olmak istemiorum genc ve fit bi anne olmk istiorum..diyet bitsede dikkat etmk cok onemli ama bnm yeme pptansoyelim ayni yani yesem yine deli gibi yerim ama YEMEMELIYIM!!!
neden olmasin ortalama haftada 1 kg versen 5 ayda 20 kilo eder..ben oyle hesap yapiodum tabi bazn + ciktigim oldugu gibi bazi haftalarda 2 kg verdigim olduKuzuuu supersin 4 ayda alkislar sana gelsinnn bende verebilirim degilmi hedefim 1 Eylül yaptim kuzum olur değilmi 5 ay var
parte canim 10 kilo verirsin cnm simdi bana 10 kilo nasl az gelio kulagima verirsin tabiiiii heleki senn en fazla 2 ayEvt cnm onlarin helede esimin gozune batttimmmm tabii 88ken kim biliyo benm ne hissettigimi uc ay oldu pis kglardan kurtulali dahada rahat 10kg vermem.lazimmmmmmm offf
aynen oyle canimmmm yazin fitizz kizzzzzKgmuza inelimde ikigun yersin verirsin yapcak bisey yok :) 20kg ciss
Sizi tebrik ederim kızlar kilo zaten hastalık verince vücut rahatlıyor bu yaşlarda veremezsek daha ne zaman vericez@ParteMoralll ayyy hepsi ayniii..simdi ben bi ohöö yapsam yemuosun vitaminsiz kaliosun dicekler..ama ben kendimi daha iyi hissediorum bu ne denir??dun enistem sagliksiz gorunuyosun dedi sanki 40 kiloyum sen beni hic zayif gormedin ya ondandir dedim..esimde haftasonu yerdin bi lokma ye die israr etti bugun surekli ki gidene kadr uyardim onu yone yapti bende tersledim bu sefer uzun sure yapmaz..kim ne derse desin biz kendimizi daha iyi hissediomuyuz hissedioruz bitti..bende senin gibi dusunuorum bundan sonra takipte olacagim icin 20 kilo almam sanirim 2 kilo alirim farkina varir dikkat ederim yollarim yine..ama bidaha kilolu olmak istemiorum genc ve fit bi anne olmk istiorum..diyet bitsede dikkat etmk cok onemli ama bnm yeme pptansoyelim ayni yani yesem yine deli gibi yerim ama YEMEMELIYIM!!!
Harikasinnnn darisi banaaa INŞALLAH bende bunları duydukca azimleniyorumm teşekkür ederim3-4 ay gibi bir sürede verdim canım tek bildiğim kilo vermenin tadı hiç bişeyde yok
Ama biliyosun yavas gidiyo.. bende illa mayis haziran a kadar diye taktimmmmmmm.. halbuki birak zamanla gitsin :)parte canim 10 kilo verirsin cnm simdi bana 10 kilo nasl az gelio kulagima verirsin tabiiiii heleki senn en fazla 2 ay
kiskanç parte
yok canm takk zamanla gitsin iyi hos tabiki ama takmadan olmuo kilo bu valla gozumuzun yasina bakmazAma biliyosun yavas gidiyo.. bende illa mayis haziran a kadar diye taktimmmmmmm.. halbuki birak zamanla gitsin :)
60fitmi ki kiz :) kuruyup gtcez esim 60altina duserseeem bilemiyormmmmaynen oyle canimmmm yazin fitizz kizzzzz
bizde seni tebrik ederiz cinim :)Sizi tebrik ederim kızlar kilo zaten hastalık verince vücut rahatlıyor bu yaşlarda veremezsek daha ne zaman vericez
heyytt burda ben varken catla patlakiskanç parte
HahahahahahahahahNiye küstün kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?