Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok guzell

Akşamı hafif geçirmişsin zaten canım dengelemişsin afiyet olsun
yani acik bufe kahvaltida binlari yemem bi harikaydiii kizlarrrrrrrrrr tatli kizartma faln el surmedim..

Afiyet olsun partem bugün nasil oldun kuşumm
Afiyet olsun perimm menünde yürüyüşünde çok iyi
Afiyet olsun kuzuu çok iyi ben aç karnina kahve içmeye bayılırım sabahları miniğim erken kalkiyo hem enerji oluyo bana gözlerimi açık tutabiliyorum
Afiyet olsun canim güzel dengelemişsin pastayı
teşekkürler kaptanım şartları okudum ve anladım. kabul ettim..
yaş 28
boyum 1.55
kilom 60.7
hedefim 53
O zamaann tekrar hoşgeldin tatlimmmm

benimde bu cuma hedefim 59
grup listesine giremesemde takım kendi arasında liste yapıyor değilmi yani oraya gireceğim?
Tabi canim ana listeye 3.hafta gireceksin ama o süre içinde adaylar listesinde olacaksın
Kuru meyve almayı iyi düşünmüşsün canim acıkınca sağlıklı bişeyler atiştirmiş olursun iyi gezmeler balışımmm

Afiyet olsun canim bitter iki çubuk mu iki kare mi iki kareyse iyi
Evet mooncum valla 52.4 olmuştum ne güzel 2 gün annemlerde kaldim ve normal bi insan nasil ne kadar yiyorsa o kadar yedim ama diyet yapmadim ve bi geldim 1 kilo arti ve mezun olduğumdan beri nerdeyse aynen diyetteyim ama zayıf olmak çok güzel o yüzden yilmadan devam

afiyet olsun canim ama cok tatli bi gun olmus mesela aksam.pasta yiceni dusunerek sabahki cilek ve muz aksamki greyfurt olmayabilirdi.. ama afiyet olsunnn
Evet oğlumun doğumgünü olduğu için pazar küçük bir mola verdim zaten de çok koşturdum akşam halim kalmamıştı.artık haftaiçi dengelerim

Hosgeldin canm

Günaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime

Sabahki çikolata dışında geyet güzel tatlimafiyet olsun
3-4 ay gibi bir sürede verdim canım tek bildiğim kilo vermenin tadı hiç bişeyde yok
Gerçekten diyet yapmak kilo verdiğini görmek vücudunun değişimi izlemek çokkkk güzelllll dimiiii
Evt cnm onlarin helede esimin gozune batttimmmm tabii 88ken kim biliyo benm ne hissettigimi uc ay oldu pis kglardan kurtulali dahada rahat 10kg vermem.lazimmmmmmm offf
Ayy amaaan kilolu olsak kilolu derler zayif olsak zayif derlerrr ne yapsak suç beni de gören akrabalar koca sana bakmiyo heralde aşırı zayiflamişsin diyolar ýada üzülüyolar bana vaah yavruum çocuğun peşinden koşucam diye eridin diyolaarrbilmiyolarki ne kadar çaba sarfettim bu kiloya gelmek için ben yorum yapmamayı tercih ediyorum artik yiyorum normal şekilde alamıyorum artik kilo diyorumbu sefer iyce üzülüyolar diyet yapa yapa hastalik sahibi oldun bak kilo alamiyon diyolar ne desek kâr etmeeeez

yok canm takk zamanla gitsin iyi hos tabiki ama takmadan olmuo kilo bu valla gozumuzun yasina bakmaz
Aynen kilo konusunda takintiliysan kilo almiyosun ben hergün tartiliyorum nerdeyse. 1 kilo arti görsem sinir oluyorum onu göndermeden bana rahat yokkk
@ParteMoralll canim eşler oyle bakma ona benim eşimde bi kiskanir oldu beni sorma t-shirtumu pantolonun icine sokturmuo
Ayy benimkide yaaa dd
Afiyet olsun canım çok iyi nescafeye bayılırım

Ya iste su is beni asiri gerdi birde son bi kac olay oldu onlarla iyice gerildm sanirim birde nazara geldim suan hic brsey umrumda degil resmn ya halbuki ben su nefret kilolardan kurtulmak istiyorum yaa
Öyle umrumda değil falan yokkkk okadar emek verdin çaba sarfettin verdiklerini geri mi almak istiyorsun yaz geldi şimdi duracak zaman pes edecek zaman değil daracık pantolonlar kisa üsler etekler sana çokk yakışacak kilo verdikce kuğ gibi olacaksın çok güzel yol katettin ve devam edeceksin hedef yakınn bebeğim ama birakmazsan yakın birakirsan çok uzakkafani topla stresli zamanlar geçiriyor olabilirsin ama bide bu stresin üstüne neden kilo veremiyorum neden kilo aliyorum stresi mi eklensin hem bak kilo verdikçe moralinde yerine gelirrr dimiii

Günaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime
Unut aldığın bir kiloyu yediklerini de unut hadii her zamanki gibi devam et sağlıkli menülerinle bitanem birazda fazladan spor hiç fena olmaz

Sosis ve patates olmasaymış iyiymiş diyeceğim ama diyene bak pasta yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…