- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.021
Hahahaha hicte bilee
anlattm cnmmm uc ay 4ay sana yeter
Selam kızlar..menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, iki dilim kaşar, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase tarhana çorbası, ıspanak kavurma, yoğurtlu patlıcan..
Bir fincan nescafe içtim akşam..epeydir içmiyordum özlemişim.
Ohhhh iyi bariicikolata disinda gayet iyi canim afiyet olsun..ama hafta sonu odul olarak olabilir ben pasta yedigim gunleri biliorum olabilir canim hafta ici yememk kaydiyla
Akşamı hafif geçirmişsin zaten canım dengelemişsin afiyet olsunKizlar mutlu pazatlar demek icin gec kaldim ama hala eve gecemedim..menum cok sacma ama yazayim yinede...
sabah kahvaltiya gittigimz icin 1 haslanmis yumurta sarusi,z.yagli havuclu brokoli salatasi,z.yagli pancar salatasi,2 kucuk dilim kiymali borek,1 kucuk sigara boregi,dil peyniri,susamli peynir ve sekersiz cay ictim..simdide corba yada salata yicm henuz karar vermedim
yani acik bufe kahvaltida binlari yemem bi harikaydiii kizlarrrrrrrrrr tatli kizartma faln el surmedim..
Afiyet olsun partemSabah; peynirli omlet,domates,zeytin,cay
Ac karna Bir tatki kasigi kestane bali(bogaz agrim icin)
Ihlamurrr limonluu..
Aksam; iki kasik corba,
tavuklu salata,yulafciklarim..
Suuu ayni sekil..
Allahimmm bir an once iyileseyimm bu dusuk enerji cok berbaaaaaat !!!
Afiyet olsun perimm menünde yürüyüşünde çok iyiSabah
1 küçük tabak kiymali yumurta
2 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
1 domates
Öğlen
1 adet içli köfte
1 kase yoğurt çorbası
Akşam
Firinda domatesli kanat (3adet)
1 kase cacık
Ara öğün
Türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
Su 2litre
Spor
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun kuzuuSabah
1 kupa kahve(aç karnına icince metebolizmamı baya hızlandırdı)
Kahvaltım
Yulaflı Yoğurt(3 kaşık pişmiş yulaf,2 kasık yoğurt,3 tane kuru kayısı,3-4 tane kuru üzüm)
Ôğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kahvaltı tabagı tavuklu bulgur pilavı
Ara Öğün
1 mandalina
Akşam Yemeğim
1 kase mercimek Çorbası
2 dilim kepek ekmeği
Spor
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canim güzel dengelemişsin pastayıDoğumgünü telaşı bitti çok şükür .menümü yazıp kaçayım çok yoruldum çünkü.
Sabah:çilekli, muzlu.sütlü ve chia tohumlu yulaf lapası
Ara:1 k.incir,1 avuç fındık
Öğle: ızgara et, tavuk,salata,ayran
Ara:1 dlm pasta, 1/2 dlm çilekli tart
Akşam 1 greyfurt
O zamaann tekrar hoşgeldin tatlimmmmteşekkürler kaptanım şartları okudum ve anladım. kabul ettim..
yaş 28
boyum 1.55
kilom 60.7
hedefim 53
Tabi canim ana listeye 3.hafta gireceksin ama o süre içinde adaylar listesinde olacaksınbenimde bu cuma hedefim 59
grup listesine giremesemde takım kendi arasında liste yapıyor değilmi yani oraya gireceğim?
Kuru meyve almayı iyi düşünmüşsün canim acıkınca sağlıklı bişeyler atiştirmiş olursunYarın bütün gün dışarda olucam işlerim var ve misafirliğe gidicemyanıma kuru meyve vs. Alıcam kahvaltımıda okkalı yapar cıkarım misafirliktede zararlı şeyler olursa yememeye çalışıcam ve bol bolda yürüyüş yapmış olucam
Afiyet olsun canim bitter iki çubuk mu iki kare miBugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 domates peynir arada 9 lu çay 3 badem öğlen 1 suda haşlanmış salça soslu sosis 1 dilim patates 1 su bar ayran arada az kuruyemiş 2 dil bitter akşam az yoğurt az sebze yemeği arada yeşil çay
Evet mooncum valla 52.4 olmuştum ne güzel 2 gün annemlerde kaldim ve normal bi insan nasil ne kadar yiyorsa o kadar yedim ama diyet yapmadim ve bi geldim 1 kilo articanim banada suanda herkes oyle dio daha verme daha verme diolar esimde oyle soyluyor ama cok cabuk alinabilir yani 1 hafta birak abartmayi dikkat etmeyelim +1-1.5 garantii canim en sagliklisindanda beslensen..hedeften şaşmak yok hizli vermis olabilirsin insanlarin söylenmeleri o yuzden olabilir..ama ideal kilonun 1-2 kilo altinda kalip sabitlemwye calismak lazim ki odaha zor bence..
Ben ilk aldığımda kurtlanmıştı hepsini attım.şimdi buzdolabında saklıyorum.içine bak kurtlanmamışsa dolaba koy sen deAkşam yemeyerek dengelemissin canimm
Bisi sorcam canim.bende chai tohumu almistim 1 ay gecti bozulmusmudur
Evet oğlumun doğumgünü olduğu için pazar küçük bir mola verdim zaten de çok koşturdum akşam halim kalmamıştı.artık haftaiçi dengelerimafiyet olsun canim ama cok tatli bi gun olmus mesela aksam.pasta yiceni dusunerek sabahki cilek ve muz aksamki greyfurt olmayabilirdi.. ama afiyet olsunnn
Hosgeldin canmmutlu pazarlaar takıma davet edilince koşarak geldimm
inşallah motivasyonu yüksek bir grubumuz vardır
kendimi tanıtayım ben hatice kübra 28 yaşındayım biri 11 diğeri 8 yaşında bir kız birde oğlum var hayataçook erken başladım diyebilirimm bu sebeptenki okula geç kaldım:) aü türk dili ve edebiyatı 1.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda tam teçhizat ev hanımıyımaslında doğum sonrası kilolarımı hemen veririm ama birkaç sene kadar önce kötü ve sıkıntılı olaylardan ve zamanlardan geçtim ve o dönem kullandığım ilaçların ve üzüntünün etkisiyle 78e kadar çıktım birkaç ayda toparlandım şükürki şimdi 60 kiloyum ve verecek tam 7 kilo fazlam var.. artık veremeyecek kadar düşünce motivasyonum aranıza katılmak istedim yarışarak vermek fikri beni cezbetti açıkçası.. kısaca bu kadar öyküm :)
Ya iste su is beni asiri gerdi birde son bi kac olay oldu onlarla iyice gerildm sanirim birde nazara geldim suan hic brsey umrumda degil resmn ya halbuki ben su nefret kilolardan kurtulmak istiyorum yaaNeden canimmm bi sorun mu varçok iyi ilerliyordun halbuki
Sabahki çikolata dışında geyet güzel tatlimSelam kızlar simdi eve geldim giremedim foruma gelelim menumüze sabah bi tane yumurta domates salatalık bi iki çatal sucuk çay biraz çikolata bu kadar ondan sonra deli gbi temizlikte uğraştım suçuklar yakıldıakşamda dışarda yemek yedik bugün ızgara köfte salata ve patates ne diyorsunuz menüye
Evett annem eskisi kadar skma diyo..esim zaten nerem agriyo desem sen diyet yapiyonda blmem.neeeeeee surekli.. smdi hastalandim istee diyet yuzunden hastalandnnn birak artik falan.. ya tika basa yiorm daha nereme yicem diyorum.. yediklerimi gosteriorm artk yaaa..
Hizli verdigim icin goze battim galibaa..
Moon ben artik bir gun yerm iki gun yerimm yada hadi bi hafta artk ben surekli eskisi gibi olamam cnku ben bu yasima kadar vucudumu cozemedim ilkkez boyle deli kg verdim bu saatten sonra boyle devaam alirim vermeye devam... Esime boyle soyledim birakamiyorm dedm vermem lazimbana dediki tv de bi kadin vermis vermis kg kendni sisko goruyomus onun gibi.olcan diyo tovbe yaaa
Gerçekten diyet yapmak kilo verdiğini görmek vücudunun değişimi izlemek çokkkk güzelllll dimiiii3-4 ay gibi bir sürede verdim canım tek bildiğim kilo vermenin tadı hiç bişeyde yok
Ayy amaaan kilolu olsak kilolu derler zayif olsak zayif derlerrr ne yapsak suçEvt cnm onlarin helede esimin gozune batttimmmm tabii 88ken kim biliyo benm ne hissettigimi uc ay oldu pis kglardan kurtulali dahada rahat 10kg vermem.lazimmmmmmm offf
Aynen kilo konusunda takintiliysan kilo almiyosun ben hergün tartiliyorum nerdeyse. 1 kilo arti görsem sinir oluyorum onu göndermeden bana rahat yokkkyok canm takk zamanla gitsin iyi hos tabiki ama takmadan olmuo kilo bu valla gozumuzun yasina bakmaz
Ayy benimkide yaaa@ParteMoralll canim eşler oyle bakma ona benim eşimde bi kiskanir oldu beni sorma t-shirtumu pantolonun icine sokturmuo
Afiyet olsun canım çok iyi nescafeye bayılırımSelam kızlar..menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, iki dilim kaşar, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase tarhana çorbası, ıspanak kavurma, yoğurtlu patlıcan..
Bir fincan nescafe içtim akşam..epeydir içmiyordum özlemişim.
Evet kuzum pazartesileri haftasonu kaçamaklarını önlemek için takim içinde tartiliyoruzbende tartılacak mıyım yarın?
Öyle umrumda değil falan yokkkkYa iste su is beni asiri gerdi birde son bi kac olay oldu onlarla iyice gerildm sanirim birde nazara geldim suan hic brsey umrumda degil resmn ya halbuki ben su nefret kilolardan kurtulmak istiyorum yaa
Unut aldığın bir kiloyu yediklerini de unut hadii her zamanki gibi devam et sağlıkli menülerinle bitanemGünaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime
Sosis ve patates olmasaymış iyiymiş diyeceğim ama diyene bak pasta yediBugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 domates peynir arada 9 lu çay 3 badem öğlen 1 suda haşlanmış salça soslu sosis 1 dilim patates 1 su bar ayran arada az kuruyemiş 2 dil bitter akşam az yoğurt az sebze yemeği arada yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?