Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bende aksam balik cirbasi ictim sevzeli 1 tanede balik koftesi yedim..iyi kurtardim gunu ya cok sukurrrr ama su icemedim bugun 3 bardak falan icmisimdir ancak..nasl dolu bigundu kahvalti ardindan arkadasimiza kahveye gittik sonra hobaa ev bakmaya sonra aksam yemegine derken güm bitti bende bittim

Afiyet olsun canım tam koruma menüsü olmuş

Afiyet olsun canım menün çok güzel

@ParteMoralll canimm nasil oldunnn nazarmi degdi sana..kendine dikkat et canm bebegin var senin kestane bali vs. onemli degilki sanki kavanozuylami yiceksin merak etme iyiles telafi edersin hemen
Ne bilim ya zaten herkes cok verdn diyo surekli bende kendimi sorguladim bi an ben cokmu verdim diye ama sadece guzel beslendm verdm napm gtsin kurtulayim su kilolardan.. balida yedim cnm telafisi sonra olur.
hoşbuldum canımm
cnm hosgeldn

Bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 domates peynir arada 9 lu çay 3 badem öğlen 1 suda haşlanmış salça soslu sosis 1 dilim patates 1 su bar ayran arada az kuruyemiş 2 dil bitter akşam az yoğurt az sebze yemeği arada yeşil çay

Ne bilim ya zaten herkes cok verdn diyo surekli bende kendimi sorguladim bi an ben cokmu verdim diye ama sadece guzel beslendm verdm napm gtsin kurtulayim su kilolardan.. balida yedim cnm telafisi sonra olur.
cnm hosgeldn
canim banada suanda herkes oyle dio daha verme daha verme diolar esimde oyle soyluyor ama cok cabuk alinabilir yani 1 hafta birak abartmayi dikkat etmeyelim +1-1.5 garantii canim en sagliklisindanda beslensen..hedeften şaşmak yok hizli vermis olabilirsin insanlarin söylenmeleri o yuzden olabilir..ama ideal kilonun 1-2 kilo altinda kalip sabitlemwye calismak lazim ki odaha zor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…