- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #138.941
hosgeldin canim...teşekkürler kaptanım şartları okudum ve anladım. kabul ettim..
yaş 28
boyum 1.55
kilom 60.7
hedefim 53
teşekkürlerr hoşbuldummhosgeldin canim...
benimde bu cuma hedefim 59
grup listesine giremesemde takım kendi arasında liste yapıyor değilmi yani oraya gireceğim?
hoşbuldum inşallah canımm negüzel olur.Hosgeldin canimmmbende yeniyim beraberce basaricaz
Afiyet olsun canım tam koruma menüsü olmuşKizlar mutlu pazatlar demek icin gec kaldim ama hala eve gecemedim..menum cok sacma ama yazayim yinede...
sabah kahvaltiya gittigimz icin 1 haslanmis yumurta sarusi,z.yagli havuclu brokoli salatasi,z.yagli pancar salatasi,2 kucuk dilim kiymali borek,1 kucuk sigara boregi,dil peyniri,susamli peynir ve sekersiz cay ictim..simdide corba yada salata yicm henuz karar vermedim
Afiyet olsun canımSabah; peynirli omlet,domates,zeytin,cay
Ac karna Bir tatki kasigi kestane bali(bogaz agrim icin)
Ihlamurrr limonluu..
Aksam; iki kasik corba,
tavuklu salata,yulafciklarim..
Suuu ayni sekil..
Allahimmm bir an once iyileseyimm bu dusuk enerji cok berbaaaaaat !!!
Hoşgeldin Kübrahoşbuldum inşallah canımm negüzel olur.senin kilo ve hedef kaç
Afiyet olsun canım menün çok güzelSabah
1 küçük tabak kiymali yumurta
2 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
1 domates
Öğlen
1 adet içli köfte
1 kase yoğurt çorbası
Akşam
Firinda domatesli kanat (3adet)
1 kase cacık
Ara öğün
Türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
Su 2litre
Spor
1 saat yürüyüş
hoşbuldum canımmHoşgeldin Kübra
Vay rakibem kız insan beni düşünür nasıl yetişicem sana şimdi 4.5 g gibisin maşallah ben sana daha hayatta yetişemembu hafta bnm hededim inşALLAH 61i görmek..şaka mi ne
Ne bilim ya zaten herkes cok verdn diyo surekli bende kendimi sorguladim bi an ben cokmu verdim diye ama sadece guzel beslendm verdm napm gtsin kurtulayim su kilolardan.. balida yedim cnm telafisi sonra olur.@ParteMoralll canimm nasil oldunnn nazarmi degdi sana..kendine dikkat et canm bebegin var senin kestane bali vs. onemli degilki sanki kavanozuylami yiceksin merak etme iyiles telafi edersin hemen
cnm hosgeldnhoşbuldum canımm
kiz niye yetisemeyesinnn yetisirsin tabikideee bak @ParteMoralll bana yetisicek nerdeyseeeVay rakibem kız insan beni düşünür nasıl yetişicem sana şimdi 4.5 g gibisin maşallah ben sana daha hayatta yetişemem
canim banada suanda herkes oyle dio daha verme daha verme diolar esimde oyle soyluyor ama cok cabuk alinabilir yani 1 hafta birak abartmayi dikkat etmeyelim +1-1.5 garantii canim en sagliklisindanda beslensen..hedeften şaşmak yok hizli vermis olabilirsin insanlarin söylenmeleri o yuzden olabilir..ama ideal kilonun 1-2 kilo altinda kalip sabitlemwye calismak lazim ki odaha zor bence..Ne bilim ya zaten herkes cok verdn diyo surekli bende kendimi sorguladim bi an ben cokmu verdim diye ama sadece guzel beslendm verdm napm gtsin kurtulayim su kilolardan.. balida yedim cnm telafisi sonra olur.
cnm hosgeldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?