Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

esmerm91 ayni yaa rahatsizim cnm...
Sen nasilsin neden canin skkin senin cnm
Ayy bu hastalik da geldi mi gitmek de bilmiyor biran önce toparlanirsin inşallah canm ya
Bende is de cok buladm zaten 3.günümde istifami verdim gitmedim bugün işe felan bide bi takim skintilar vardi diyete de uyamayip üstüne kilo alinca iyice canm skildi

Süpersin canım

Valla zaten sizlerin yorumlarini okuyunca bi silkelendim inan ki

Kizlar hepinize tek tek coook ama coook teşekkür ederim beni yeniden gaza getirdiniz durmak yok yola devam iyiki sizlerle beraberim inanin tek olsam kesinlikle bu hafta sonu kacamagiyla diyet serüvenim sona ermisti iyiki varsiniz canlar

Isten cabuk istifa ettn :) hayirlisi olsun.. esinle durumlar nasiln duzelme varmi cnm.. kg verirsin i +yi takma okadar gidsr hemen dikkatli beslen bugun

Evet evet bitterci benim ama ben ya 1 veya 2 kare yiyorum o da şekersiz kahvenin yanında %80 kakaolu.hiçbir zaman 1 paket yemedim.arada günkurusu veya kuruincir de yiyorum ama
olsun sık yedigin icin bırakamiosun..bnce haftada 2ye dusur

Isten cabuk istifa ettn :) hayirlisi olsun.. esinle durumlar nasiln duzelme varmi cnm.. kg verirsin i +yi takma okadar gidsr hemen dikkatli beslen bugun
Valla cabuk oldu ama asiri bunaldm demekki suan calismaya hazir degilmisim
Esimle suanda iyiyiz şükür canm insallah bir daha da öyle skintilar yasamayiz.
Bugün baslicm tekrar dikkat etmeye bakalm insallah cumaya kadar gitmis olur o +1

Maşallah canim bebiş daha iyi olur inşallah

Kizlar hepinize tek tek coook ama coook teşekkür ederim beni yeniden gaza getirdiniz durmak yok yola devam iyiki sizlerle beraberim inanin tek olsam kesinlikle bu hafta sonu kacamagiyla diyet serüvenim sona ermisti iyiki varsiniz canlar
Sende iyiki varsın kelebeğimmmm

Valla cabuk oldu ama asiri bunaldm demekki suan calismaya hazir degilmisim
Esimle suanda iyiyiz şükür canm insallah bir daha da öyle skintilar yasamayiz.
Bugün baslicm tekrar dikkat etmeye bakalm insallah cumaya kadar gitmis olur o +1
ohh iyi cnm sevindimmmm senin adina..
O +1 bigunde gider merk etmeeeeee

Herkese gunaydinn SekerPancarii @ParteMoralll A Ayferelif esmerm91 K kova01 marlin18 S seydarella @masalperisi_ Feraceli fitanne kubra
Günaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime
canim merak etme hizli alinan kilolar dikkat edince hizlica gidiyor..
bu yuzden burdayizz canim..Dikkatine diyete degil bundan 1-2 ay sonra aynada nasil gorunecegine ver..tamda yaz başı
Eveeeeeett nasılız fıstıklaaarr superiiiz superrrrr dimii
süperizzzzzz kaptannnnn
bende 63.3 yani -400 ile basladim haftaya..birde kizlar suna inaniyorummmmmm p.tesi cok onemli bugun kazasiz belasiz gecerse haftanin diger gunleri jedense daha bi kolay oluyor benm icin..haydi bismillah
NOT:canla başla itina ile diyet yapilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…