- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.061
Ayy bu hastalik da geldi mi gitmek de bilmiyor biran önce toparlanirsin inşallah canm ya
Ayy insallah ya sabit kalmaya raziyim gecen haftaki kiloma istinaden.ama yeterki su 2 günde aldigimi geri vereyim deBiraz protein ağırlıklı beslen canim bu hafta, karbonhidratı kıs hemen verirsin 1 kiloyu
Süpersin canımHerkese günaydınhaftasonu ne yemiş olursak olalım unutup önümüzdeki günlere bakıyoruz bir silkelenip kendimize geliyoruz diyetimize sıkı sıkı sarılıyoruz bol su içip spor yapıyoruz.
Cuma: 68.8
Pazartesi: 68.4
Fark: -400gr
Valla zaten sizlerin yorumlarini okuyunca bi silkelendim inan kiCanım sakın bırakma mutlu olmayı yeneklerde arama başka uğraslar bul kendine yemek yemek bağımlılık yapıyorsa diyette yapıyor süre gecmesi gerekiyor ben artık yiyemiyorum daha düzene giriyor sen zaten gayet düzenli yiyordun yapma sakın daha çok pişman olursun biz senin yanındayız
ben diorum hepsi ayni dir:)Aynen kilo konusunda takintiliysan kilo almiyosun ben hergün tartiliyorum nerdeyse. 1 kilo arti görsem sinir oluyorum onu göndermeden bana rahat yokkk
Ayy benimkide yaaadd
Afiyet olsun canım çok iyi nescafeye bayılırım
Isten cabuk istifa ettn :) hayirlisi olsun.. esinle durumlar nasiln duzelme varmi cnm.. kg verirsin i +yi takma okadar gidsr hemen dikkatli beslen bugunAyy bu hastalik da geldi mi gitmek de bilmiyor biran önce toparlanirsin inşallah canm ya
Bende is de cok buladm zaten 3.günümde istifami verdimgitmedim bugün işe felan bide bi takim skintilar vardi diyete de uyamayip üstüne kilo alinca iyice canm skildi
olsun sık yedigin icin bırakamiosun..bnce haftada 2ye dusurEvet evet bitterci benimama ben ya 1 veya 2 kare yiyorum o da şekersiz kahvenin yanında %80 kakaolu.hiçbir zaman 1 paket yemedim.arada günkurusu veya kuruincir de yiyorum ama
Valla cabuk oldu ama asiri bunaldm demekki suan calismaya hazir degilmisimIsten cabuk istifa ettn :) hayirlisi olsun.. esinle durumlar nasiln duzelme varmi cnm.. kg verirsin i +yi takma okadar gidsr hemen dikkatli beslen bugun
Kizlar miyavsu bu sıra pek uğramicak bana haber verdi merak etmeyin geri gelecek@miyav_su nerelerde yaaa
Maşallah canim bebiş daha iyi olur inşallahŞükürler olsun canım. İyi diyelim iyi olsun. İnşallah bugün kaldığım yerden devam ederim bende.
Sende moralini bozma balım olur öyle arada.bak ben kaç haftadır gram veremedim ama bu hafta şeytanın bacağını kıracağım inşallah
Herkese günaydınhaftasonu ne yemiş olursak olalım unutup önümüzdeki günlere bakıyoruz bir silkelenip kendimize geliyoruz diyetimize sıkı sıkı sarılıyoruz bol su içip spor yapıyoruz.
Cuma: 68.8
Pazartesi: 68.4
Fark: -400gr
Sende iyiki varsın kelebeğimmmmKizlar hepinize tek tek coook ama coook teşekkür ederim beni yeniden gaza getirdiniz durmak yok yola devam iyiki sizlerle beraberim inanin tek olsam kesinlikle bu hafta sonu kacamagiyla diyet serüvenim sona ermisti iyiki varsiniz canlar
ohh iyi cnm sevindimmmm senin adina..Valla cabuk oldu ama asiri bunaldm demekki suan calismaya hazir degilmisim
Esimle suanda iyiyiz şükür canm insallah bir daha da öyle skintilar yasamayiz.
Bugün baslicm tekrar dikkat etmeye bakalm insallah cumaya kadar gitmis olur o +1
Okadaaaaaaaaaaaaaaaaar superim ki sorma gitsinEveeeeeett nasılız fıstıklaaarrsuperiiiz superrrrr dimii
Süpersin tebiiOkadaaaaaaaaaaaaaaaaar superim ki sorma gitsin
canim merak etme hizli alinan kilolar dikkat edince hizlica gidiyor..Günaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime
bu yuzden burdayizz canim..Dikkatine diyete degil bundan 1-2 ay sonra aynada nasil gorunecegine ver..tamda yaz başıKizlar hepinize tek tek coook ama coook teşekkür ederim beni yeniden gaza getirdiniz durmak yok yola devam iyiki sizlerle beraberim inanin tek olsam kesinlikle bu hafta sonu kacamagiyla diyet serüvenim sona ermisti iyiki varsiniz canlar
süperizzzzzz kaptannnnnEveeeeeett nasılız fıstıklaaarrsuperiiiz superrrrr dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?