Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence güzel afiyet olsun.ama patates olmasaymış süper olurmuş

Herkese günaydın canlar. Hayırlı, huzurlu, sağlıklı, mutlu, bereketli ve booool eksili bir hafta diliyorum
Ben sabah tartilmayi unuttum kizlar yaa

Cok haklisin kaptanim

marlin18 canm sen nasilsn ? Bebegn nasil oldu düzeldi mi iyice
Şükürler olsun canım. İyi diyelim iyi olsun. İnşallah bugün kaldığım yerden devam ederim bende.
Sende moralini bozma balım olur öyle arada.bak ben kaç haftadır gram veremedim ama bu hafta şeytanın bacağını kıracağım inşallah

Allah iyilik versin inşallah canm ya arada böyle kacamak iyi oluyor sanirim ama ben biraz fazla kacirdim hafta sonu ama inşallah bugünden itibaren tekrar başlıyorum kaldığım yerden tam gaz devam yaza az kaldi

Süpersin canım

Günaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime
Biraz protein ağırlıklı beslen canim bu hafta, karbonhidratı kıs hemen verirsin 1 kiloyu

Herkese günaydın haftasonu ne yemiş olursak olalım unutup önümüzdeki günlere bakıyoruz bir silkelenip kendimize geliyoruz diyetimize sıkı sıkı sarılıyoruz bol su içip spor yapıyoruz.
Cuma: 68.8
Pazartesi: 68.4
Fark: -400gr

Günaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime
Canım sakın bırakma mutlu olmayı yeneklerde arama başka uğraslar bul kendine yemek yemek bağımlılık yapıyorsa diyette yapıyor süre gecmesi gerekiyor ben artık yiyemiyorum daha düzene giriyor sen zaten gayet düzenli yiyordun yapma sakın daha çok pişman olursun biz senin yanındayız

Sanada günaydın canım maşallah çok iyi hadi böyle devm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…