- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.041
Evet evet bitterci benimcanim gayet iyi ama sen cokmu bitter yiyosun ne yoksa kova01 miydi o kafam gitti simdi..
Bence güzel afiyet olsun.ama patates olmasaymış süper olurmuşSelam kızlar simdi eve geldim giremedim foruma gelelim menumüze sabah bi tane yumurta domates salatalık bi iki çatal sucuk çay biraz çikolata bu kadar ondan sonra deli gbi temizlikte uğraştım suçuklar yakıldıakşamda dışarda yemek yedik bugün ızgara köfte salata ve patates ne diyorsunuz menüye
Cok haklisin kaptanimÖyle umrumda değil falan yokkkkokadar emek verdin çaba sarfettin verdiklerini geri mi almak istiyorsun yaz geldi şimdi duracak zaman pes edecek zaman değil daracık pantolonlar kisa üsler etekler sana çokk yakışacak kilo verdikce kuğ gibi olacaksın çok güzel yol katettin ve devam edeceksin hedef yakınn bebeğim ama birakmazsan yakın birakirsan çok uzak kafani topla stresli zamanlar geçiriyor olabilirsin ama bide bu stresin üstüne neden kilo veremiyorum neden kilo aliyorum stresi mi eklensin hem bak kilo verdikçe moralinde yerine gelirrr dimiii
Bu son 1 haftadr hic spor yapmiyorum bugün bol spor yapmaya calisicam inşallah hic de halim yok amaUnut aldığın bir kiloyu yediklerini de unut hadii her zamanki gibi devam et sağlıkli menülerinle bitanembirazda fazladan spor hiç fena olmaz
Şükürler olsun canım. İyi diyelim iyi olsun. İnşallah bugün kaldığım yerden devam ederim bende.marlin18 canm sen nasilsn ? Bebegn nasil oldu düzeldi mi iyice
Allah iyilik versin inşallah canm ya arada böyle kacamak iyi oluyor sanirim ama ben biraz fazla kacirdim hafta sonu ama inşallah bugünden itibaren tekrar başlıyorum kaldığım yerden tam gaz devam yaza az kaldiŞükürler olsun canım. İyi diyelim iyi olsun. İnşallah bugün kaldığım yerden devam ederim bende.
Sende moralini bozma balım olur öyle arada.bak ben kaç haftadır gram veremedim ama bu hafta şeytanın bacağını kıracağım inşallah
Süpersin canım.darısı 59 a inşallahkizlar ben doguma 9.5 ay once 90 kilo ile girdim 81 ile hamile kaldim en son en iyi kilom 2.5 sene once 73tu suanda 63 kiloyum..dogumla birlikte toplam 27 kilo verdim çok şükür..
canim yemeyince aksi olmasi mumkun degil nasl zayifladin diolar soyluorum girtlagi tutacan gardaşş
Süpersin canımSelam kızlar..menüm..
Sabah: kıymalı yumurta, iki dilim kaşar, domates, salatalık, üç ceviz..
Akşam: bir kase tarhana çorbası, ıspanak kavurma, yoğurtlu patlıcan..
Bir fincan nescafe içtim akşam..epeydir içmiyordum özlemişim.
Biraz protein ağırlıklı beslen canim bu hafta, karbonhidratı kıs hemen verirsin 1 kiloyuGünaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime
Günaydın canımHerkese günaydın canlar. Hayırlı, huzurlu, sağlıklı, mutlu, bereketli ve booool eksili bir hafta diliyorum
Ben sabah tartilmayi unuttum kizlar yaa
Canım sakın bırakma mutlu olmayı yeneklerde arama başka uğraslar bul kendine yemek yemek bağımlılık yapıyorsa diyette yapıyor süre gecmesi gerekiyor ben artık yiyemiyorum daha düzene giriyor sen zaten gayet düzenli yiyordun yapma sakın daha çok pişman olursun biz senin yanındayızGünaydin kizlar moralim yerlerde resmen yaa tam 1 kilo almisim ya tabiii dünde isin suyunu cikarinca..dün neler yedim hiiic yazmiyim inşallah bugünden sonra tekrar tam gaz devam edebilirim diyetime
Canım benim diyet buldum baktım sosis var salam var dedim bu diyet tam bana göre patates yoktu tabi ama fırınlamıştım patatesi zaten hep açız ayolSosis ve patates olmasaymış iyiymiş diyeceğim ama diyene bak pasta yedi
Sanada günaydın canım maşallah çok iyi hadi böyle devm inşHerkese günaydınhaftasonu ne yemiş olursak olalım unutup önümüzdeki günlere bakıyoruz bir silkelenip kendimize geliyoruz diyetimize sıkı sıkı sarılıyoruz bol su içip spor yapıyoruz.
Cuma: 68.8
Pazartesi: 68.4
Fark: -400gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?