- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.561
**14.TAKIM 460. ETAP***
Sarraf(78.6 /78.2 / 0.4/%0.50)
Marlin18(58.8/58.9 / +100/%-0.17)
Moon8187 (63.7/63.2 /-0.5/%0.78)
ParteMoralll ( 71.6 /72.5 / +900/%-1.26)
Ayferelif (65.0 /66.0 /+1 /-%1.54)
esmerm91 (73.5 / 73.4/ 0.1/% 0.14)
kova01 ( 68.8/ 68.2/ 0,6/%0,87)
14.TAKIM ORTALAMASI:%0.097
Ayyy çok saol bitanem unutmuştummmmselam 14.takımın ve selinimin çıtırları
bu hafta liste hazırlama sırası sizde belki unutmuş olabilirsiniz diye hatırlatmak istedim
8 Nisan / 460. Etap / 14. Takım
ne demek şekercimAyyy çok saol bitanem unutmuştummmmhemen hazırlıyorum
canim siraylaymiydi bende okudum kurallari en son bildirim yapan takim yapar dioduAyyy çok saol bitanem unutmuştummmmhemen hazırlıyorum
canim saclarin hayirli uurlu olsun güle güle kullan diplen canimmmBugün benim için pek güzel bi gün değildi saçımı boyattim çok da içime sindi güzel oldu ama eşimle tartiştık başim çatliyorrr erken de kalktimm yaticam kuzularrr seviyorum siziiiii
Boyattımmm beybii küllü platin saçlarımçok güzel olduuuuu
afiyet olsun canimKahvaltımEki Görüntüle 1810816
Öğle yemeğim:
Yarımdan az balık
1 kase kadar salata
Ara Ögün:
1 kase cilek
Akşam yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1-2 saat sahil yüryüşü
Yok kuzum öyle değil sırası oluyor bu hafta bizdeydicanim siraylaymiydi bende okudum kurallari en son bildirim yapan takim yapar diodu
Aynen öyle hiç sormacanim saclarin hayirli uurlu olsun güle güle kullan diplen canimmmesinde kesin cok guzl oldun diye kiskanmistir..hepsi biyle bunlarin
Saol bebeğimayyyyyy cok heycanli gule gule kullan canimmmmmmm
Saol kuzum kız sen attın ya saçinin renginiSekerPancarii canim bende hala saclarimi paylascaktim demi yarinn fonletimde paylasiiimmm canimmmmm..bide insan degisiklik yapinca daha bakimli oluo daha cok dikkat edio..bende haftaya dibe gidicem bi ton daha actiricam canim güle güle kullan canimmmm
Ayy aydinlatici çok severim makyajdayanliz pastelin su parlak aydinlaticisi cok hos indirimdeydi watsons ta aldim hemen cok hafif parlak
ayyy attimdi dimi ama cok acildi benim saclarrrrSaol kuzum kız sen attın ya saçinin renginiküllü kumral
bendeee bendeeeeeeee saol cnm gorursen al onuda seversinnn..bu elmacik kemikle goz alti arasina hafif suruluo orda bi ışık oyunu yapio gunduzde kullanilir ama gece daha albenili olurAyy aydinlatici çok severim makyajdagule gule kullan canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?