- 27 Mart 2016
- 318
- 366
- 23
- 30
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.541
Teşekkür ederm bitanem14.TAKIM ADAYLAR LİSTESİ
Seydarella ( 56 /56.3 /+300 /%-0.54) yeni üye başlangic tarihi 27 mart 2016 başlangıç kilo 56 hedef kilo: 50
Masalperisi ( 82.3 / / /%)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feraceli ( 87 /86.8 / -200/%0.23) yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67
Bu hafta hiç dikkat edemedim reglde oldum hepsi üst üste geldicanim neden oyle oldu
Pfffffolan oldu artik bu hafta toparlanalim....henuz butun takimlar paylasmadi suana kadar en iyi biz gibi gorunsekte bu ortalamayla hic bisey olamayiz
suussss bana bosver deme hastayimm diyeee pfff kotuusun deeeEe bende bu hafta basinda cumadan p.tesi tam 1 kilo alms olark girdm de neyseki vrdm hemen tekrar sende veririsn tatlm skma canini sen iyileşmene bak
Harika tam diyet menüsüSabah
Peynirli maydonozlu omlet
5 zeytin
1 domates
2 salatalık
Öğlen
1 küçük kase bulgur pilavı
1 kasr cacik
Akşam
1 kase tarhana corbasi
1 kase pul biberli yoğurt
Araogun
Kuru üzüm
Kuru kayısı 2 adet
Cay bardagi süt
Spor
10 bin adim atildi
Su 2litre
Ama hastasin diye dedk aman hah pek kötüsün parte hastasin diye ne oturdgn yerden yedin durdn bak böyle arti görürsn iste oh olsn sana o kadar ugrasiyon kilo vermeye hoop bi hastalk da geri aldn simdi ugras dur bakalm geri vercem diye {sanirim böyle dememi istedn :) }suussss bana bosver deme hastayimm diyeee pfff kotuusun deee
Çok iyi canim afiyet olsunSabah
5 zeytin
1 domates
2 salatalık
Öğlen
1 kasr cacik
Akşam
1 kase tarhana corbasi
Araogun
Kuru üzüm
Kuru kayısı 2 adet
Cay bardagi süt
Spor
10 bin adim atildi
Su 2litre
Afiyet olsun canim..Sabah
5 zeytin
1 domates
2 salatalık
Öğlen
1 kasr cacik
Akşam
1 kase tarhana corbasi
Araogun
Kuru üzüm
Kuru kayısı 2 adet
Cay bardagi süt
Spor
10 bin adim atildi
Su 2litre
afiyet olsunnnnnn kovacımmmmmSabah:haşl. Yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık,1dlm tb ekmek
Ara:1 hurma,1/2 ceviz
Öğle:2 küçük kepekli pirinçli etli biber dolması, yoğurt
Ara:1 dlm kek,1 avuç kuruyemiş,1 elma
Akşam: ızgara köfte,salata,ayran
30 dk aerobik.bugün misafirim geldi portakallı kek yapmıştım, fırından çıkınca kokusuna dayanamadım 1 dlm yedim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim..
afiyet olsunnnnnn kovacımmmmm
Maşallah hem oruç tut hem yürüyüş.Allah kabul etsin canım.menün de gayet güzel.ben olsam açlıktan saldırmıştım herşeyebende aksam sahur yapamadim..
iftarda 1 dolu kase mercimek corbasi bolll salata ve 4-5 dilim koy peyniri yarim kofte..1 bardak ayran 3 saatte yuruyus yaptim alisveris modunda...ac susuz
Çok iyi canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim..
afiyet olsunnnnnn kovacımmmmm
Boyattımmm beybii küllü platin saçlarımcanim tabikide ilgilenirim..ay kuaformu harikaaa 4 gizle bekliruzz canim sapsarisin haliniiii ben cesaret edemedim hadi bakalimmmm
Supersin fistigimKahvaltımEki Görüntüle 1810816
Öğle yemeğim:
Yarımdan az balık
1 kase kadar salata
Ara Ögün:
1 kase cilek
Akşam yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1-2 saat sahil yüryüşü
Masalperisi feraceli tebrikler beybilerr14.TAKIM ADAYLAR LİSTESİ
Seydarella ( 56 /56.3 /+300 /%-0.54) yeni üye başlangic tarihi 27 mart 2016 başlangıç kilo 56 hedef kilo: 50
Masalperisi ( 82.3 /81.9 /-400/%0.32)yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 82.3 hedef kilo: 66
Feraceli ( 87 /86.8 / -200/%0.23) yeni üye başlangic tarihi 2 Nisan 2016 başlangıç kilo 87 hedef kilo: 67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?