Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar günaydin dün menümü yazamadm ya
Sahurda 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 1 dilim t.buğday ekmek 1 kk peynir 1 bardak süt 1 hurma
Iftarda 1 hurma 1 kase corba 4 kaşık tavuk sote 1 kase cacık 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 catal tatlı 1 armut 1 bardak süt
Su 2 litre

dogum yapan kizlarrrr ya benim cok catlagim oldu gobusumde arkadaslarm gider gider diolar 1 seneye ama 2 ay sonra 1 sene olucak kiloda verdikce bi pörsüdü o catlaklar napsam acabaaaaa
Çatlaklar geçmiyor canim Zaman geçtikçe rengi Sedef rengine dönüyor.ben lierac kullanmıştım bir de bebe yağı, çatlağım olmadı.ama bu biraz da cildin yapısıyla alakalı çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyor

Afiyet olsun canım gayet güzel menün Allah kabul etsin

ay bu aksam kayinvalidmn doomgunusu var kocam butun aileyi yemege goturuomus dün haberim olduda napiim madem bnde süslenem püslenemmde gidemmm

Kizlar harikaaa bi kahvalti yaptimmmmm ama bu aksam gec yicm sanirim 7 gibi yarin telafi ederim..simdi yemezsm yanlis anlasilir et yicm zaten oyle kebap felan degil asla pastada yemicm..

dun 38 bedn aldim die hayiflanirken kociste kalibi geniatr askim dio oldummm gulmekten.bide ustune cok sevdigim bi t-shirtum vardi onu giydim ALLAH'ım nasl bol nasl bol cok mutlu oldum ama bidaha giyemicm onu icime micime sokunca boyfriend oluo biraz idare ediiimmm

ar 3 kilo sonra 20 kg vermis olucammmmm ama sanirim hedefimi cekmem lazm yone 56 galan ne biliiimm 7 kilo yine ya poffff neyse bi 59u gorekteee

Selam kızlar nasılsınız ben bugün kendimi iyi hissetmiyorm pek neden bilmiyorum neyse canımda hiçbirşey istemio pek iki kaşık kadar un helvası vardı onu yedim akşama karnabahar kızartması yaptım ama ben yemem cnku sevmiyorum çiğköfte yicem canım onu istedi

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydonoz
1 yemek kasigi lor peyniri
1 adet salatalik
1 dilim t ekmek

Öglen
1 kucuk tabak patates salatası
1 bardak ayran

Akşam
1 kase domates çorbası
1 kase pul biberli yoğurt

Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 avuc kuru üzüm

Spor
10 bin adim

Su 2litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…