- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #139.581
Kiz ben geceli gündüzlü kullanirim aydinlatici azcık burun üstüne ve dudak üstüne de sür çok güzel duruyorbendeee bendeeeeeeee saol cnm gorursen al onuda seversinnn..bu elmacik kemikle goz alti arasina hafif suruluo orda bi ışık oyunu yapio gunduzde kullanilir ama gece daha albenili olur
Kuzum yok o çatlaklar gitmiyo malesefdogum yapan kizlarrrr ya benim cok catlagim oldu gobusumde arkadaslarm gider gider diolar 1 seneye ama 2 ay sonra 1 sene olucak kiloda verdikce bi pörsüdü o catlaklar napsam acabaaaaa
burun deme bana benm burnm biraz kemerli kotu degil tahatsz etmio ama hokka bi burnm olsun cok isterdim..neden yaptimadm bugune kdr hic bilmiorum..kontur makyajada o yuzdn pek merak saldim 2 kez yaptrdm ogrenim die okadr firca blender neyin aldim ama yok istedigim gibi olmuo burunda az ise yario ama yaramio degil dudaklarmda cok ince..cok para istediler yoksa yaptirirdim offfffKiz ben geceli gündüzlü kullanirim aydinlatici azcık burun üstüne ve dudak üstüne de sür çok güzel duruyor
evt cnm suanda nerdeyse gobegim yok ama bi ayvalik var tabi icime cekince problm kalmioKuzum yok o çatlaklar gitmiyo malesefama zayifladikca çekiliyor göbek
Aynen sagol cnmAma hastasin diye dedk aman hah pek kötüsün parte hastasin diye ne oturdgn yerden yedin durdn bak böyle arti görürsn iste oh olsn sana o kadar ugrasiyon kilo vermeye hoop bi hastalk da geri aldn simdi ugras dur bakalm geri vercem diye {sanirim böyle dememi istedn :) }
Masalperisi feraceli tebrikler beybilerrS seydarella kuzum bu hafta çok dikkat et haftaya ana listede olacaksın başlangıç kilondan aşşağıda olman lazim
Kuzum lr die bi ürün var onu arastr bi istersendogum yapan kizlarrrr ya benim cok catlagim oldu gobusumde arkadaslarm gider gider diolar 1 seneye ama 2 ay sonra 1 sene olucak kiloda verdikce bi pörsüdü o catlaklar napsam acabaaaaa
Iyi olmana sevindim aşkitomm özledik seniiiiiEvde degildim artik iyiyim sesim duzelmedi ilaclara devam... Saglikli beslenmeyede devaaam sizi cok ozledmmm
Afiyet olsun bebeğimmm bide kahvalti yapsann super menü olacakkkKızlar menum sabah eti bisküvi kepekli bitane ayran 2 saat spor akşamda mercimek çorbası bi tabak 2 kaşık fasulye 1 kaşık bulgur cacık bu kadar kızlar
Hayırlı olsun güle güle kullan canımBoyattımmm beybii küllü platin saçlarımçok güzel olduuuuu
sabah sabah nerden çıktı balık.afiyet olsun canımKahvaltımEki Görüntüle 1810816
Öğle yemeğim:
Yarımdan az balık
1 kase kadar salata
Ara Ögün:
1 kase cilek
Akşam yemeğim
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1-2 saat sahil yüryüşü
Sabah balık yemedim öğlen yedimHayırlı olsun güle güle kullan canım
sabah sabah nerden çıktı balık.afiyet olsun canım
Kiz bizde seni cok özledikEvde degildim artik iyiyim sesim duzelmedi ilaclara devam... Saglikli beslenmeyede devaaam sizi cok ozledmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?