Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarin kayinvalidemin doomgunu var aksam yemege gidicz hemncik kullanicm orda

yanliz gersey bi yana kizlar bu hafta cok kotuyduk su 4 kiloyu hemennn vermem lazm bu ayyyyyy napip edip vermeliyimmmmmmm 38 bedn pant. aldim yine sinir oldummmmmbikac kilo verince bol gelickkk

dogum yapan kizlarrrr ya benim cok catlagim oldu gobusumde arkadaslarm gider gider diolar 1 seneye ama 2 ay sonra 1 sene olucak kiloda verdikce bi pörsüdü o catlaklar napsam acabaaaaa

bendeee bendeeeeeeee saol cnm gorursen al onuda seversinnn..bu elmacik kemikle goz alti arasina hafif suruluo orda bi ışık oyunu yapio gunduzde kullanilir ama gece daha albenili olur
Kiz ben geceli gündüzlü kullanirim aydinlatici azcık burun üstüne ve dudak üstüne de sür çok güzel duruyor

dogum yapan kizlarrrr ya benim cok catlagim oldu gobusumde arkadaslarm gider gider diolar 1 seneye ama 2 ay sonra 1 sene olucak kiloda verdikce bi pörsüdü o catlaklar napsam acabaaaaa
Kuzum yok o çatlaklar gitmiyo malesef ama zayifladikca çekiliyor göbek

Kiz ben geceli gündüzlü kullanirim aydinlatici azcık burun üstüne ve dudak üstüne de sür çok güzel duruyor
burun deme bana benm burnm biraz kemerli kotu degil tahatsz etmio ama hokka bi burnm olsun cok isterdim..neden yaptimadm bugune kdr hic bilmiorum..kontur makyajada o yuzdn pek merak saldim 2 kez yaptrdm ogrenim die okadr firca blender neyin aldim ama yok istedigim gibi olmuo burunda az ise yario ama yaramio degil dudaklarmda cok ince..cok para istediler yoksa yaptirirdim offfff

Aynen sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…