- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.221
Yapin benim dedikodumu ayy ne zayif ayy ne küzeeelll diyinKimseden izin cikmadi ya la 1 kuru incir yedirtmediniz de bogazima dizdiniz vay ben nerelere gidem
En iyisi@ParteMoralll gel giz sende birer tüttürek su SekerPancarii in dedikodusunu yaparik
afferimmm kiz sana ćıtır çerezzzzO kadar gitmez bende yaama 1 kilo gider umarım en azında zaten haftada 1 kilo yeterli benim için ben geçen kış 3 ayda kilo vermiştim 83 ten 69 a inmiştim ama cok saglıksız aç kalarak verdiğimden çok kötü görünüyordum ve saglık sorunlarımda baş gösterdi şimdi bu 20 kiloyu öyle hemencecik vereyim diye bir.gayem yok her ay düzenli 3-4 kilo versem yavaş yavaş versem yeterli
Bugün aç gezecem zatiAmaniin giz cok heycanliii
afferimmm kiz sana ćıtır çerezzzz
özgüvene bakkk yaaaYapin benim dedikodumu ayy ne zayif ayy ne küzeeelll diyin
Canm hizli gidiyo ya ilk zamanlar.. ben hic ac kalmadan verdim tamamen uzak kalarak zararlilardan.. inan kahvaltidada aksam yeemegimdede resmen tika basa karnim doyuyo.. yani ben artk iki kg bile versem incelme oluyo.. sende guzel beslenerek umuyorm ki kalici vericeksin merk etmeeeeO kadar gitmez bende yaama 1 kilo gider umarım en azında zaten haftada 1 kilo yeterli benim için ben geçen kış 3 ayda kilo vermiştim 83 ten 69 a inmiştim ama cok saglıksız aç kalarak verdiğimden çok kötü görünüyordum ve saglık sorunlarımda baş gösterdi şimdi bu 20 kiloyu öyle hemencecik vereyim diye bir.gayem yok her ay düzenli 3-4 kilo versem yavaş yavaş versem yeterli
ya incelme dedinizde 114 olan basenim olmusmu 96Canm hizli gidiyo ya ilk zamanlar.. ben hic ac kalmadan verdim tamamen uzak kalarak zararlilardan.. inan kahvaltidada aksam yeemegimdede resmen tika basa karnim doyuyo.. yani ben artk iki kg bile versem incelme oluyo.. sende guzel beslenerek umuyorm ki kalici vericeksin merk etmeeee
İnşallah gerci haklısın alışkanlıklardan vazgeçince vücut hemen veriyor..Canm hizli gidiyo ya ilk zamanlar.. ben hic ac kalmadan verdim tamamen uzak kalarak zararlilardan.. inan kahvaltidada aksam yeemegimdede resmen tika basa karnim doyuyo.. yani ben artk iki kg bile versem incelme oluyo.. sende guzel beslenerek umuyorm ki kalici vericeksin merk etmeeee
Hee benimm oo bennfarkettimmm acimadiz ve tutarsiz yayinlar iceren medyanin suçusunnn sennnnn
canimmm zayiflayincaa cok daha iyi gorunuceksin biliosun dimiii suzulcen feracenin icinde ohh ohh bende cok seviorum turbanli kizlari yaa ama zayif olcaklarrrr zaten sakliolar o göbüsleri bol tunuklerin altina ama zayif olunca cok zatif oluolar o rengarenk şallar falan bayiliorumSuan ki halimEki Görüntüle 1814262
Kiz bana yakışmadı gibi ya gara sari guru oldumözgüvene bakkk yaaakiz saclarini koysanaaa bende actiricam 2 ton daha fahada gri olsun dicemmm
sen nie olcu yazmadimdi nerden nereye dieKizlarrr basenlerimm 13cm
Gobusum 14cm
Gogus 5cm
Alt baxak 2cm
Dizimin ustu 13cm
Incelmislerrr...
Aman ne yemisimmmm beeeeee
ya once oyle oluo sonra alisio insan bekle bnce biraz dahaKiz bana yakışmadı gibi ya gara sari guru oldumkoyuum birazdan geri koyultcam
Aynen umarım ya inşallah bende üle olurumcanimmm zayiflayincaa cok daha iyi gorunuceksin biliosun dimiii suzulcen feracenin icinde ohh ohh bende cok seviorum turbanli kizlari yaa ama zayif olcaklarrrr zaten sakliolar o göbüsleri bol tunuklerin altina ama zayif olunca cok zatif oluolar o rengarenk şallar falan bayiliorum
Ayy benim dip tonumu istedigim gibi yapamadi adam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?