- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #140.261
g3cmis olsun cnm dinlenBende rahatsızım midem çok agrıyor halsizlik var yatıyorum kızlar bugün çok giremicem çok öpüyorum sizi
Tony & karen hill 30 dk da500 kalori ve 40 dk da 500 kalori var.ben onları çok seviyorum.tavsiye ederim.jillan bende de var.en son yaptığımda kolumu sakatladım sanırım lif kopması.aylarca geçmedi ağrısıBende aksine beni yoran ama kisa süreli olan sporlari seviyorum bi bak bence karni falan acayip topluyo popi falan harika oluyoo 25 dk ydi heralde ama dikkatli yapmak lazim
Valla ben cok korkarim nazardan. Ay ne guzelmis dedi mi biri bi seye allahim nolur nazari degmesin diye icten icten yerim kendimi.
Anladim canim tesekkurler belirtileri yazdigin icin. Valla hayir mi bilmiyorum. Esim tarafindan katakulliye getirildim. Tedirginim
Yaa cok uzuldum canimyarani destiysem ozur dilerim kusura bakma. Insallah saglikli minnak minnak bebeklerin olur.
Nasi bekledin 6 Gun
Katakulliye geldim kuzum ya. Adetime de 6 Gun var daha catlicam
Nas ve felak sureleri de cok iyi nazar icin.
Bence guzel olur.
Bende cok heyecanliyim canimmmKizzz yarin senle @masalperisi_ nin kilosunu cok merak ediyorum ilk hafta pek güzel kilo veriliyor ya bakalm kac kilo vermissiniz
Cok tatlisin balimHee ben verdim 22 kilo 36 bedenim inceciğim heryere sığarım ben minicikim çünkü çünkü zayıfim herseyde yakışır bana ne giysem olur bolda giysem olurr dar da giysem olurr hani zayifim ya yakişir herşellerrrhee zayifim en çoh ben zayifim işte o yüzden en çoh beni diiniicehsin
Buraya dunden gelmiş aldim kuzumA101 e gittim hala gelmemiş geleceği bellide değilmiş alan varmı kızlar
@masalperisi_ canimmm RABBIM hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasio etsin canimmm benimmm bende cok zor surecker atlattim..Yasadigin cok uzucu ama hersey RABBIM'den canimm RABBIM hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin..
Benim balığım fırında daha pişmediKizlar saat 18.00'a kadar yiyin aksam yemeklerinizi!!!
Bende de aynisi oluyo baliktan sonra mutlaka canm tatli cekiyor balik kan sekerini düşürüyor diye duymustm ondan sanirmSabah:maydonozlu omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 günkurusu,1 ceviz
Öğle:3 kaşık ıspanak,3 tavuk köfte, yoğurt
Ara: çilek, karadut, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: fırında balık,roka, pancar turşusu
40 dk aerobik.canım tatlı çekerse 1 portakal yemeyi düşünüyorum.balıktan ve etten sonra Can'ım hep tatlı çeker
Afiyet olsun canımkizlar menumu yaziyorum saat 15.30 da yicem ama yazim yinede
sabah efsane bi omlet yaptim omletmi ayvalik tostumu bilemedim siddetle tavsiye ediyorum mutlaka yapin..
2 yumurta 2 yk yulaf kepegi karisimi 1 domates 2 carliston biberi 1 tk acı sos 2 dilim kasar peyniri 1 tk z.yagi
kizlar ben mikrodalga kullandigim icin once donatesi soyup halka halka dogradim biberleride 2 ye boldum attim miktodalyaga 900 w 3 dk pisirdim..tavada z.yagini kizdirdim sonra yumurta kepek ve pulbiberi karistirdm bi cimdikte tuz tava isininca doktum kasigin sortiyla tava alabildigunce yuvarlak sekil verdim(karisim biraz kati oluo) hafif pisince alti ustunun yarisina geleick sekilde mikrodalgdn cikan malzeneleri serdim bosta kalan yarisini ustune kapadim kasarlar eriyinceye kadr kapagi kapali pismeye devm etti..pisince ustune aci sosss aman ALLAH'im bukadr hafif yagsiz ekmeksizz bukadr lezzetli ve doyurucu bi ogun daha olamazdi:))(nasil anlattim YARABBIM ama cok guzldi)
az sonrada 2 cay bardagi karabugday ve light ton baliigi yicem kizlarrrr
Tşkler canımg3cmis olsun cnm dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?