Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar menumu yaziyorum saat 15.30 da yicem ama yazim yinede
sabah efsane bi omlet yaptim omletmi ayvalik tostumu bilemedim siddetle tavsiye ediyorum mutlaka yapin..
2 yumurta 2 yk yulaf kepegi karisimi 1 domates 2 carliston biberi 1 tk acı sos 2 dilim kasar peyniri 1 tk z.yagi
kizlar ben mikrodalga kullandigim icin once donatesi soyup halka halka dogradim biberleride 2 ye boldum attim miktodalyaga 900 w 3 dk pisirdim..tavada z.yagini kizdirdim sonra yumurta kepek ve pulbiberi karistirdm bi cimdikte tuz tava isininca doktum kasigin sortiyla tava alabildigunce yuvarlak sekil verdim(karisim biraz kati oluo) hafif pisince alti ustunun yarisina geleick sekilde mikrodalgdn cikan malzeneleri serdim bosta kalan yarisini ustune kapadim kasarlar eriyinceye kadr kapagi kapali pismeye devm etti..pisince ustune aci sosss aman ALLAH'im bukadr hafif yagsiz ekmeksizz bukadr lezzetli ve doyurucu bi ogun daha olamazdi:))(nasil anlattim YARABBIM ama cok guzldi)
az sonrada 2 cay bardagi karabugday ve light ton baliigi yicem kizlarrrr

Bende aksine beni yoran ama kisa süreli olan sporlari seviyorum bi bak bence karni falan acayip topluyo popi falan harika oluyoo 25 dk ydi heralde ama dikkatli yapmak lazim
Tony & karen hill 30 dk da500 kalori ve 40 dk da 500 kalori var.ben onları çok seviyorum.tavsiye ederim.jillan bende de var.en son yaptığımda kolumu sakatladım sanırım lif kopması.aylarca geçmedi ağrısı

Bir geldim topiğe oku oku daha yeni bitirdim.ne kaynatmışsınız yA.arada küçük çaplı bir tartışma bile olmuş.ben habire beyaz eşya mağazalarını geziyorum iki gündür.arada bakıyorum yine topiğe.

Estagfullah balım ne özüru
Cok sagol INŞALLAH canim tüm isteyenlere nasip olsun

@masalperisi_ canimmm RABBIM hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasio etsin canimmm benimmm bende cok zor surecker atlattim..Yasadigin cok uzucu ama hersey RABBIM'den canimm RABBIM hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin..

Kizzz yarin senle @masalperisi_ nin kilosunu cok merak ediyorum ilk hafta pek güzel kilo veriliyor ya bakalm kac kilo vermissiniz
Bende cok heyecanliyim canimmm hele obur hafta takimdayim bakalim

Cok tatlisin balim

A101 e gittim hala gelmemiş geleceği bellide değilmiş alan varmı kızlar
Buraya dunden gelmiş aldim kuzum

@masalperisi_ canimmm RABBIM hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasio etsin canimmm benimmm bende cok zor surecker atlattim..Yasadigin cok uzucu ama hersey RABBIM'den canimm RABBIM hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin..

Haklisin kuzuM ALLAH büyük INŞALLAH nasip olur kuzucum destegin icin teşekkür ederim balimmm

Sabah
Peynirli omlet
Zeytin (3 adet)
1 bardak yeşil çay
2 ader salatalık

Öglen
1 kase yoğurt corbasi
1 kase yeşillik

Akşam
1 kase yoğurt çorbası(6da icicem)

Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi

Spor
2 saat yürüyüş

Su 3litre

Merhaba herkese bugün ki menum sabah müsli 3 kaşık üstüne biraz süt kurumden içtim gene 2 saat spor öğlen kumru yedim yani kepekli sandviç içine domates biber peynir ayran bitanede bugün doğum günüm olduğu için alsam yemeğini dışarıya çıkicaz ne yenir bilemiyorum 2 lt şu iyi akşamlar

Sabah:maydonozlu omlet,peynir, zeytin, domates, salatalık,1 dlm tb ekmek
Ara:2 günkurusu,1 ceviz
Öğle:3 kaşık ıspanak,3 tavuk köfte, yoğurt
Ara: çilek, karadut, 1 avuç kuruyemiş
Akşam: fırında balık,roka, pancar turşusu
40 dk aerobik.canım tatlı çekerse 1 portakal yemeyi düşünüyorum.balıktan ve etten sonra Can'ım hep tatlı çeker

Bende de aynisi oluyo baliktan sonra mutlaka canm tatli cekiyor balik kan sekerini düşürüyor diye duymustm ondan sanirm

Gruptan ayrildm ama yine yazym menümü
Sabah 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 2 dilim t.buğday ekmek 1 kk dan küçük peynir
Ara 1 incir yarim ceviz 5 fındık
Öglen bir kase corba 1 kasik sebze yemeği yesillik 2 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut
Aksam 4 kasik kıyma bol salata
Ara 1 kase yoğurt 1 soda
Su 2.5 spor daha yapmadm ama leslie yapcam insallah aksam

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…